Luxe dineren in Vught bij Hendrik van Maurick!

De keuken van Hendrik van Maurick laat zich omschrijven als een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis. Een wereldkeuken met verwondering. Geniet van onze gastronomische keuken. Ontdek de sensationele gerechten en kom luxe dineren bij ons in Vught! Je verdient een prachtige avond bij Hendrik van Maurick.

Fine dining in Vught

Denk je alles al gezien te hebben, dan heb je nog niet getafeld in een heus kasteel! Geniet van een luxe, indrukwekkende avond uit eten in Restaurant Hendrik van Maurick, gesitueerd binnen de kasteelmuren van Kasteel Maurick in Vught. Waan jezelf in de middeleeuwen en laat je verrassen door de heerlijke gerechten die je voorgeschoteld worden. Wij vertellen je op deze pagina alles over de mogelijkheden.

Tip: het restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving. Maak voordat je aan tafel gaat een prachtige wandeling door het bos in Vught en geniet van de heerlijke frisse buitenlucht. Wie weet kom je onderweg wel een van onze magische Kasteel Maurick schatten tegen.

De gastronomische keuken van Hendrik van Maurick

De stijl van het chique, à la carte Restaurant Hendrik van Maurick kenmerkt zich door het gebruik van verse streekproducten en respect voor de seizoenen. Op het menu zie je ingrediënten terug die passend zijn bij het jaargetijde en het bourgondische Brabantse land. Onze chef-kok Jop Schreurs laat je elke keer weer watertanden. Niek van Lieverloo is als culinair directeur en mede-eigenaar van het kasteel, ontzettend gepassioneerd over lekker eten. Hij haalt dan ook zijn inspiratie vanuit de verre reizen die hij maakt. Samen met de chef-kok creëert hij de meest verrassende combinaties, prachtige culinaire creaties en vernieuwde gerechten om luxe uit eten te kunnen gaan. Bekijk de menukaart en ga met ons mee op een culinaire ontdekkingsreis!

Kom je met 7 gasten of meer? Dan kun je gebruikmaken van een van de heerlijke uitgebreide menu’s.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om uw reservering en wensen door te nemen. U kunt ons bereiken op 073 204 80 28.

Menukaart bekijken
Kasteelbubbel hendrik

Uitgebreide wijnkaart

Bij een luxe en heerlijk diner hoort uiteraard een goede wijn. Onze maître/sommelier Erik Smulders geeft u graag advies om voor u een prachtige wijn te selecteren. En dat moet zeker lukken met de uitstekende wijnkaart. Restaurant Hendrik van Maurick beschikt over diverse wijnen van gerenommeerde wijnhuizen uit Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Zuid Afrika, Chili en Nieuw Zeeland. We hebben enorm veel keus! Vraag Erik daarom gerust om advies en ga luxe uit eten met een heerlijke wijn!

Bekijk de wijnkaart
BD recensent: Carla Kentgens Hendrik van Maurick krijgt een volmondig ja! We worden erg blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.

Reserveren bij restaurant Hendrik van Maurick

Heb je de smaak te pakken? Kom dan heerlijk luxe dineren in ons restaurant in Vught. Ons team staat voor je klaar om je een heerlijke avond te bezorgen. Reserveer jouw tafel eenvoudig online en geniet van een onvergetelijke fine dining experience bij Restaurant Hendrik van Maurick in Vught.

Voor een uitgebreide lunch of smakelijke high tea ben je overigens ook aan het juiste adres bij Kasteel Maurick. Bekijk de uitgebreide lunch menukaart en High Tea menukaart van Brasserie Catharina van Maurick. Daarnaast zijn er diverse zakelijke en trouwmogelijkheden waarmee wij je graag van dienst zijn.

 

Liever lunchen, brunchen of een High Tea?

Naast dineren in ons kasteel kun je ook in de Brasserie Catharina van Maurick, genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea. Daarnaast is het kasteel te boeken voor trouwerijengala’s en vergaderingen.

Of wil je toch liever dineren in Vught en omstreken? Kom gezellig op bezoek bij Kasteel Maurick!

Reserveren bij Catharina van Maurick
We voelden ons echt te gast mede door de aangename bediening van Priscilla. Dit samen met de prachtige ambiance van het kasteel zorgt ervoor dat we dit restaurant van harte kunnen aanbevelen en zeker terug komen.