Unieke feestlocatie in Vught

Kasteel Maurick beschikt over alle mogelijkheden om jouw droomfeest, gala, studentenfeest of huwelijk te realiseren. Wij denken graag met je mee over een persoonlijk totaalpakket. Bekijk de diverse feestelijke mogelijkheden over onze unieke feestlocatie in Vught (nabij Den Bosch) op deze pagina!

Bij Kasteel Maurick kun je terecht voor de mooiste kasteel feesten en partijen. Van een bruiloft met een romantische ceremonie binnen of buiten, diverse unieke overnachtingsmogelijkheden, een receptie, babyborrel, jubileum, high tea, high wine of een koffietafel: Kasteel Maurick is dé feestlocatie bij uitstek in de omgeving van Vught en Den Bosch.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen om de mogelijkheden te bespreken, we plannen graag de tijd voor u in!

Offerte aanvragen?
Kasteel Maurick is dé perfecte locatie voor diverse feestelijke evenementen: van een babyborrel, receptie, bruiloft tot aan een studentengala. Binnen onze prachtige kasteelmuren beleef je een unieke dag!

Trouwen in een kasteel

Hoe heerlijk klinkt het om te trouwen in onze kasteeltuin onder de witte regen? Of heb je al eens gedacht aan een romantische winterbruiloft in de sneeuw? Kasteel Maurick is dé trouwlocatie met eindeloze mogelijkheden. Beleef binnen onze kasteelmuren een dag om nooit meer te vergeten.

Meer informatie

Studentengala organiseren

Een studentengala organiseren in een kasteel? Wij beschikken over alle mogelijkheden om jouw gala, lustrum, studentenfeest of scholieren gala tot een succes te maken. Bekijk de diverse feestelijke opties voor een studentengala bij Kasteel Maurick.

Meer informatie
Studentengala

Overnachtings mogelijkheden

Kasteel Maurick beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden. De twee stijlvolle suites bij het kasteel zijn de perfecte afsluiting van jouw feestelijke beleving bij Kasteel Maurick. Voor de kersverse bruidsparen beschikken we daarnaast over een romantische bruidssuite. Wil je graag met een groter gezelschap overnachten? De verschillende hotelfaciliteiten in de nabije omgeving bieden de mogelijkheid om meer dan drie hotelkamers te boeken. Hiervoor beschikt Kasteel Maurick over verrassende hotelarrangementen. Vraag ons naar de actuele mogelijkheden.

Meer informatie

Dinerarrangement voor 2 personen

Iets te vieren samen met een geliefde? Daarvoor hebben wij een heerlijk dinerarrangement samengesteld voor twee personen. Samen vertoeven binnen onze kasteelmuren en even helemaal niets moeten, hoe goed klinkt dat? Wij verzorgen uiteraard voor de diverse heerlijkheden. Bekijk de diverse mogelijkheden voor ons heerlijke dinerarrangement.

Meer informatie