Sfeervolle feestlocatie in omgeving Den Bosch

Unieke feestlocatie Den Bosch! Kasteel Maurick beschikt over alle mogelijkheden om jouw feest tot een succes te maken. Bekijk de diverse feestelijke opties voor een grandioos feest op deze pagina!

Op zoek naar een feestlocatie in de buurt van Den Bosch?

Aan jou is de eerbiedige taak toebedeeld een weergaloos feest te organiseren. Een taak die je vol verve op je neemt, ras ga je op zoek naar een mooie feestlocatie in de contreien van Den Bosch. Je oog valt op Kasteel Maurick te Vught. Een prachtig kasteel met landerijen, bos en vele faciliteiten. Zo zijn er meerdere feestzalen, zelfs een prachtige orangerie, hotelkamers en vele andere mogelijkheden.

Jouw gasten worden gastvrij ontvangen door het kasteelpersoneel. Zij zorgen er voor dat de hele avond tot in de puntjes goed verzorgd wordt en staan de gasten hartelijk te woord. Het zal ze aan niets ontberen, van lekker drinken, heerlijke spijzen tot vertier. Alles valt te bespreken en graag denken wij met je mee.

Het historische karakter en de prachtige sfeervolle uitstraling maken van Kasteel Maurick dé perfecte feestlocatie voor jouw feest.

Offerte aanvragen?

Wensballon oplaten bij scholierenfeest in kasteel
Laury Pijnappel Het was een fantastische avond. Al mijn complimenten naar jullie personeel, we hebben heerlijk gegeten, zijn fantastisch geholpen en we kregen van iedereen complimenten dat ze het personeel zo vriendelijk vonden. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.
Feestlocatie Kasteel Maurick verlicht

Al onze feest arrangementen zijn ‘tailor made’

Bij een feest in een kasteel hoort vanzelfsprekend een uitmuntend arrangement. We staan hierbij open voor jouw wensen en denken hier graag mee. Immers, geen feest is hetzelfde. Wat dacht je van een aankomst ‘s avonds, terwijl je naar de toegangspoort loopt branden er aan weerszijden fakkels en fonkelen er prachtig lichtjes in en om het kasteel. Je loopt over een chique rode loper en wordt gastvrij ontvangen door onze gastheer of gastvrouwe. Het gezelschap verzamelt zich hierna in de Orangerie, waar je getrakteerd word op een lekker glas Champagne en smaakvolle amuses. Dat is slechts het begin van een memorabele avond, want later schuif je aan voor een luxueus viergangendiner en gaan de voetjes van de vloer tijdens een feest met dj of live orkest.

Tip: Neem alvast een kijkje op onze menukaart, voor inspiratie over onze mogelijkheden. In overleg kunnen ook andere gerechten worden geserveerd.

Drank arrangementen

Op een feest in de leukste feestlocatie van Brabant moet gedronken worden. Afhankelijk van jouw wensen stemmen we een arrangement onbeperkt drinken af met ons Hollandse of buitenlandse drankenassortiment, gecomplimenteerd met luxe borrelhapjes en diner. Vanzelfsprekend is de precieze invulling van jouw speciale avond is geheel naar wens in te delen.

Om je alvast lekker te maken noemen we nu een paar amuses waar je van gaat watertanden. Denk bijvoorbeeld aan een spiraallolly van tomaat, provençaalse groente tartelet of een quiche. Of geniet van koude hapjes als een vitello tomato, gamba’s of heerlijke oude brokkelkaas geserveerd met mosterd en vers roggebrood. Natuurlijk bieden we ook gefrituurde snacks aan zoals een ambachtelijke bitterballen of dimsum.

In het geval er gasten zijn met allergieën of een levenswijze waardoor ze bepaalde dingen niet wensen te eten kan dit met ons bespreken en passen we waar nodig het arrangement aan.

Feestlocatie Den Bosch onbeperkt drank arrangement
Hospitality team Kasteel Maurick

Elk feest resoneert een unieke toon

Wekelijks organiseren we feesten op maat. Desalniettemin blijft voor het geroutineerde hospitality team van Kasteel Maurick elk feest uniek. We zien het als een mooie uitdaging om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken. Die nog lang gegrift zal staan in de gedachten van jouw gasten. Graag nemen we dan ook zoveel mogelijk regelwerk voor jou uit handen en zorgen we ervoor dat de feestlocatie prachtig wordt opgeluisterd met mooie versieringen, lampen, kaarsen, heerlijke dranken en spijzen en entertainment.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. Wij stellen ook geheel vrijblijvend een offerte voor jullie op.

Graag ontvangen we jullie binnenkort in de sfeervolste feestlocatie van Den Bosch en omgeving!

Sarah Fontaine - Gala Histos Ik vond het diner geweldig georganiseerd en ontzettend lekker en wilde dat nog graag even delen. Mijn complimenten aan alle medewerkers die hebben bijgedragen aan deze geweldige avond.

Diverse-arrangementen-galafeesten-Kasteel-Maurick
Inspiratieavond 10 juli
TSV Plato Ik wil iedereen die geholpen heeft graag ontzettend bedanken voor de goede service afgelopen en de fantastische avond zaterdag. Alles was echt perfect geregeld en als er iets aan de hand was werd dit meteen opgelost. We hebben echt ontelbaar veel complimenten ontvangen over de prachtige locatie en over hoe goed alles geregeld was.

Een feest geven bij Kasteel Maurick?