Uit eten in Vught?

In Vught uit eten bij restaurant Hendrik van Maurick is een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis. Een wereldkeuken met verwondering. Ontdek ons culinaire aanbod en kom heerlijk bij ons uit eten in Vught! Geniet van de (smaak)beleving van Hendrik van Maurick.
Uit eten in Vught

Bijzonder dineren in Vught

Restaurant Hendrik van Maurick ligt verscholen binnen de kasteelmuren van Kasteel Maurick in Vught. Het restaurant is dé perfecte plek als je eens bijzonder uit eten wilt gaan in de omgeving Vught – Den Bosch. Het gepassioneerde team staat voor je klaar om je een geweldige culinaire avond uit te laten beleven. Wij vertellen je op deze pagina alles over de mogelijkheden.

Tip: het restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving. Maak voordat je aan tafel gaat een prachtige wandeling door het bos in Vught en geniet van de heerlijke frisse buitenlucht. Wie weet kom je onderweg wel een van onze magische Kasteel Maurick schatten tegen.

Carla Kentgens Hendrik van Maurick krijgt een volmondig ja! We worden erg blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.
Niek van Lieverloo

De culinaire keuken van Hendrik van Maurick

De culinaire keuken van het à la carte restaurant Hendrik van Maurick kenmerkt zich door de verse streekproducten en de seizoenen. Asperges in het voorjaar en wild in de herfst- en wintermaanden. Chef-kok Niek van Lieverloo kookt voor onze gasten altijd de sterren van de hemel. Niek is als chef-kok, en mede-eigenaar van het kasteel, enorm betrokken bij zijn culinaire creaties en licht zijn vernieuwende gerechten graag aan tafel toe. Het enthousiasme voor het koken en zijn wereldgerechten spat er daarbij vanaf. Bekijk de uitgebreide menukaart en kom heerlijk bij ons uit eten!

Tip: Wist je dat wij bij Hendrik van Maurick ons eigen gebrouwen bier serveren? Lees alles in ons blog over onze Heerlijke Hendrick.

Menukaart bekijken

Genieten van een goede wijn

Bij de diverse heerlijke gerechten serveren wij uiteraard een bijpassende wijn. Onze chef-kok geeft hierin graag advies. Restaurant Hendrik van Maurick beschikt over een uitgebreide wijnkaart met diverse wijnen van verschillende wijnhuizen. Met wijnen uit streken als Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Zuid Afrika, Chili en Nieuw Zeeland, is er voor iedere smaak wat wils.

Bekijk de wijnkaart
Wijnkaart-Kasteel-Maurick
Diner-arrangement-kasteel-maurick

Diner-arrangement: bijzonder uit eten én slapen in een kasteel

Iets te vieren of heb je altijd al eens willen slapen in een kasteel? Maak dan jouw diner bij restaurant Hendrik van Maurick extra speciaal door een romantische overnachting op het kasteel te boeken. Het kasteel beschikt namelijk over drie sfeervolle suites die gesitueerd zijn in de voormalige duiventil van het kasteel. Een overnachting in een van de suites is de perfecte afsluiting voor een mooie avond. Een onwijs mooi cadeau om te geven en natuurlijk om te krijgen. Bekijk ons diner-arrangement voor de mogelijkheden.

Diner-arrangement bekijken

Diverse mogelijkheden bij Kasteel Maurick

Daarnaast valt er nog veel meer te beleven rondom Kasteel Maurick. Zo kun je in de compleet vernieuwde brasserie, Catharina van Maurick, genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijke high tea. Ook beschikt het kasteel over diverse zakelijke opties, is Kasteel Maurick dé meest romantische trouwlocatie van Vught en het kasteel doet perfect dienst als feestlocatie.

Kortom, wil je lekker uit eten in Vught en omstreken? Kom dan beslist eens langs bij Kasteel Maurick!

Reserveren
Brasserie Catharina van Maurick

Tip:

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer, zij ging net als jou uit eten in Vught bij restaurant Hendrik van Maurick. Lees haar recensie!

Heerlijk uit eten bij Kasteel Maurick?