Brabants kasteel huren voor jouw feest of zakelijk evenement

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een bruiloft, congres, bedrijfsuitje, workshop of knallend feest? Kasteel Maurick te Vught denkt hierin graag met je mee, want jouw wensen staan bij ons centraal!

Kasteel Maurick huist een brasserie en à la carte restaurant, meerdere af te huren ruimtes, waaronder een indrukwekkende orangerie en een paar exclusieve hotelkamers, gesitueerd in de voormalige duiventil van het kasteel. Voor elk gezelschap is er een arrangement op maat. Bekijk op deze pagina de diverse mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen jullie graag in ons prachtige kasteel!

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Kasteel Maurick ligt langs de A2, verscholen in de natuur. Het is de perfecte locatie voor diverse inspirerende zakelijke ontmoetingen zoals een vergadering, training, workshop of een evenement. Maar ook voor een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een zakelijke lunch of diner kun je bij Kasteel Maurick terecht.

Kasteel afhuren voor trouwerij

Hoe heerlijk klinkt het om te trouwen in onze kasteeltuin in hartje zomer? Of kies je voor een sprookjesachtige winterbruiloft met sneeuwgarantie? Kasteel Maurick is dé trouwlocatie met oneindige mogelijkheden. Van kleine, intieme bruiloften met een select groepje gasten of over de top huwelijksrecepties met honderden gasten, we hebben er de ruimte, faciliteiten en ervaring mee om jouw speciale dag nog specialer te maken.

Meer informatie

Huur Kasteel Maurick voor je gala of feest

Of het nou een studentengala, schoolfeest of bedrijfsfeest is, het kasteelpersoneel van Kasteel Maurick weet er raad mee. Maandelijks wordt het landgoed meerdere keren verhuurd aan studentenvereniging voor het vieren van dies natalis gala’s, scholen voor afstudeerfeesten en eindejaarsfeesten en bedrijfsfeesten. Graag denken we mee met de invulling van jouw feest. Van ontvangst, aankleding, muziek, tot speciale acts, alles is mogelijk om van jouw feest een herinneringswaarde avond te maken.

Meer informatie
Schoolgala organiseren in kasteel
Zakelijke opties Kasteel Maurick

Kasteel te huur voor unieke vergadersessies

De succesfactor voor een geslaagde vergaderingen is een inspirerende omgeving die het beste in alle participanten naar boven weet te halen. Dan zit je bij Kasteel Maurick te Vught, nabij Den Bosch goed. Met haar 8 unieke vergaderzalen die geschikt zijn voor groepen van 2 tot 750 personen is het de ideale locatie om uitzonderlijk goed te vergaderen. Wat typerend is voor onze vergaderruimtes is de authentieke maar toch eigentijdse sfeer. De kamers tonen een goede mix tussen oud en nieuw door de fonkelende kroonluchters en de rijke stoffen van de gordijnen. Anderzijds vind je moderne knipogen terug in de oude portretten van de diverse kasteelheren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie

Workshops in en rondom een kasteel

Graag combineren we het aangename met het nuttige. Tijdens onze workshops leer je een nieuwe vaardigheid, ontstaan er diepe, betekenisvolle banden met je collega’s en mag er gelachen worden. Kasteel Maurick biedt een keur aan teambuilding uitjes aan van schapendrijven, schermen en een barista workshop tot solex rijden door het prachtige West-Brabantse landschap.

Meer informatie
Workshops rondom ons kasteel
zakelijk overnachten

Overnachten bij Kasteelhotel Maurick

Kasteelhotel Maurick biedt een select aantal overnachtingsmogelijkheden op het landgoed van het kasteel. In de voormalige duiventil zijn drie stijlvolle suites gesitueerd. Wil je met een groter gezelschap overnachten dan wijkt een deel van het genootschap uit naar het prachtige hotel De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel waar wij al jarenlang prettig mee samenwerken.

Meer informatie

Kerst of Nieuwjaar vieren met collega’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om de Kerst- of Nieuwjaarsborrel of -lunch bij Kasteel Maurick te organiseren. Dus ben je op zoek naar een unieke locatie om samen met zakenrelaties of collega’s de feestdagen in te luiden? Of wat dacht je van een originele kerstborrel, kerstlunch of kerstdiner tussen onze kasteelmuren? Het is mogelijk om heerlijk samen te genieten van diverse culinaire heerlijkheden en ontspannen het jaar door te nemen. Liever samen het nieuwe jaar inluiden? Ook voor een nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsgala, nieuwsjaarslunch kun je bij Kasteel Maurick terecht. Neem direct contact met ons op om de opties te bespreken!

kerst vieren bij kasteel maurick
Laat je voor, tijdens of na de zakelijke bijeenkomst, training of workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.

De voordelen van het huren van Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Arrangementen op maat

Benieuwd naar de alle mogelijkheden bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden?