Vergaderlocatie Den Bosch in Kasteel Maurick

Wat is niet mooier dan vergaderen in een inspirerende omgeving op vergaderlocatie Den Bosch in Kasteel Maurick? Jij en je collega's komen tot nieuwe ideeën en genieten van een prachtige, historische omgeving. We beschikken over acht verschillende vergaderkamers met ruimte vanaf 2 tot wel 750 personen. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina!
Vergaderlocatie Den Bosch

Wil je graag vergaderen in Den Bosch of omgeving? Dan ben je bij Kasteel Maurick op de juiste plek aanbelandt. We beschikken over maar liefst acht unieke vergaderkamers, elk met hun eigen stijl en grootte. Er zijn kamers voor 2 tot wel 750 personen. Een zakelijk bezoekje aan Kasteel Maurick doet inspireren en laat een blijvende indruk achter bij zakenrelaties en collega’s. Daarnaast zijn we goed bereikbaar vanaf de A2, hebben we ruimschoots voldoende parkeergelegenheid, faciliteiten en zijn we gelegen in een natuurrijke omgeving.

Jolanda - ASML Voor het afsluitend diner van onze internationale trainingsgroep hebben we genoten van een heerlijk diner in de Orangerie. Sfeervol, flexibel en vriendelijk personeel en voortreffelijk eten in een prachtige ambiance.

Vergaderruimte Den Bosch

Vergaderen op een unieke locatie maakt mogelijk waar een vergadering voor bedoeld is. Namelijk het komen tot nieuwe inzichten, het bij elkaar brengen van verschillende zienswijzen en het versterken van het contact tussen relaties. Zoek je een vergaderruimte in Den Bosch, Vught of omgeving, dan stelt Kasteel Maurick niet teleur. Voor elke groepsgrootte hebben we uniek ingerichte, sfeervolle vergaderruimtes. Elk hiervan is voorzien van moderne faciliteiten. Zo zijn de Mauderick en Herenkamer geschikt voor 12 personen, en kunnen grotere groepen terecht in de Heymkamer, Beresteyn, Van Lanschot, Jachtkamer of de Orangerie met Serre.

De Orangerie is zelfs geschikt voor grote groepen tot 450 personen. Perfect voor conferenties, jaarvergaderingen en workshops.

Onze vergaderruimtes

Elke vergaderruimte bij Kasteel Maurick heeft zijn eigen unieke, klassieke stijl. Historische stijlelementen worden afgewisseld met een moderne twist, zodat je als gast je direct thuis voelt.

Ontdek onze acht stijlvolle vergaderkamers:
– Mauderick: tot 12 personen
– Herenkamer: tot 12 personen
– Heym kamer: tot 35 personen
– Beresteyn: tot 50 personen
– Van Lanschot: tot 70 personen
– Jachtkamer: tot 80 personen
– Salon ‘Catharina van Maurick’: tot 150 personen
– Orangerie met Serre: tot 450 personen

Vergaderlocatie in Vught
Vergaderarrangement-kasteel-maurick

Zorgeloos vergaderen met een vergaderarrangement

Alle bijzaken uit handen genomen terwijl jij kan doen waarvoor je bij ons bent gekomen, namelijk vergaderen. Als vergaderlocatie bieden we verscheidene vergaderarrangementen aan. Huur een vergaderzaal met een 4-uurs vergaderarrangement, een 8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch of een 8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch en een 3-gangen diner in à la carte restaurant Hendrik van Maurick.

Bij elk vergaderarrangement zijn voorzien van een ontvangst met koffie, thee en een versgebakken, ambachtelijke koek. Voorts mag je onbeperkt koffie, thee, frisdranken en roomboterkoekjes afnemen tijdens de vergadering.

Boek een vergaderarrangement

Modern vergaderen in een klassieke setting

Wat je wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat jij de faciliteiten tot je beschikking hebt die van jouw meeting een succesvolle vergadering maken. Deze presentatie- en notitiemiddelen zijn inbegrepen bij al onze arrangementen. Denk daarbij aan een flip-over, gratis WiFi, een blocnote en pen en natuurlijk gratis parkeren bij het kasteel. Onze vergaderarrangementen zijn al beschikbaar vanaf 17,50 euro per persoon.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om extra apparatuur te huren zoals beamers, projectschermen, laptops, LCD schermen, microfoons en podiumdelen.

Kasteel als vergaderlocatie
Bijzondere vergaderlocatie Vught

Informeel vergaderen tijdens een zakenlunch of diner

Ben je voornemens te vergaderen met een select groepje en zoek je een meer informele ruimte, dan kan je er ook voor kiezen om ‘business with pleasure’ te combineren. Een bezoekje aan onze brasserie en restaurant zou dan een mooi alternatief bieden. Ons à la carte restaurant Hendrik van Maurick en brasserie Catharina van Maurick zijn stijlvol ingericht met een moderne knipoog. We zorgen er voor dat jouw gezelschap op een rustige plekje kan zitten en verzorgen een heerlijke zakenlunch of diner.

Bekijk de menukaart

Meerdere dagen vergaderen in Den Bosch?

Meerdere dagen achtereen vergaderen is erg intensief. Je wilt natuurlijk elke dag op top niveau kunnen presteren en geen tijd kwijt zijn met randzaken en woon-werkvervoer. We hebben mooi nieuws voor je, want je kan overnachten in Kasteel Maurick. In de voormalige duiventil van het kasteel beschikken we over drie stijlvolle suites vanaf 110 euro per nacht. De Tuinsuite, de Dommelsuite en een Bruidssuite. Is het gezelschap groter? We hebben aantrekkelijke afspraken met hotels op nog geen tien minuten rijden vanaf onze vergaderlocaties in Kasteel Maurick.

Neem contact op
Vergaderen in een kasteel

De voordelen van vergaderlocatie Kasteel Maurick

  • Geestverruimende vergaderlocatie
  • Meerdere vergaderarrangementen vanaf 17,50 euro
  • 220 gratis parkeerplaatsen voor de deur
  • Oplaadmogelijkheden voor je Electrische auto
  • Alles wat je nodig hebt tijdens de vergadering
  • Centrale ligging langs de A2 richting Den Bosch of Eindhoven
  • Diverse culinaire mogelijkheden zoals private dining, zakenlunches en zakendiners
  • Geschikt vanaf 2 tot wel 750 personen
  • Diverse overnachtingsmogelijkheden
  • Eenvoudig te combineren met workshops, teambuilding en andere events

Kasteel Maurick is makkelijk te bereiken. Het kasteel met vergaderlocaties, restaurant en brasserie in Den Bosch (Vught) ligt vlak langs de snelweg de A2. Een vergaderzaal of vergaderarrangement kun je boeken door ons even te bellen via +31 (0) 73 204 80 28.

Marjo - Consortium Grensmaas Het historische gebouw is rustig en mooi gelegen en met voldoende parkeergelegenheid. De zaal was perfect ingericht met de gevraagde apparatuur. De lunch, smoothies, tussendoortjes en borrelhapjes waren supervers en van heel goede kwaliteit. Kortom, een absolute aanrader!

Vergaderruimte op een bijzondere locatie?