Een borrel organiseren bij een kasteel? Welkom bij Kasteel Maurick!

Kasteel Maurick is dé perfecte locatie om een borrel of netwerkborrel te organiseren. Van een zakelijke netwerkborrel tot aan een borrel met vrienden in een ontspannen sfeer. Kasteel Maurick is dé plek om een geslaagde borrel te organiseren.
Borrelen-bij-een-kasteel

Een netwerkborrel of borrel organiseren bij Kasteel Maurick

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om een borrel, netwerkborrel of netwerkbijeenkomst te organiseren? Zoek dan niet verder want bij Kasteel Maurick zijn de mogelijkheden eindeloos! Van een informele borrel met familie of vrienden tot aan een zakelijke netwerkborrel waarbij je goede contacten kunt opdoen. Voor welke gelegenheid dan ook wij helpen je graag met het organiseren van een gezellige en geslaagde borrel.

Onze zomerse netwerkborrel bij Kasteel Maurick was een groot succes! Niet alleen de locatie was perfect óók de hapjes en drankjes waren perfect verzorgd. Een besliste aanrader om terug te komen.
Borrel-organiseren-kasteel

Een gezellige informele borrel organiseren

Heb je iets te vieren? Denk aan een verjaardag, jubileum, pensioenfeest, babyborrel of wil je een zilveren of gouden bruiloft vieren? Onder het genot van een heerlijke borrel met diverse smakelijke hapjes en drankjes is het heerlijk toeven in de Kasteel Maurick tuin of in de Orangerie. Het indrukwekkende kasteel zorgt voor een perfecte ambiance. Kleine groepjes, maar ook groepen tot maar liefst 450 personen zijn welkom bij Kasteel Maurick. Genoeg plaats dus om een gezellige borrel te organiseren.

Meer informatie

Zakelijke netwerkborrel in een kasteel

Kasteel Maurick leent zich echter ook perfect voor een zakelijke netwerkborrel. Het kasteel heeft een sfeervol en historisch karakter waardoor je er snel op je gemak voelt. Er zijn diverse opties als het gaat om het regelen van een zakelijke netwerkbijeenkomst. Zo kun je jouw wensen aan ons doorgeven. Op basis daarvan zorgen wij voor een gepaste invulling. Wil je bijvoorbeeld diverse hapjes serveren? Of wil je een aansluitend diner? Dat is allemaal mogelijk!

Ook voor een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie ben je bij Kasteel Maurick aan het juiste adres!

Meer informatie
Vaderdag
zakelijke borrel

Borrelarrangement

Van kleine smaakvolle hapjes, tot aan een kasteelbubbel en prachtige amuses: wij helpen je graag met het creëren van een heerlijk borrelarrangement. Wij snappen maar al te goed dat je jouw gasten wilt verrassen en in de watten wilt leggen. Door een verrassend arrangement samen te stellen met bijvoorbeeld kleine warme en koude hapjes en bijvoorbeeld borrelgarnituur is dit zeker iets waar we voor kunnen zorgen. Wil je na de borrel bijvoorbeeld genieten van een diner of een walking diner? Ook dat zijn dingen die tot de mogelijkheden behoren.

Meer infomatie

Netwerkborrel organiseren bij Kasteel Maurick

Kortom, wil je graag een informele borrel of zakelijke netwerkborrel organiseren bij Kasteel Maurick? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden en arrangementen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over de diverse mogelijkheden en helpen je graag met het organiseren vanen geslaagde borrel!

Ik ga contact opnemen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?