2 April 2024

Huwelijks Inspiratie avond op 8 juli 2024

Ontdek de Magie van Trouwen op Kasteel Maurick !
Bruiloft-huwelijk-inspiratie-avond 08 juli 2024 Kasteel Maurick

Ontdek de Magie van Trouwen op Kasteel Maurick op 08 maart 2024

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor jullie sprookjesachtige bruiloft? Zoek niet verder ! Op 8 maart organiseert ons team wederom een exclusieve inspiratie-avond op Kasteel Maurick. Dé ideale plek voor jullie droomhuwelijk. Deze avond staat volledig in het teken van het creëren van onvergetelijke herinneringen voor jullie mooiste dag.

Tijdens deze betoverende avond krijgen jullie de kans om onze prachtige locatie te verkennen en te ontdekken hoe onze weddingplanners jullie huwelijkswensen kunnen vervullen.

Inspiratie opdoen voor jullie eigen bruiloftsstijl

Of je nu droomt van een intieme ceremonie in onze kasteeltuin of een luxueus banket in de stijlvolle Serre of een romantische receptie in één van onze sfeervolle stijlkamers. Bij ons is alles mogelijk.

Bovendien zullen we op deze avond een selectie van onze beste leveranciers presenteren. Zij zijn gespecialiseerd  in huwelijksdiensten zoals fotografie, muziek, bruidstaarten en meer. Jullie krijgen de kans om met hen in gesprek te gaan en hun werk te bewonderen, waardoor jullie inspiratie kunnen opdoen voor jullie eigen bruiloftsstijl.

Inspiratieavond 10 juli

Schrijf je hieronder in

Schrijf je hieronder in voor deze inspiratie avond en zet 08 juli van 17:00 tot 21:00 uur alvast in jullie agenda. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen de eerste stappen te zetten naar jullie sprookjeshuwelijk op Kasteel Maurick !

Meld je aan voor de Inspiratie avond!

En ontdek de magie van trouwen op Kasteel Maurick!

  • MM slash DD slash YYYY
    Om de nabij welke datum zal de voltrekking moeten gebeuren?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.