25 July 2019

Trots op deze geweldige recensie in de Brabantse kranten

Hendrick van maurick recensie over de tong

In de wereldkeuken van ons à la carte restaurant Hendrik van Maurick halen wij het onderste uit de kan om de lekkerste gerechten bij onze gasten op tafel te serveren. Vlak voor onze welverdiende zomerstop ontvingen wij hoog bezoek. Culinair recensent Carla Kentgens, bezocht namens het Brabants Nieuwsblad, Restaurant Hendrik van Maurick. Haar eindoordeel? Ons restaurant scoort een 8,3. En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op!

Over de tong van Carla Kentgens

Carla Kentgens is culinair specialist. Vanuit haar kookstudio Carla’s Cookery geeft zij kookworkshops, presenteerde ze diverse kookprogramma’s op TV Brabant én schreef zij verschillende bekroonde kookboeken. In haar rubriek ‘Over de Tong’ in het Brabants Dagblad gaat Carla anoniem op bezoek bij restaurants in heel Brabant. Dit keer was het de beurt aan ons eigen restaurant Hendrik van Maurick. De recensie was zeer mals. Met grote trots ontvingen wij dan ook een volmondig ‘koninklijk ja!’.

Een 9 voor onze hoofdgerechten en de ambiance

Carla en haar gastrecensent zijn onder de indruk van het aanzicht en het ontvangst bij Kasteel Maurick en de ambiance in het restaurant. Een complimentje krijgen over je uiterlijk is altijd leuk natuurlijk. Het complete sfeerplaatje wordt dan ook bekroond met een 9. Wauw!

Kasteel-maurick-binnenplaats

Om een goed beeld te krijgen, bestelde Carla uit ons a la carte menu en ging haar gast voor het Hendrik van Maurick 3-gangen menu. Als hoofdgerecht kiest Carla onze fameuze rogvleugel. Wij worden verblijd met haar schrijven over onze gerechten.

Carla noemt onze chefkok Niek een meester in het combineren van smaken. Een titel waar hij alleen maar van kan blozen. De recensenten bekronen onze voor-, hoofd- en nagerechten respectievelijk met een 8.5, 9 en 8 en verlaten Kasteel Maurick met een bijzonder tevreden gevoel.

In Brabants Dagblad schrijft Carla: ‘’We worden blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.’’

hendrik van maurick recensie over de tong

Een bijzondere gast met een bijzondere boodschap voor Kasteel Maurick. Wij hechten namelijk enorm veel waarde aan de tevredenheid van onze gasten. De recensie van Carla Kentgens is dan ook een van de kronen op ons werk! Hier zijn wij enorm trots op.

Weer fris en fruitig aan de slag na onze vakantie

Hendrik van Maurick is weer geopend na onze welverdiende vakantie. We hebben ons twee weken volledig op kunnen laden en we gaan er weer vol tegenaan en trekken deze lijn graag door. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen, de liefdevolle woorden en jullie aanwezigheid het afgelopen jaar.

zomervakantie hendrik van maurick

Nieuwsgierig geworden? Je kunt voor een smakelijke lunch of sfeervol diner heel eenvoudig een online reservering maken bij Hendrik van Maurick. Voor een heerlijke lunch of smakelijke high tea kun je bij onze vernieuwde Catharina van Maurick terecht.