Trouwen bij Kasteel Maurick

Trouwen in onze kasteeltuin onder de witte regen of een winterbruiloft in de sneeuw? Kasteel Maurick is dé trouwlocatie met eindeloze mogelijkheden. Beleef een dag om nooit meer te vergeten.
Vooraanzicht en entree van uniek restaurant in Den Bosch.

Trouwlocatie Kasteel Maurick

Een sprookjesachtige winterbruiloft mét sneeuwgarantie. Of misschien wel trouwen in de kasteeltuin onder de witte regen. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Vught is Kasteel Maurick een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven! Maar ook voor een feestelijk diner en een droomfeest ben je binnen onze kasteelmuren aan het juiste adres. En overnachten? Dat kan in onze romantische bruidssuite, de voormalige duiventil van het kasteel. Bij Kasteel Maurick denken we graag met jullie mee om er een onvergetelijke bruiloft van te maken!

Trouwen in een kasteel

De perfecte bruiloft ziet er voor iedereen anders uit. Bij een huwelijk komt een hoop kijken, er moet veel geregeld worden en er komen veel vragen op je af. Bij Kasteel Maurick nemen we graag de tijd om alle wensen te bespreken en de ultieme trouwdag samen te stellen. Dat begint met een allereerste kennismakingsbezoek, zodat jullie meteen de trouwlocatie goed kunnen bezichtigen. Ons kasteel in de buurt van Den Bosch heeft een romantische, klassieke sfeer, maar is tegelijkertijd ook stijlvol en eigentijds.

Ce médicament viagra pfizer 100mg est un vasodilatateur qui agit spécifiquement sur la verge. Il ne peut fonctionner qu’en cas de situation de désir sexuel et ne déclenche généralement pas l’érection à lui seul. Son effet se manifeste au plus tard une heure après la prise et dure 4 à 5 heures. L’érection est améliorée ou restaurée chez 85 % des utilisateurs.

Willen jullie trouwen in een kasteel? De huwelijksceremonie kan plaatsvinden in onze prachtige Serre, de Jachtkamer, de Van Lanschotkamer of de Beresteynkamer. Liever trouwen in het bos of lijkt een festival bruiloft jullie wel wat? Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten te trouwen in onze speciaal daarvoor bestemde ceremonietuin of evenemententuin met schommel aan de slotgracht! ’s Avonds kan er na een heerlijk diner volop gefeest worden in de Orangerie en (des gewenst) Serre of in de Catharina salon.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Bruiloft-huwelijk-inspiratie-avond 08 juli 2024 Kasteel Maurick

Huwelijks Inspiratie avond op 8 juli 2024

Ontdek de Magie van Trouwen op Kasteel Maurick !

Verken onze betoverende locatie en ontdek hoe onze weddingplanners jullie droomhuwelijk kunnen realiseren. Of het nu een intieme ceremonie in de kasteeltuin, een luxueus banket in de Serre of een romantische receptie in één van onze stijlkamers betreft, bij ons is alles mogelijk. Ontmoet tevens onze top leveranciers voor fotografie, muziek, bruidstaarten en meer, en laat je inspireren voor jullie eigen bruiloftsstijl tijdens deze bijzondere avond.

Meld jullie hier aan

23 juni 2018 Al tijdens de voorbereidingen merkten we dat er alles aan werd gedaan om onze dag te laten verlopen zoals wij in ons hoofd hadden, en dat is geweldig gelukt! Jullie hebben er samen écht voor gezorgd dat deze dag meer dan soepel verliep en dat we een perfecte bruiloft gehad hebben. Wij, maar ook onze gasten, zullen hier nog jaren aan terug denken.’

Huwelijksdiner: een gastronomische ontdekkingsreis

Naast de locatie voor een trouwceremonie en het trouwfeest is Kasteel Maurick ook de plek bij uitstek voor het huwelijksdiner. Denk daarbij aan een stijlvol en ambachtelijk diner aan mooi gedekte tafels of dineren in de vorm van een rijkelijk gevuld buffet: de mogelijkheden zijn talrijk! Van tevoren krijg je als bruidspaar de mogelijkheid om te komen proefdineren of proeflunchen in restaurant Hendrik van Maurick. Samen met patron-cuisinier Niek van Lieverloo wordt de culinaire invulling doorgesproken. Op de dag van de bruiloft kunnen jullie met het gezelschap dineren in één van onze ‘private dining’ kamers. Bijvoorbeeld in de authentieke Jachtkamer of onder de oude balken in de Van Lanschot kamer. Is het mooi weer? Neem dan plaats op de buitenplaats, onder de sfeervolle lampjes in onze tuin of op het terras van onze brasserie Catharina van Maurick.

De kers op de taart

Natuurlijk mag op een dag als deze ook de bruidstaart niet ontbreken! Na de huwelijksceremonie is het tijd om samen te proosten en de taart aan te snijden. Terwijl de gasten genieten in de sfeervolle Orangerie of op het intieme buitenterras onder de witte regen, kunnen jullie alle felicitaties in ontvangst nemen. De patissier kan zelf uitgekozen worden. Maar wij doen uiteraard ook graag suggesties!

