Dinerbon kopen?

Wil je iemand stijlvol verrassen? Met de dinerbon van Kasteel Maurick laat je een ander genieten. Dit kan met een culinaire belevenis bij à la carte restaurant Hendrik van Maurick.

Dinerbon bestellen?

Een dinerbon kopen bij Kasteel Maurick gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Bestel de cadeau voucher met behulp van bovenstaande contactformulier. Wij nemen daarna contact met je op en sturen de dinerbon naar je op.

Cadeaubon als zakelijk cadeau

Verras een zakelijke relatie met een cadeaubon voor een luxe diner voor twee in à la carte restaurant Hendrik van Maurick. Het mooie aan dit cadeau is dat hij of zij zelf kan bepalen wanneer ze langskomen voor een avondje uit. Een dinerbon als zakelijke geschenk laat een blijvende indruk achter. Kortom, het ideale cadeau om loyale klanten en relaties op te trakteren.

Laat je waardering blijken

Is een goede vriend of een lief familielid jarig? Dan hoef je niet lang na te denken over wat je moet geven. Een geheel betaald diner bij Kasteel Maurick wordt altijd gewaardeerd en verwacht men totaal niet als cadeau te krijgen.

Direct een tafel reserveren bij Hendrik van Maurick?

Kom je liever gelijk bij ons langs met de jarige job, je ouders of een vriend? Dan heb je geen dinerbon nodig, maar maak je eenvoudig online een reservering. Natuurlijk kun je ook bellen op het telefoonnummer: +31 (0) 73 204 80 28 of stuur een mail naar: info@kasteelmaurick.nl.