Vergaderen bij Kasteel Maurick

Origineel vergaderen? Bij Kasteel Maurick beschikken we over acht verschillende stijlkamers met ruimte vanaf 2 tot wel 750 personen. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina!

Ben je op zoek naar een vergaderzaal of vergaderruimte in de omgeving van Vught? Verscholen in de natuur, bij afslag Vught aan de A2, ligt ons prachtige Kasteel Maurick. Een van de meest unieke vergaderlocaties in Brabant! We beschikken over acht verschillende stijlkamers en bieden ruimte vanaf 2 tot wel 750 personen. Ontdek snel alle mogelijkheden voor vergaderen bij Kasteel Maurick.

Vergaderruimte huren bij Kasteel Maurick

Wil je graag een vergaderruimte huren in de omgeving van Den Bosch of Vught? Bij Kasteel Maurick hebben we acht verschillende stijlkamers ingericht, elk voorzien van moderne faciliteiten. De Mauderick en Herenkamer zijn geschikt tot een groep van 12 personen. Grotere groepen kunnen vergaderen in de Heymkamer, Beresteyn, Van Lanschot, Jachtkamer, Salon ‘Catharina van Maurick’ of de Orangerie met Serre. Hiervoor zijn verschillende opstellingen mogelijk, zoals een blok, U-vorm of theateropstelling. Dit maakt de ruimtes tevens ook heel geschikt voor het geven van trainingen, seminars of cursussen. Elke vergaderzaal heeft zijn eigen unieke kenmerken. We adviseren graag over de mogelijkheden per vergaderruimte. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om in een informelere setting te vergaderen. Bijvoorbeeld tijdens een zakenlunch of -diner in ons á la carte restaurant Hendrik van Maurick.

Ontdek onze acht stijlkamers:

– Mauderick: tot 12 personen
– Herenkamer: tot 12 personen
– Heym kamer: tot 35 personen
– Beresteyn: tot 50 personen
– Van Lanschot: tot 70 personen
– Jachtkamer: tot 80 personen
– Salon ‘Catharina van Maurick’: tot 200 personen
– Orangerie met Serre: tot 450 personen

Onbezorgd vergaderen: boek een vergaderarrangement

Wil je effectief vergaderen, dan is het fijn dat je geen omkijken hebt naar bijzaken. Als vergaderlocatie bieden we daarom verschillende vergaderarrangementen aan. Zo kun je een vergaderzaal huren met een 4-uurs vergaderarrangement, een 8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch of een 8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch en een 3-gangen diner in á la carte restaurant Hendrik van Maurick.

Bij elk arrangement zitten ontvangst met koffie, thee en ambachtelijke koek inbegrepen. Maar ook onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdranken en roomboterkoekjes gedurende de vergadering. Andere inbegrepen faciliteiten zijn een blocnote en pen, een flipover, gratis WiFi in het gehele kasteel en gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Een vergaderarrangement is al beschikbaar vanaf 17,50 euro per persoon.

Bij Kasteel Maurick bieden we alle moderne faciliteiten aan voor een geslaagde bijeenkomst. Het is mogelijk om extra apparatuur te huren zoals beamers, projectschermen, laptops, LCD schermen, microfoons en podiumdelen.

Boek een vergaderarrangement

Zakenlunch of vergaderen en dineren

Voor sommige meetings of vergaderingen is het niet nodig om een hele vergaderruimte te huren. Bijvoorbeeld met kleinere gezelschappen of een informele setting. Willen jullie wel buiten de deur overleggen of zoeken jullie een vergaderlocatie met een centrale ligging, dan kunnen onze brasserie en restaurant een uitkomst bieden. Kasteel Maurick is gemakkelijk bereikbaar en ligt op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A2, richting Den Bosch of Eindhoven. Ons á la carte restaurant Hendrik van Maurick en brasserie Catharina van Maurick zijn stijlvol ingericht met een moderne knipoog. Hier kunnen jullie origineel vergaderen onder het genot van een heerlijke zakenlunch of diner.

Bekijk de menukaart
Hendrik van Maurick openingstijden

Vergaderen en overnachten

Zoeken jullie een vergaderlocatie voor meerdere dagen? Dan is het mogelijk om op Kasteel Maurick te overnachten. In de voormalige duiventil van het kasteel beschikken we over drie stijlvolle suites vanaf 110 euro per nacht. De Tuinsuite, de Dommelsuite en een Bruidssuite. Voor grotere gezelschappen hebben we aantrekkelijke hotelarrangementen bij hotels op nog geen tien minuten rijden vanaf Kasteel Maurick.

Neem contact op
Overnachten Slapen in een kasteel? Kasteel Maurick biedt diverse mogelijkheden om te vergaderen en overnachten.

De voordelen van vergaderen bij Kasteel Maurick

  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Interessante vergaderarrangementen vanaf 17,50 euro
  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2 richting Den Bosch of Eindhoven
  • Diverse culinaire mogelijkheden zoals private dining
  • Ruimte vanaf 2 tot wel 750 personen
  • Diverse overnachtingsmogelijkheden
  • Combineren met workshops, borrels of andere events

Kasteel Maurick is makkelijk te bereiken. Het kasteel met restaurant en brasserie in Vught ligt vlak langs de snelweg de A2. Een vergaderzaal of vergaderarrangement boeken doe je eenvoudig online. Of bel ons via +31 (0) 73 204 80 28.