Vaderdag
23 juni 2018 ‘Het eten was uitmuntend, nog veel beter dan wij ons van het proefdiner kunnen herinneren. 'Subliem' en 'oooo...' zijn de woorden die we later van onze daggasten terug hoorden. Alle complimenten voor patron-cuisinier Niek van Lieverloo en zijn team: geweldig! Het was ook fijn te merken dat jullie bij het eten zo rekening hebben gehouden met onze allergieën, want dat vonden we allemaal best spannend.’

Slapen in een kasteel: overnachten in de bruidssuite

Na zo’n bijzondere dag vol spanning, vreugde en andere emoties is het natuurlijk heerlijk om samen te arriveren in de bruidssuite. Altijd al willen slapen in een kasteel? Bij Kasteel Maurick kunnen jullie de trouwdag verlengen met een overnachting in onze romantische bruidssuite. Deze is gesitueerd in de voormalige duiventil van het kasteel. In de vloer van de hotelkamer is een glazen doorkijk naar de onderliggende wijnkelder. Hier liggen uitsluitend wijnen van bruidsparen die trouwen op Kasteel Maurick. Ook jullie krijgen bij een overnachting in de bruidssuite een eigen fles Bordeaux, voorzien van jullie namen en huwelijksdatum. Deze speciale fles wijn overhandigen we op of rond  de eerste huwelijksjubileum: een bijzonder moment!

Naast de bruidssuite hebben we ook twee unieke extra kasteelsuites, zodat een aantal gasten kunnen overnachten op Kasteel Maurick. Zo kunnen jullie de volgende ochtend samen nagenieten tijdens een uitgebreid ambachtelijk ontbijt. Daarnaast is er een fijne samenwerking met twee hotels in Vught en Sint-Michielsgestel op minder dan 10 minuten rijden.

23 juni 2018 ‘Het bed in de suite sliep heerlijk en de kaarsjes langs het pad waren enorm romantisch! Er is echt aan alle kleine dingen gedacht die een dag als deze perfect maken.’

Winterbruiloft met sneeuwgarantie of trouwen op zondag

Willen jullie trouwen in de winter? Bij Kasteel Maurick maken we graag elke bruiloft zo magisch als het kasteel zelf! Daarom bieden we een winterbruiloft met sneeuwgarantie. We beschikken over een eigen sneeuwkanon die de binnenplaats in een wit laagje hult: bijzondere trouwfoto’s gegarandeerd! Een groot voordeel van trouwen in de winter, is de beschikbaarheid. Buiten het trouwseizoen om hebben we net wat meer ruimte en mogelijkheden. Dit geldt overigens ook voor bijzondere dagen, denk bijvoorbeeld aan trouwen op zondag of donderdag.

Klaas van Leengoed Ook voor andere feesten en partijen tot wel 450 personen, zoals een zilveren huwelijk of gouden bruiloft, een jubileum, receptie of babyborrel ben je bij Kasteel Maurick aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!
Fleur & Arthur We hebben zo’n topdag gehad! Vanaf begin tot eind klopte alles. Alle gasten vonden de locatie fantastisch, zowel wat betreft het uiterlijk als wat betreft de service. Alles was tot in de puntjes geregeld: de ontvangst, de ceremonie incl versiering (en de timing van de muziek was perfect!!), de borrel was één groot feest en de corona’s waren een regelrechte hit, het diner was precies zoals we wilden; allen aan ronde, mooi gedekte tafels en het eten was abnormaal lekker en goed geregeld voor de (ingewikkelde) allergieën. Ook over de wijnen hebben we veel complimenten gehad. Het feest was de apotheose van de hele dag; waanzinnig.

kerst vieren bij kasteel maurick
Valentijnsdiner

Willen jullie je trouwlocatie graag vooraf laten zien aan familie, vrienden of de ceremoniemeester(s)? Of willen jullie afspreken met de BABS of trouwfotograaf? Dan zijn jullie altijd van harte welkom. Bekijk de openingstijden van onze brasserie Catharina van Maurick.  Al eens gedacht aan een bride-to-be high tea? Vraag gerust naar de arrangementen, bel hiervoor naar: +31 (0) 73 204 80 28 of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen
Nadine & Michael Geweldige bruiloft kunnen vieren hier in begin november. Alles verliep soepel, er werd mee gedacht, service is uitermate top en zodanig geweldig dat er stellen op onze feest hier in de toekomst ook willen trouwen. Diner was echt geweldig, zo heerlijk hebben wij gegeten dat wij hier de komende jaren nog over zullen praten.. En zeker voor terug komen. Tijdens het feest werd er formidabel geserveerd en in gespeeld op de behoefte van onze gasten. Ook ik (de bruidegom) en mijn bruid kwamen niks tekort, wij ervaarde de persoonlijke service die avond. Persoonlijke service van intro gesprek tot de uitvoering maakte onze dag grandioos geweldig goed. Ik bedank iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan onze mooiste dag van ons leven.

Een sfeerimpressie van een bruiloft bij Kasteel Maurick

Winterbruiloft
trouwfeest in een kasteel
| 05