Zakelijke mogelijkheden bij Kasteel Maurick

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst? Dit vind je bij Kasteel Maurick in Vught! Want zeg nu zelf: een vergadering, bedrijfsuitje, teambuilding, congres, training of workshop is pas echt een unieke beleving als dit op een bijzondere locatie plaatsvindt.
kasteel Maurick - zakelijk - vergaderen - workshop - kladblok - pen 1

Kasteel Maurick beschikt over verschillende zakelijke mogelijkheden: van het creëren van een intieme setting voor een kleine groep tot aan het organiseren van een grote zakelijke bijeenkomst. Voor elk gezelschap is er een arrangement op maat. Bekijk op deze pagina de diverse zakelijke mogelijkheden of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen jullie graag in ons prachtige kasteel!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Neem een kijkje in onze prachtige kamers!

kamer Berensteijn
kamer haardkamer
kamer herenkamer
kamer Heymkamer
kamer jachtkamer
Hendrik van Maurick restaurant
kamer serre
kamer van lanschotkamer
| 08
Kasteel Maurick ligt langs de A2, verscholen in de natuur. Het is de perfecte locatie voor diverse inspirerende zakelijke ontmoetingen zoals een vergadering, training, workshop of een evenement. Maar ook voor een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een zakelijke lunch of diner kun je bij Kasteel Maurick terecht.
Zakelijke opties Kasteel Maurick

Vergaderen op een bijzondere locatie

Als je op zoek bent naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie dan is Kasteel Maurick de plek bij uitstek. Het kasteel is de ideale locatie om bijzonder te vergaderen in de omgeving van Vught en Den Bosch. Het kasteel heeft 8 verschillende vergaderzalen die geschikt zijn voor groepen van 2 tot 750 personen. Wat opvalt aan de vergaderruimtes is de authentieke maar toch eigentijdse sfeer. De kamers tonen een goede mix tussen oud en nieuw door de fonkelende kroonluchters en de rijke stoffen van de gordijnen. Anderzijds vind je moderne knipogen terug in de oude portretten van de diverse kasteelheren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie

Locatie voor het geven van trainingen gezocht?

Ben je als freelancer of bedrijf op zoek naar een geschikte ruimte om een cursus te geven? Of zoek je een locatie in Noord-Brabant om een training te geven? Kasteel Maurick leent zich hier uitstekend voor! Onze vergaderruimtes, ook wel stijlkamers genoemd, zijn namelijk voorzien van alle moderne faciliteiten van deze tijd. Denk daarbij aan een beamer, projectiescherm, laptop, geluidssets of een LCD scherm. Wij kunnen in alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je de opstelling van onze verschillende kamers naar eigen keuze inrichten. Of je nu een blok, U-vorm, cabaret of theateropstelling nodig hebt: wij bieden diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie
vergadering kasteel maurick
zakelijk overnachten

Unieke overnachting bij Kasteel Maurick

Kasteel Maurick biedt ook diverse overnachtingsmogelijkheden. De drie stijlvolle suites bij het kasteel zijn de perfecte afsluiting van een zakelijke beleving. Wil je met een groter gezelschap in de buurt van het kasteel overnachten na bijvoorbeeld een gezellig bedrijfsfeest? Wij hebben een samenwerkingsverband met De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel waar meerdere kamers gereserveerd kunnen worden. Ons team ondersteunt je hierbij graag.

Meer informatie

Workshop en teambuilding activiteiten

Verruim je skillset met onze unieke workshops en geef vorm aan de volgende stappen in jouw carrière. Of verbeter de band tussen collega’s met een originele teambuilding activiteit in en rondom het landgoed. Leer samen schapen te hoeden, rijdt op een Solex of leer de Maori Haka dans.

Meer informatie
Workshops rondom ons kasteel

Zakelijk borrelen met collega’s

Ben je op zoek naar een unieke locatie om samen met zakenrelaties of collega’s iets te vieren? Kasteel Maurick is dé perfecte locatie om een borrel of netwerkborrel te organiseren. Van een zakelijke netwerkborrel tot aan een borrel met vrienden in een ontspannen sfeer. Of wat dacht je van een originele kerstborrel, kerstlunch of kerstdiner tussen onze kasteelmuren? Het is mogelijk om heerlijk samen te genieten van diverse culinaire heerlijkheden en ontspannen het jaar door te nemen. Liever samen het nieuwe jaar inluiden? Ook voor een nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsgala of nieuwsjaarslunch kun je bij Kasteel Maurick terecht. Neem direct contact met ons op om de opties te bespreken!

Meer informatie
Laat je voor, tijdens of na de zakelijke bijeenkomst, training of workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.

De voordelen van een zakelijke bijeenkomst bij Kasteel Maurick op een rij:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Laadmogelijkheden voor elektrische auto’s
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Neem contact op

Nieuwsgierig naar onze zakelijke mogelijkheden?