Zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Maurick

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst? Dit vind je bij Kasteel Maurick in Vught! Want zeg nu zelf: een vergadering, bedrijfsuitje, teambuilding, congres, training of workshop is pas echt een unieke beleving als dit bij een bijzondere locatie plaatsvindt.

Kasteel Maurick beschikt over verschillende zakelijke mogelijkheden: van een intieme setting voor een kleine groep tot aan een grote zakelijke bijeenkomst. Voor elk gezelschap is er een arrangement op maat. Bekijk op deze pagina de diverse zakelijke mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen jullie graag in ons prachtige kasteel!

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Kasteel Maurick ligt langs de A2, verscholen in de natuur. Het is de perfecte locatie voor diverse inspirerende zakelijke ontmoetingen zoals een vergadering, training, workshop of een evenement. Maar ook voor een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een zakelijke lunch of diner kun je bij Kasteel Maurick terecht.
Zakelijke opties Kasteel Maurick

Vergaderen op een bijzondere locatie

Als je op zoek bent naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie dan is Kasteel Maurick de plek bij uitstek. Het kasteel is de ideale locatie om bijzonder te vergaderen in de omgeving van Vught en Den Bosch. Het kasteel heeft 8 verschillende vergaderzalen die geschikt zijn voor groepen van 2 tot 750 personen. Wat opvalt aan de vergaderruimtes is de authentieke maar toch eigentijdse sfeer. De kamers tonen een goede mix tussen oud en nieuw door de fonkelende kroonluchters en de rijke stoffen van de gordijnen. Anderzijds vind je moderne knipogen terug in de oude portretten van de diverse kasteelheren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie

Locatie voor een training gezocht?

Ben je als freelancer of bedrijf op zoek naar een geschikte ruimte om een cursus te geven? Of zoek je een locatie in Noord-Brabant om een training te geven? Kasteel Maurick leent zich hier uitstekend voor! Onze vergaderruimtes, ook wel stijlkamers genoemd, zijn namelijk voorzien van alle moderne faciliteiten van deze tijd. Denk daarbij aan een beamer, projectiescherm, laptop, geluidssets of een LCD scherm. Wij kunnen in alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je de opstelling van onze verschillende kamers naar eigen keuze inrichten. Of je nu een blok, U-vorm, cabaret of theateropstelling nodig hebt: wij bieden diverse mogelijkheden.

Bijzondere vergaderlocatie
zakelijk overnachten

Overnachten bij Kasteel Maurick

Kasteel Maurick biedt ook diverse overnachtingsmogelijkheden. De drie stijlvolle suites bij het kasteel zijn de perfecte afsluiting van een zakelijke beleving. Wil je met een groter gezelschap in de buurt van het kasteel overnachten na bijvoorbeeld een gezellig bedrijfsfeest? Wij hebben een samenwerkingsverband met De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel waar meerdere kamers gereserveerd kunnen worden. Ons team ondersteunt je hierbij graag.

Meer informatie

Workshop en teambuilding activiteiten

Hoe leuk is het om met een hele groep een teambuildingdag, bedrijfsuitje of een teamuitje te organiseren? Bij Kasteel Maurick zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een workshop? Wat dacht je van een kanotocht over de Dommel? Schermen in de kasteeltuin of te genieten van een heerlijke wijnproeverij in onze wijnkelder? Of zijn jullie meer in voor schapendrijven, hondenspiegelen of solex rijden? Je kunt bij Kasteel Maurick zelfs een workshop drone vliegen volgen. De mooie dag kun je uitbreiden met een heerlijke lunch, diner of zelfs een groot bedrijfsfeest. Ons team helpt je graag bij het organiseren van jullie dag! 

