Dineren in Vught bij Hendrik van Maurick!

De keuken van Hendrik van Maurick laat zich omschrijven als een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis. Een wereldkeuken met verwondering. Geniet van onze gastronomische keuken. Ontdek de sensationele gerechten en kom bij ons dineren in Vught! Je verdient een prachtige avond bij Hendrik van Maurick.

Bijzonder tafelen in Vught

Denk je alles al gezien te hebben, dan heb je nog niet getafeld in een heus kasteel! Geniet van een luxe, indrukwekkende avond uit in restaurant Hendrik van Maurick, gesitueerd binnen de kasteelmuren van Kasteel Maurick in Vught. Waan jezelf in de middeleeuwen en laat je verrassen door de heerlijke gerechten die je voorgeschoteld worden. Wij vertellen je op deze pagina alles over de mogelijkheden.

Tip: het restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving. Maak voordat je aan tafel gaat een prachtige wandeling door het bos in Vught en geniet van de heerlijke frisse buitenlucht. Wie weet kom je onderweg wel een van onze magische Kasteel Maurick schatten tegen.

Menukaart bekijken

De gastronomische keuken van Hendrik van Maurick

De stijl van het à la carte restaurant Hendrik van Maurick kenmerkt zich door het gebruik van verse streekproducten en respect voor de seizoenen. Op het menu zie je ingrediënten terug die passend zijn bij het jaargetijde en het bourgondische Brabantse land. Onze chef-kok Martin Ruisaard laat je elke keer weer watertanden. Niek van Lieverloo is als culinair directeur en mede-eigenaar van het kasteel, is hij ontzettend gepassioneerd over lekker eten. Hij haalt dan ook zijn inspiratie vanuit de verre reizen die hij maakt. Samen met de chef-kok stelt hij de meest verrassende combinaties, prachtige culinaire creaties en vernieuwde gerechten. Bekijk de menukaart en ga met ons mee op een culinaire ontdekkingsreis!

Chef's Table Kasteel Maurick

Kom je met 7 gasten of meer? Dan kun je gebruikmaken van een van de heerlijke uitgebreide menu’s.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om uw reservering en wensen door te nemen. U kunt ons bereiken op 073 204 80 28.

Menukaart bekijken
wijnkaart

Uitgebreide wijnkaart

Bij een heerlijk diner hoort uiteraard een goede wijn. Onze sommelier Marieke de Louweren en onze Maître Erik Smulders geven u graag advies om voor u een prachtige wijn te selecteren. En dat moet zeker lukken met de uitstekende wijnkaart. Restaurant Hendrik van Maurick beschikt over diverse wijnen van gerenommeerde wijnhuizen uit Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Zuid Afrika, Chili en Nieuw Zeeland. We hebben enorm veel keus! Vraag mij daarom gerust om advies.

Bekijk de wijnkaart
BD recensent: Carla Kentgens Hendrik van Maurick krijgt een volmondig ja! We worden erg blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.

Reserveren bij restaurant Hendrik van Maurick

Heb je de smaak te pakken? Kom dan heerlijk bij ons dineren in ons restaurant in Vught. Ons team staat voor je klaar om je een heerlijke avond te bezorgen. Reserveer jouw tafel eenvoudig online en kom dineren bij restaurant Hendrik van Maurick in Vught.

Voor een uitgebreide lunch of smakelijke high tea ben je overigens ook aan het juiste adres bij Kasteel Maurick. Bekijk de uitgebreide lunch menukaart en high tea menukaart van brasserie Catharina van Maurick. Daarnaast zijn er diverse zakelijke en trouwmogelijkheden waarmee wij je graag van dienst zijn.

 

Liever lunchen, brunchen of een high tea?

Naast dineren in ons kasteel kun je ook in de brasserie, Catharina van Maurick, genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijke high tea. Een picknick in het nabijgelegen bos kunnen we ook voor je verzorgen. Daarnaast is het kasteel te boeken voor trouwerijengala’s en vergaderingen.

Of wil je toch liever dineren in Vught en omstreken? Kom gezellig op bezoek bij Kasteel Maurick!

Reserveren bij Catharina van Maurick