Babyshower, babyborrel of gender reveal party

Zet aanstaande moeders in het zonnetje of vier de geboorte van jullie nieuwe wondertje bij Kasteel Maurick in Vught!
Kasteel Maurick - Babyshower

Wil je een babyshower organiseren voor de ‘mommy to be’ in de buurt van Den Bosch? Dan is de babyshower high tea van Kasteel Maurick in Vught het arrangement om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten. Zoek je een locatie voor een onvergetelijke gender reveal party? Of wil je na de geboorte iedereen bijeen laten komen voor een gezellige babyborrel/kraamfeest? Ook dan ben je bij Kasteel Maurick natuurlijk aan het juiste adres. In een romantische omgeving vol karakter zijn er voldoende mogelijkheden om de bijzondere momenten rondom de geboorte van jullie kindje te vieren!

Een gezellige babyshower of babyborrel op een prachtige locatie in Vught

Een babyshower organiseren voor een vriendin is een bijzonder moment wat zeker niet zomaar voorbij mag gaan. Ook een babyborrel wil je natuurlijk groots aanpakken. Bij Kasteel Maurick is het daarom mogelijk om van een babyshower of kraamfeest een unieke beleving te maken. De babyshower high tea bestaat uit verschillende luxueuze hapjes. Home made hapjes die natuurlijk zijn aangepast met de kleuren roze of blauw. Geniet samen met jouw vrienden en vriendinnen van een gezellig samenkomen met onze babyshower high tea.

“Maak van een babyborrel, babyshower of gender reveal een unieke beleving met onze babyshower high tea!”

Gender reveal party: een moment om nooit te vergeten

Het is ook mogelijk om bij Kasteel Maurick een gender reveal party te organiseren. Combineer jullie gender reveal party met onze high tea en beleef het moment dat jullie nooit meer zullen vergeten. Met onze high tea geniet je volop van heerlijke lekkernijen en maken wij van de onthulling van het geslacht van jullie aanstaande kindje, een uniek en bijzonder moment. Zo beleven jullie samen het gender reveal moment hoe jullie dat willen, op één van de mooiste locaties van Nederland tussen het groen in Vught net buiten Den Bosch.

Ons High Tea Menu voor jouw babyborrel of babyshower

Tijdens onze high tea drink je natuurlijk een goede kop thee of koffie en genieten jullie van bijzondere high tea recepten. We serveren een tafel vol heerlijke hapjes in de kleuren blauw en roze. Zo verzorgen wij tot in detail een high tea die volledig past in het thema van een babyshower of babyborrel. Kortom, een babyshower high tea of gender reveal party bij Kasteel Maurick, is een belevenis om nooit meer te vergeten.

De prijs voor een high tea is €32,50 per persoon. Ook kinderen kunnen lekker meegenieten van al het lekkers. Tot 10 jaar rekenen wij een gereduceerd tarief van €22,50 per kind.

Lees meer over onze high tea

Vraag direct online een offerte op maat aan