 

Workshop schapendrijven

Workshop schapendrijven

Volg een workshop schapendrijven bij Kasteel Maurick! Schapendrijven is een unieke, ludieke en originele teambuildingsactiviteit waarbij je met een gezelschap heerlijk buiten in de natuur kunt genieten. De workshop bestaat uit diverse onderdelen. Al vanaf het begin word je actief betrokken en aan het werk gezet. Na een korte introductie ga je gezamenlijk kennis maken met de schapen. Vervolgens laten we je kennismaken met ons, de honden en de bijzondere sport ‘Schapendrijven met Bordercollies’ door middel van een interactieve demonstratie. We laten je zien hoe we onze honden trainen van pup tot volwassen top hond. Hiervoor nemen wij diverse Border Collies mee, van verschillende leeftijden en niveaus. Hoe wordt een hond een top hond? Welke commando’s gebruiken wij om een hond te sturen? Communicatie, selectie, ambitie en doorzetten zijn thema’s die de revue passeren. De workshop duurt circa 1,5 uur en is zowel mogelijk in het Nederlands als in het Engels.

Workshop hondenspiegelen

Een andere mogelijkheid is om de workshop hondenspiegelen te volgen. De workshop hondenspiegelen is een originele leiderschapstraining. Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij je de kans krijgt om inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag. Het hondenspiegelen is een uitstekende metafoor om onder andere de elementen van het begrip communicatie maar ook van leidinggeven in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met dieren in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop wordt in overleg bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel entertainment als entertRainment. De workshop duurt circa 1,5 uur en is met maximaal 15 personen te doen.

Workshop volgen in een kasteel
Workshop drone vliegen bij Kasteel Maurick

Workshop drone vliegen

Drone vliegen is misschien wel dé teambuilding activiteit van 2019. Een drone is namelijk niet meer weg te denken uit de technische wereld. Tijdens deze workshop kun je het vliegen zelf ervaren. Dat is weer eens wat anders: bekijk Kasteel Maurick vanuit de lucht met de workshop drone vliegen. Dat is nog best een uitdaging! Hoe snel heb jij het onder de knie? Voorafgaan of na de workshop zijn er op Kasteel Maurick volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld vergaderen in een van de stijlkamers of juist een etentje of borrel. Deze workshop is te reserveren voor 15 tot 75 personen.

Haka workshop

Een andere mogelijkheid is om een Haka workshop bij Kasteel Maurick te volgen. Deze workshop is speciaal voor de zakelijke markt. Tijdens de workshop bundel je energie en focus en ontdek je jullie eigen team-energie! Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Zelfs de meest verstokte einzelgängers leren in korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als team. Een inspirerende workshop om jullie bedrijfsdoelen samen te behalen!

Haka betekent letterlijk dans en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van zowel uiterlijke kracht als innerlijke kracht. Hierbij wordt zowel de stem als het lichaam gebruikt. Het hele lichaam wordt ingezet om zowel individueel als met een groep een intentie duidelijk neer te zetten.

Haka workshop volgen
Kerst vieren bij kasteel maurick

Kerst of Nieuwjaar vieren met collega’s

Natuurlijk is het ook mogelijk om de Kerst- of Nieuwjaarsborrel of -lunch bij Kasteel Maurick te organiseren. Dus ben je op zoek naar een unieke locatie om samen met zakenrelaties of collega’s de feestdagen in te luiden? Of wat dacht je van een originele kerstborrel, kerstlunch of kerstdiner tussen onze kasteelmuren? Het is mogelijk om heerlijk samen te genieten van diverse culinaire heerlijkheden en ontspannen het jaar door te nemen. Liever samen het nieuwe jaar inluiden? Ook voor een nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsgala, nieuwsjaarslunch kun je bij Kasteel Maurick terecht. Neem direct contact met ons op om de opties te bespreken!

Laat je voor, tijdens of na de zakelijke bijeenkomst, training of workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.

De voordelen van een zakelijke bijeenkomst bij Kasteel Maurick op een rij:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Nieuwsgierig naar onze zakelijke mogelijkheden?