Trouwen in een kasteel?

Trouwen in één van onze prachtige, in Brabant gesitueerde, kastelen? Kies voor Kasteel Maurick in Vught of een van de andere kastelen uit de Lievergoed Collectie: Kasteel Dussen in het landelijke Dussen of de prachtige kapel van Kasteel Bijstervelt in Oirschot.
poort-kasteel-maurick

Trouwen in een kasteel

Een sprookjesachtige bruiloft in een kasteel hoeft niet bij dromen te blijven. Trouw in de prachtige kasteeltuin, geniet van een heerlijk diner binnen de kasteelmuren en overnacht in een prachtige torenkamer of bruidssuite. Ga je voor een witte bruiloft met sneeuwgarantie of ben je toch meer van een zomerse bruiloft onder een prachtige witte regen? Wij doen er alles aan om jullie een onvergetelijke bruiloft te bezorgen. Niets is zo romantisch als trouwen in een kasteel! Laat je betoveren door de unieke locaties en mogelijkheden.

Kasteel Maurick, Kasteel Dussen en Kasteel Bijstervelt zijn de perfecte locaties voor jullie droombruiloft. Ieder kasteel met zijn eigen charme en karakter. Heb je altijd al willen trouwen in een kasteel? Wij zorgen dat jullie droom werkelijkheid wordt. Kies hieronder jouw favoriete kasteel!

Trouwen in een kasteel:
een sfeerimpressie

Trouwen kan in één van onze prachtige kastelen in Noord-Brabant. Laat je verrassen door de schoonheid van het eeuwenoude Kasteel Dussen, wat volledig in Toscaanse stijl is ingericht. Beleef een unieke huwelijksnacht in de bruidssuite in de torenkamer en geniet van volledige exclusiviteit. Of dompel jezelf onder in liefde bij het indrukwekkende Kasteel Maurick. Geniet van de prachtige kasteeltuin, laat belangrijke gasten mee overnachten en kijk in de bruidssuite uit op de wijnkelder.

 

Inspiratie-avonden

Willen jullie inspiratie op doen dan nodigen wij jullie graag uit op een van onze inspiratie-avonden:

  • 01 juli 2024 op Kasteel Dussen: Klik hier om jullie hiervoor aan te melden
  • 08 juli 2024 op Kasteel Maurick: Klik hier om jullie hiervoor aan te melden

 

23 juni 2018 Al tijdens de voorbereidingen merkten we dat er alles aan werd gedaan om onze dag te laten verlopen zoals wij in ons hoofd hadden, en dat is geweldig gelukt! Jullie hebben er samen écht voor gezorgd dat deze dag meer dan soepel verliep en dat we een perfecte bruiloft gehad hebben. Wij, maar ook onze gasten, zullen hier nog jaren aan terug denken.’

Vooraanzicht en entree van uniek restaurant in Den Bosch.
Trouwen-Kasteel-dussen
Kasteel-dussen-trouwlocatie
Klaas van Leengoed Ook voor andere feesten en partijen, zoals een zilveren huwelijk of gouden bruiloft, een jubileum, receptie of babyborrel ben je bij Kasteel Maurick, Kasteel Dussen of Kasteel Bijstervelt aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!

Kasteel Bijstervelt

Jullie droombruiloft in een kasteel

De allermooiste sprookjesachtige bruiloft beleef je in een kasteel. Je schrijft immers een stukje extra geschiedenis! Willen jullie je (potentiële) trouwlocatie graag vooraf bezichtigen of laten zien aan familieleden, vrienden of de ceremoniemeester(s)? Natuurlijk zijn jullie altijd van harte welkom. Ook wanneer je een afspraak wilt plannen met de BABS of trouwfotograaf.

Vraag naar onze trouw mogelijkheden, bel hiervoor naar: +31 (0) 73 204 80 28 of vraag naar een offerte op maat via ons contactformulier!

Offerte aanvragen