Beleef een onvergetelijke studentengala in een kasteel

Een studentengala organiseren in een kasteel? Kasteel Maurick beschikt over alle mogelijkheden om jouw gala, studentenfeest of scholieren gala tot een succes te maken. Bekijk de diverse feestelijke opties voor een studentengala op deze pagina!
Studentengala

Organiseer een studentengala in een kasteel

Je hebt de belangrijke taak op je gekregen om een uniek studentengala of lustrum voor jouw studentenvereniging of dispuut te organiseren. Het moet een memorabele avond worden om niet snel te vergeten. Daarbij wil je graag een compleet plaatje: van rode lopers, sfeervolle verlichting, goede muziek, een prachtige gala locatie tot natuurlijk heerlijk eten en drinken. Wat ons betreft zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagd studentengala.

Het historische karakter en de prachtige sfeervolle uitstraling maken van Kasteel Maurick dé perfecte feestlocatie voor jullie gala.

Offerte aanvragen?

Studentenfeest organiseren
Studentengala-organiseren-Kasteel-Maurick
Studentengala-organiseren-Kasteel-Maurick
Studentengala kasteel maurick
Laury Pijnappel Het was een fantastische avond. Al mijn complimenten naar jullie personeel, we hebben heerlijk gegeten, zijn fantastisch geholpen en we kregen van iedereen complimenten dat ze het personeel zo vriendelijk vonden. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.
Lustrum-studentenfeest-kasteel-Maurick

Een gala voor een studentenvereniging

Lange elegante jurken, stijlvolle rokkostuums en een befaamde open bar. Veel studenten zijn hier zeker niet onbekend mee en bijna elke (studenten)vereniging of dispuut heeft wel een gala studentenfeest op de jaarplanning staan. Gala’s zijn namelijk verre van een doorsnee feestje en worden vooral gekarakteriseerd door de zogenaamde gala-etiquette. Ons team helpt graag bij het organiseren van jullie gala of lustrum bij Kasteel Maurick. Met een compleet programma verzorgen wij een compleet studentenfeest op onze schitterende locatie.

Studentengala arrangement

Bij een studentengala hoort natuurlijk een goed verzorgd arrangement. Wij stellen graag een speciaal studentengala arrangement voor jullie samen. Wat dacht je van een sfeervol ontvangst in onze Orangerie met een Kasteelbubbel en amuses? Gevolgd door een 3-, 4-, of 5-gangen diner. Maar uiteraard behoort een walking dinner ook tot de mogelijkheden.

Neem alvast een kijkje op onze menukaart om alle heerlijkheden te ‘proeven’.

 

Studentenfeest organiseren
Studentengala-organiseren-Kasteel-Maurick

Uiteraard is het mogelijk om gedurende de avond onbeperkt consumpties te nuttigen uit het Hollands of buitenlands drankenassortiment. Maak het galafeest of lustrum compleet met bijvoorbeeld luxe amuse hapjes, borrelgarnituur of een late night snack.

Denk bijvoorbeeld aan luxe warme hapjes zoals een spiraallolly van tomaat, provençaalse groente tartelet of een quiche. Of geniet van koude hapjes als een vitello tomato, gamba’s of oude brokkelkaas met mosterd en roggebrood. Ook gefrituurde hapjes zoals een ambachtelijke bitterbal of dimsum behoren tot de mogelijkheden.

Natuurlijk houden we rekening met specifieke wensen, dieetwensen, of allergieën. We zorgen graag voor een passende invulling.

De perfecte aankleding voor jullie studentenfeest

Hulp nodig bij de decoratie, het regelen van een fotograaf of wil je graag een optreden van een band organiseren? Ook dit is voor ons team geen probleem. Wij zorgen voor de perfecte aankleding voor jullie studentenfeest of lustrum.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. Wij stellen ook geheel vrijblijvend een offerte voor jullie op.

Zien we jullie binnenkort in ons sfeervolle kasteel?

Studentenfeest organiseren Kasteel Maurick
Sarah Fontaine - Gala Histos Ik vond het diner geweldig georganiseerd en ontzettend lekker en wilde dat nog graag even delen. Mijn complimenten aan alle medewerkers die hebben bijgedragen aan deze geweldige avond.

Studentenfeest Kasteel Maurick Vught
Studentengala-organiseren-Kasteel-Maurick
Studentengala Kasteel Maurick
Studentengala-organiseren-Kasteel-Maurick
TSV Plato Ik wil iedereen die geholpen heeft graag ontzettend bedanken voor de goede service afgelopen en de fantastische avond zaterdag. Alles was echt perfect geregeld en als er iets aan de hand was werd dit meteen opgelost. We hebben echt ontelbaar veel complimenten ontvangen over de prachtige locatie en over hoe goed alles geregeld was.

Een studentengala organiseren bij Kasteel Maurick?