Unieke feestlocatie in Vught

Kasteel Maurick beschikt over alle mogelijkheden om jouw droomfeest, gala, studentenfeest of huwelijk te realiseren. Wij denken graag met je mee over een persoonlijk totaalpakket. Bekijk de diverse feestelijke mogelijkheden over onze unieke feestlocatie in Vught op deze pagina!

Bij Kasteel Maurick kun je terecht voor de mooiste feesten en partijen. Van een bruiloft met een romantische ceremonie binnen of buiten, diverse unieke overnachtingsmogelijkheden, een receptie, babyborrel, jubileum, high tea, high wine of een koffietafel: Kasteel Maurick is dé feestlocatie bij uitstek in de omgeving van Vught en Den Bosch.

Offerte aanvragen?
Kasteel Maurick is dé perfecte locatie voor diverse feestelijke evenementen: van een babyborrel, receptie, bruiloft tot aan een studentengala. Binnen onze prachtige kasteelmuren beleef je een unieke dag!
feestlocatie

Trouwen in een kasteel

Hoe heerlijk klinkt het om te trouwen in onze kasteeltuin onder de witte regen? Of heb je al eens gedacht aan een romantische winterbruiloft in de sneeuw? Kasteel Maurick is dé trouwlocatie met eindeloze mogelijkheden. Beleef binnen onze kasteelmuren een dag om nooit meer te vergeten.

Meer informatie

Kerst vieren?

Op één van de meest bijzondere locaties van Vught, uitgebreid met familie of vrienden lunchen of dineren tijdens de feestdagen. Wie wil dat nou niet? Schuif deze kerst aan bij Kasteel Maurick voor een bijzonder smakelijk en ontspannen kerstdiner! Zowel op 1e kerstdag als 2e kerstdag hebben we mogelijkheden voor lunchen en dineren in de Orangerie.

Bekijk het menu
Feestlocatie
Winterbruiloft

Overnachtingsmogelijkheden

Kasteel Maurick beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden. De twee stijlvolle suites bij het kasteel zijn de perfecte afsluiting van jouw feestelijke beleving bij Kasteel Maurick. Voor de kersverse bruidsparen beschikken we daarnaast over een romantische bruidssuite. Wil je graag met een groter gezelschap overnachten? De verschillende hotelfaciliteiten in de nabije omgeving bieden de mogelijkheid om meer dan drie hotelkamers te boeken. Hiervoor beschikt Kasteel Maurick over verrassende hotelarrangementen. Vraag ons naar de actuele mogelijkheden.

Meer informatie

Dinerarrangement voor 2 personen

Iets te vieren samen met een geliefde? Daarvoor hebben wij een heerlijk dinerarrangement samengesteld voor twee personen. Samen vertoeven binnen onze kasteelmuren en even helemaal niets moeten, hoe goed klinkt dat? Wij verzorgen uiteraard voor de diverse heerlijkheden. Start met een Cava en geniet vervolgens van ons viergangendiner in ons restaurant. Daarna verblijf je in onze kasteelsuite. In de ochtend verzorgen we een ambachtelijk ontbijt in onze brasserie. Meer weten of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!

Reserveren
High Tea Kasteel Maurick