Overnachten in Kasteel Maurick

Overnachten in Kasteel Maurick staat garant voor een heerlijk ontspannen nachtrust in een prachtige lommerrijke omgeving in Vught. Geniet van deze sprookjesachtige ervaring en kom helemaal tot rust.
Kerst vieren bij Kasteel Maurick

Kasteel Maurick in Vught

Nabij Den Bosch aan de rivier De Dommel in Vught kun je Kasteel Maurick vinden. Dit prachtige kasteel ligt verscholen in de bosrijke en natuurlijke omgeving van Vught. Letterlijk tussen de bomen, wateren en weilanden. Je waant je in een sprookjesachtige omgeving. Je loopt via de ophaalbrug de slotgracht over en zo de binnenplaats van het kasteel op.

Hier geniet je van een prachtige kasteeltuin, maar kun je ook heerlijk lunchen, uitgebreid dineren, feesten en dus overnachten! Kasteel Maurick is echt één van de mooiste kastelen van Nederland, al zeggen we het zelf.

Vergaderzaal Den Bosch Vught
Kasteel Maurick - Dinerarrangement - Hendrik van Maurick restaurant
zakelijk overnachten

Luxe overnachten in een kasteel

Kasteel Maurick beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden. Een kasteel overnachting in Vught is mogelijk in één van de drie stijlvolle suites die zijn gesitueerd in de voormalige duiventil van het luxe kasteel. Wil je met een groter gezelschap overnachten? De verschillende hotelfaciliteiten in de nabije omgeving bieden je de mogelijkheid om meer dan drie hotelkamers te boeken. Speciaal hiervoor beschikt Kasteel Maurick over verrassende hotelarrangementen. Vraag ons naar de actuele mogelijkheden!

De prijzen zijn vanaf:

  • Kasteelsuite 129 euro
  • Bruidssuite 250 euro
  • Ambachtelijk ontbijt 21,50 euro
  • Toeristenbelasting 2 euro

Romantische kasteelovernachting in Vught

Verras jouw geliefde met een dinerarrangement en ga ‘s avonds slapen in een sprookjesachtig kasteel. De avond begint met een heerlijk glas Cava en een viergangendiner in á la carte restaurant Hendrik van Maurick. Daarna vervolgen jullie de avond in de luxe kasteelsuite waar je de nacht gaat doorbrengen. In de ochtend geniet je van een ambachtelijk ontbijt in brasserie Catharina van Maurick.

Samenstelling van het diner- en hotelarrangement:

  • Aperitief Cava
  • 4-gangen diner in restaurant Hendrik van Maurick
  • Ambachtelijk ontbijt in brasserie Catharina van Maurick

Het arrangement is vanaf 315 euro voor twee personen.

Het dinerarrangement is mogelijk op woensdag en donderdagavond, op basis van beschikbaarheid. 

Wil je graag logeren in een kasteel? Neem dan contact met ons op! Als je meer wilt weten over onze arrangementen in ons kasteel in Vught, bekijk dan onze speciale arrangementspagina.

Restaurant Hedrik van Maurick - Menukaart - ambiance