High Tea bij Kasteel Maurick

De lekkerste luxueuze hapjes en een prachtige locatie: kom genieten van een uitgebreide high tea in onze brasserie Catharina van Maurick. Reserveren kan telefonisch of via het contactformulier.
High Tea Kasteel Maurick

Niets is lekkerder dan na een flinke wandeling door de bosrijke omgeving van Den Bosch, te genieten van een uitgebreide luxueuze high tea. Een tafel vol heerlijke high tea hapjes, met goed gezelschap en een prachtige locatie – wat wil je nog meer? Kom genieten van een uitgebreide high tea in onze brasserie bij Kasteel Maurick!

De High Tea is alleen mogelijk op reservering, u kunt tot 24 uur van te voren reserveren.

Niek van Lieverloo Een high tea bij Kasteel Maurick is een unieke belevenis door de heerlijke verse high tea gerechten en de prachtige sfeervolle omgeving.
Dinerarrangement

Genieten van heerlijke high tea hapjes

In brasserie Catharina van Maurick serveren wij zeven dagen per week tussen 12:00 en 16:00 uur een uitgebreide high tea. Deze high tea is net even wat anders dan anders. Dit komt niet alleen door de ambiance van het sfeervolle kasteel. Je kijkt namelijk je ogen uit door het schitterende uitzicht over de binnentuin of slotgracht. Maar ook de warme, koude, hartige high tea hapjes en zoete lekkernijen die door de chef-koks vers worden bereid zijn net even wat meer bijzonder.

Klaas van Leengoed De Maurick high tea is opgebouwd als een 3-gangen menu. Daarbij passeren kasteelbubbels, amuse rozen, spiraallollies, hartige en zoete etagères met bijvoorbeeld sneeuwballen met gezouten karamel de revue. De verrassende combinaties maken de high tea van Kasteel Maurick écht uniek! Tijdens de high tea wordt onder andere de eigen Kasteel Maurick theemelange geschonken. Deze serveren we in wijnglazen om zo de smaak goed tot zijn recht te laten komen.

Handige high tea weetjes:

  • Patron-cuisinier Niek deed voor het high tea menu onder andere inspiratie op in het buitenland.
  • De yoghurt komt van een biodynamisch bedrijf uit Son en Breugel.
  • De honing komt van onze eigen bijen, uit de kasten in de tuin.
  • Oók kinderen kunnen genieten van een high tea bij Kasteel Maurick. Wij rekenen tot 10 jaar een speciaal kinder high tea tarief: de helft van de prijs!
  • Overigens is het óók mogelijk om een high tea cadeaubon aan te schaffen. Hét perfecte cadeau om te geven én om te krijgen.
Menukaart Catharina van Maurick