Lievergoed collectie cadeaubon

"Orgineel om te geven en heerlijk om te krijgen"


Iets te vieren? Dan is een Lievergoed collectie cadeaubon het ideale cadeau om te geven of om te krijgen! Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Met deze cadeaubon maak je iedere levensgenieter écht blij.
Lievergoedcollectie-cadeaubon-kasteel Maurick - kasteel Dussen - kasteel Bijstervelt - Lunch - High tea - Dinerbon

Wist je dat ?

  • De Cadeaubonnen ook kunt verzilveren voor een lunch, High Tea of een Diner in de Brasserie Jacob V. Kasteel Bijstervelt.
  • De Lievergoed Cadeaubon als huwelijkscadeau, is het ideale cadeau, indien familie of vrienden binnen de Lievergoed Collectie gaan trouwen.
Cadeaubon-lievergoed collectie

Een cadeaubon kopen bij Kasteel Maurick gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Bestel de cadeau voucher op deze pagina. Wij nemen daarna contact met je op en sturen de dinerbon naar je toe. Simpeler kan niet!

Cadeaubon als zakelijk cadeau

Verras een zakelijke relatie met een cadeaubon voor een luxe diner voor twee in à la carte restaurant Hendrik van Maurick. Het mooie aan dit cadeau is dat hij of zij zelf kan bepalen wanneer ze langskomen voor een avondje uit. Een dinerbon als zakelijke geschenk laat een blijvende indruk achter. Kortom, het ideale cadeau om loyale klanten en relaties op te trakteren.

Laat je waardering blijken

Is een goede vriend of een familielid jarig of is er een andere feestelijke aanleiding? Dan hoef je niet lang na te denken over wat je moet geven. Een geheel verzorgd diner bij Kasteel Maurick wordt altijd gewaardeerd en valt gegarandeerd goed in de smaak!

Liever direct een tafel reserveren bij Hendrik van Maurick?