Creatieve workshops en teambuilding bij Kasteel Maurick

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor een creatieve workshop of teambuilding activiteit? Kies dan voor Kasteel Maurick in Vught! Workshops zijn mogelijk vanaf 15 personen.

Zakelijke mogelijkheden met arrangementen op maat

Kasteel Maurick beschikt over verschillende zakelijke mogelijkheden: van een intieme setting voor een kleine groep tot aan een grote zakelijke bijeenkomst. Voor elk gezelschap vanaf 15 personen is er een workshop met vergaderarrangement op maat. Bekijk op deze pagina onze workshops en creatieve teambuilding activiteiten en vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen jullie graag in ons prachtige kasteel!

De workshops worden georganiseerd en uitgevoerd in samenwerking met onze partners.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Kasteel Maurick ligt langs de A2, verscholen in de natuur. Het is de perfecte locatie voor diverse inspirerende zakelijke ontmoetingen zoals een vergadering, training, workshop of een evenement. Maar ook voor een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een zakelijke lunch of diner kun je bij Kasteel Maurick terecht.
Workshops rondom ons kasteel

Workshop en teambuilding activiteiten

Hoe leuk is het om met een hele groep een teambuildingdag, bedrijfsuitje of een teamuitje te organiseren? Bij Kasteel Maurick zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een workshop. Wat dacht je van een kanotocht over de Dommel? Of schermen in de kasteeltuin? Of zijn jullie meer in voor schapendrijven, hondenspiegelen of Solex rijden? Je kunt bij Kasteel Maurick zelfs een workshop drone vliegen volgen. De mooie dag kun je uitbreiden met een heerlijke lunch, diner of zelfs een groot bedrijfsfeest. Ons team helpt je graag bij het organiseren van jullie dag!

Meer informatie?

Workshop schapendrijven

Volg een workshop schapendrijven bij Kasteel Maurick! Schapendrijven is een unieke, ludieke en originele teambuildingsactiviteit waarbij je met een gezelschap heerlijk buiten in de natuur kunt genieten.

Workshop schapendrijven aanvragen?

Workshop hondenspiegelen

Een andere mogelijkheid is om de workshop hondenspiegelen te volgen. De workshop hondenspiegelen is een originele leiderschapstraining. Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij je de kans krijgt om inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag. Deze workshop kan worden gevolgd tot max. 15 personen.

Workshop hondenspiegelen aanvragen?

Workshop drone vliegen of Virtual Reality workshop

Een teambuilding uitje drone vliegen is helemaal van deze tijd. Drones zijn namelijk niet meer weg te denken uit de technische wereld. Tijdens deze workshop kun je het vliegen zelf ervaren.

Tijdens een virtual reality workshop zul je je wanen in een andere wereld. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensors voelt het aan alsof je je echt in de digitale omgeving bevindt. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt. Loop over een plank op 100 meter hoogte, ontdek de oceaan op een gezonken schip, vecht tegen aliens en zombies of ga tekenen in 3D. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

Workshop drone vliegen of VR aanvragen?
Workshop drone vliegen bij Kasteel Maurick
Haka workshop volgen

Haka workshop

Een andere mogelijkheid is om een Haka workshop bij Kasteel Maurick te volgen. Deze workshop is speciaal voor de zakelijke markt. Laat je inspireren door de rituele Haka strijddans en proef hoe fanatiek en origineel collega’s zijn om de sterkste strijdkreet uit te schreeuwen.

Haka workshop aanvragen?

Schermworkshop

Een nobele sport leer je natuurlijk beoefenen op een landgoed. Waan je een ridder in roemrijke, vergane tijden waar je eer werd verdedigd met een kruising van de degens.

Schermworkshop aanvragen?
schermworkshop
Barista workshop

Barista workshop

Heb je altijd al een goed bakkie koffie willen kunnen zetten? Dan is dit jouw workshop! In de barista workshop leer je van een gediplomeerd barista hoe je professioneel koffie zet.

Tijdens deze leuke workshop lopen we op een speelse manier door de basiskennis en leren we je zelfs een aantal koffievariaties te bereiden. Dit uitje is leerzaam en bied je de uitgelezen kans om op een ontspannen manier samen te werken met collega’s. Kortom, versterk de band tussen jou en collega’s met sterke koffie!

Elkaar aanmoedigen en samenwerken om de perfecte kopjes koffie te bereiden

IJssculpturen workshop

Even zin in iets totaal anders, om de zinnen te verzetten en alle neuzen dezelfde richting op te krijgen? Kies dan voor een ijssculpturen workshop.

IJssculpturen workshop aanvragen?
Kasteel Maurick-workshop-teambuilding-survival

Teambuilding geïnspireerd op survival

Ben je benieuwd hoe jij en je team functioneren in survivalomstandigheden? Wil je echt leren samenwerken? En wil je door middel van praktische opdrachten leren hoe je effectief met elkaar communiceert?

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit? Durf jij met je team de uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan een van onze teambuildingprogramma’s? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Durft jouw team dit aan ?
Laat je voor, tijdens of na de zakelijke bijeenkomst, training of workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.

Waarom je kiest voor een workshop in Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Oplaadpunten aanwezig voor elektrische auto’s
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden

De workshops worden georganiseerd en uitgevoerd in samenwerking met onze partners.

Benieuwd naar de zakelijke opties in Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Nieuwsgierig naar onze workshops?