Menukaart restaurant Hendrik van Maurick

De keuken van Hendrik van Maurick laat zich omschrijven als een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis. Een wereldkeuken met verwondering. Kom dineren en ontdek ons culinaire aanbod en geniet van de (smaak)beleving van Hendrik van Maurick!

De dinerkaart van à la carte restaurant Hendrik van Maurick

De dinerkaart van à la carte restaurant Hendrik van Maurick kenmerkt zich door de verse seizoensgebonden producten. Daarnaast vind je voornamelijk heerlijke streekproducten terug op de menukaart. De keuken van Hendrik van Maurick kenmerkt zich door de diverse wereldgerechten. Chef-kok Niek van Lieverloo haalt dan ook zijn inspiratie vanuit de verre reizen die hij maakt. Op de menukaart vind je verrassende combinaties, prachtige culinaire creaties en vernieuwde gerechten. Bekijk de menukaart en ga met ons mee op een culinaire ontdekkingsreis!

Kom je met 7 gasten of meer? Dan kun je gebruikmaken van een van de heerlijke uitgebreide menu’s.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om uw reservering en wensen door te nemen. U kunt ons bereiken op 073 204 80 28.

Menukaart bekijken

Uitgebreide wijnkaart

Bij een heerlijk diner hoort uiteraard een goede wijn. Onze sommeliers Leon Aben & Marieke de Louweren geven u graag advies om voor u een prachtige wijn te selecteren. Wij beschikken over een grote selectie wijnen van verschillende wijnhuizen. Denk hierbij klassiek aan wijnen uit Frankrijk tot wijnen uit Zuid-Afrika & Australië. We hebben enorm veel keus! Vraag ons daarom gerust om advies.

Wijnkaart bekijken
BD recensent: Carla Kentgens Hendrik van Maurick krijgt een volmondig ja! We worden erg blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.

Reserveren bij restaurant Hendrik van Maurick

Heb je de smaak te pakken? Kom dan heerlijk bij ons dineren in ons restaurant in Vught. Ons team staat voor je klaar om je een heerlijke avond te bezorgen. Reserveer jouw tafel eenvoudig online en kom dineren bij restaurant Hendrik van Maurick in Vught.

Voor een uitgebreide lunch of smakelijke high tea ben je overigens ook aan het juiste adres bij Kasteel Maurick. Bekijk de uitgebreide lunch menukaart en high tea menukaart van brasserie Catharina van Maurick. Daarnaast zijn er diverse zakelijke en trouwmogelijkheden waarmee wij je graag van dienst zijn.