Vergaderen bij Kasteel Maurick in Vught

Origineel vergaderen? Bij Kasteel Maurick beschikken we over acht verschillende vergaderkamers met ruimte vanaf 2 tot wel 750 personen. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina!

Wil je graag vergaderen in Vught of omgeving? En ben je op zoek naar een vergaderzaal of vergaderruimte? Verscholen in de natuur, bij afslag Vught aan de A2, ligt ons prachtige Kasteel Maurick. Een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant! We beschikken over acht verschillende vergaderkamers (ook wel stijlkamers genoemd) en deze bieden ruimte vanaf 2 tot wel 750 personen.

Ontdek snel alle mogelijkheden voor vergaderen in Vught bij Kasteel Maurick.

serre-opstelling-in-breedte
Jolanda - ASML Voor het afsluitend diner van onze internationale trainingsgroep hebben we genoten van een heerlijk diner in de Orangerie. Sfeervol, flexibel en vriendelijk personeel en voortreffelijk eten in een prachtige ambiance.

Vergaderruimte huren

Als je op zoek bent naar een vergaderruimte in de omgeving van Den Bosch of Vught: dan ben je bij Kasteel Maurick aan het juiste adres. Bij Kasteel Maurick hebben we namelijk maar liefst acht verschillende vergaderruimtes ingericht, elk voorzien van moderne faciliteiten. De Mauderick en Herenkamer zijn geschikt voor een groep tot 12 personen.

Grotere groepen kunnen vergaderen in de vergaderzalen Heymkamer, Beresteyn, Van Lanschot, Jachtkamer of de Orangerie met Serre. Hiervoor zijn verschillende opstellingen mogelijk, zoals een blok, U-vorm of theateropstelling. Dit maakt de ruimtes tevens ook heel geschikt voor het geven van trainingen, seminars of cursussen.

 

Meer informatie?

Bijzonder vergaderen in een Kasteel

Elke vergaderzaal bij Kasteel Maurick heeft zijn eigen unieke stijl en kenmerken. De historische kenmerken van het kasteel met een moderne twist zijn in iedere vergaderruimte goed terug te zien.

Ontdek onze zeven stijlvolle vergaderkamers:
– Herenkamer: tot 12 personen
– Heymkamer: tot 35 personen
– Beresteyn: tot 50 personen
– Van Lanschot: tot 70 personen
– Jachtkamer: tot 80 personen
– Salon ‘Catharina van Maurick’: tot 150 personen
– Orangerie met Serre: tot 450 personen

Meer informatie?

Onbezorgd vergaderen: Boek een vergaderarrangement

Wil je effectief vergaderen? Dan is het fijn dat je geen omkijken hebt naar bijzaken. Als vergaderlocatie bieden we daarom verschillende vergaderarrangementen aan. Zo kun je een vergaderzaal huren met een 4-uurs vergaderarrangement, een 8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch of een 8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch en een 3-gangen diner in á la carte restaurant Hendrik van Maurick.

Bij elk vergaderarrangement zitten ontvangst met koffie, thee en ambachtelijke koek inbegrepen. Maar ook onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdranken en roomboterkoekjes gedurende de vergadering.

Boek een vergaderarrangement

Moderne vergaderfaciliteiten

In het vergaderarrangement zijn ook moderne faciliteiten inbegrepen. Denk daarbij aan een blocnote en pen, een flipover, gratis WiFi in het gehele kasteel en gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Een vergaderarrangement is al beschikbaar vanaf 17,50 euro per persoon.

Bij Kasteel Maurick bieden we alle moderne faciliteiten aan voor een geslaagde bijeenkomst. Het is mogelijk om extra apparatuur te huren zoals beamers, projectschermen, laptops, LCD schermen, microfoons en podiumdelen.

Meer informatie?
hapjes op borrel

Zakelijk lunchen of vergaderen en dineren

Voor sommige meetings of vergaderingen is het niet nodig om een hele vergaderruimte of grote vergaderlocatie te huren. Soms wil je met een klein gezelschap een effectieve vergadering in een informele setting organiseren. Willen jullie wel buiten de deur overleggen of zoeken jullie een vergaderlocatie met een centrale ligging? Dan kunnen onze brasserie en restaurant een uitkomst bieden. Ons á la carte restaurant Hendrik van Maurick en brasserie Catharina van Maurick zijn stijlvol ingericht met een moderne knipoog. Hier is het mogelijk om origineel te vergaderen onder het genot van een heerlijke zakelijke lunch of diner.

Bekijk de menukaart

Vergaderen en overnachten

Zoeken jullie een vergaderlocatie voor meerdere dagen? Dan is het mogelijk om op Kasteel Maurick te overnachten. In de voormalige duiventil van het kasteel beschikken we over drie stijlvolle suites vanaf 110 euro per nacht. De Tuinsuite, de Dommelsuite en een Bruidssuite. Voor grotere gezelschappen hebben we aantrekkelijke hotelarrangementen bij hotels op nog geen tien minuten rijden vanaf Kasteel Maurick. Wij hebben een samenwerkingsverband met De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel waar meerdere kamers gereserveerd kunnen worden. Ons team ondersteunt je hierbij graag.

Neem contact op
Vergaderen in een kasteel

De voordelen van vergaderen bij Kasteel Maurick

  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Interessante vergaderarrangementen vanaf 17,50 euro
  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2 richting Den Bosch of Eindhoven
  • Diverse culinaire mogelijkheden zoals private dining
  • Ruimte vanaf 2 tot wel 750 personen
  • Diverse overnachtingsmogelijkheden
  • Combineren met workshops, borrels of andere events

Kasteel Maurick is makkelijk te bereiken. Het kasteel met restaurant en brasserie in Vught ligt vlak langs de snelweg de A2. Een vergaderzaal of vergaderarrangement kun je boeken door ons even te bellen via +31 (0) 73 204 80 28.

Boek een vergaderarrangement
Marjo - Consortium Grensmaas Het historische gebouw is rustig en mooi gelegen en met voldoende parkeergelegenheid. De zaal was perfect ingericht met de gevraagde apparatuur. De lunch, smoothies, tussendoortjes en borrelhapjes waren supervers en van heel goede kwaliteit. Kortom, een absolute aanrader!

Vergaderen op een bijzondere locatie?