Contact

We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op 073 – 204 80 28 of stuur een mail naar info@kasteel-maurick.nl
Lunchen in Vught

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Kasteel Maurick? Stel hieronder je bericht op en wij maken vrijblijvend een offerte voor jouw (zakelijk) feest of bruiloft.

Andere vragen? Stel ze gerust. Wij staan graag voor je klaar!

Bekijk hier onze openingstijden!

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kasteel Maurick

Altijd op de hoogte zijn van al het Kasteel Maurick nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Algemene Voorwaarden / Disclaimer

Algemene Voorwaarden

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Kasteel Maurick streeft ernaar om de informatie op deze website actueel en correct te houden. Desondanks geven wij geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u in dergelijke informatie stelt, is daarom strikt op eigen risico.

Aansprakelijkheid

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade inclusief, zonder beperking, indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website. Dit omvat maar is niet beperkt tot schade veroorzaakt door virussen die uw computerapparatuur, software, gegevens of ander eigendom kunnen infecteren door uw toegang tot, gebruik van of bladeren op onze website.

Menu Informatie

De menu’s en prijslijsten op deze website zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Kasteel Maurick doet zijn best om de informatie op de website up-to-date te houden, maar kan niet garanderen dat alle menu-items, prijzen en beschikbaarheid op elk moment correct zijn.

Allergieën en Dieetwensen

Hoewel wij ons best doen om dieetwensen en allergieën in acht te nemen, kunnen wij niet garanderen dat onze gerechten volledig vrij zijn van allergenen. Wij raden aan dat gasten met ernstige allergieën contact opnemen met ons personeel voorafgaand aan hun bezoek om specifieke vragen of zorgen te bespreken.

Externe Links

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder de controle van Kasteel Maurick vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van enige links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijven de standpunten die erin worden uitgedrukt.

Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website en het materiaal op deze website zijn eigendom van Kasteel Maurick. U mag de materialen op deze website bekijken, downloaden en afdrukken voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mits u geen wijzigingen aanbrengt in de materialen en alle copyright- en andere eigendomsvermeldingen behoudt.

Wijzigingen

Kasteel Maurick behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Contact

Als u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via info@kasteel-maurick.nl.