26 April 2024

Vier Moederdag bij Kasteel Maurick en zet je moeder in het zonnetje!

De een vindt het een van de belangrijkste dagen van de wereld, de ander komt er vaak vanaf met een bloemetje, maar één ding is zeker: een Moederdag cadeau is ieder jaar van essentieel belang. Natuurlijk is het vrij eenvoudig om gewoon een bloemetje te kopen of een kaartje te schrijven, maar wil jij écht iets speciaals doen voor je moeder? Kom dan langs bij Kasteel Maurick en geniet van een van onze moederdagspecials. In dit blog gaan we uitgebreid in op de verschillende manieren hoe jij Moederdag kan vieren bij Kasteel Maurick. Lees dus ons blog als je zonder inspiratie zit of reserveer direct!

Een luxe high tea voor Moederdag

Zijn jij en je moeder fan van een lekker theetje met heerlijke hapjes? Kies dan voor ons speciale Moederdag high tea menu. Speciaal voor Moederdag hebben de koks van Kasteel Maurick een exclusief en luxe high tea menu gemaakt. Zo beginnen jullie met een heerlijke Kasteelbubbel, wanneer jullie aankomen. Daarna hebben jullie de keuze uit diverse heerlijke hartige en zoete hapjes.

Zo kunnen jij en je moeder kiezen uit verschillende sandwiches en broodjes, de soep van de dag of zoete hapjes zoals scones, macarons en petit four. Hebben jij en/of je moeder allergieën? Neem dan van tevoren contact met ons op zodat we hier rekening mee kunnen houden. En de kosten van deze high tea? Een Moederdag high tea bij Kasteel Maurick heb je al vanaf €29,95 per persoon!

Bekijk alle mogelijkheden voor een high tea
High-tea-moederdag-Kasteel-Maurick

Geniet van een heerlijke Moederdag lunch

Neem jij je moeder een dagje mee naar Den Bosch of Vught voor Moederdag en wil jij gezellig lunchen? Natuurlijk kun je dan terecht bij Kasteel Maurick! Net als de Moederdag high tea hebben we ook een speciaal Moederdag lunchmenu gemaakt voor iedereen die wil komen lunchen op Moederdag. Net als bij de Moederdag high tea kun je genieten van een diversiteit aan zoete en hartige hapjes. Maar buiten de diverse losse lunchgerechten, kun je ook genieten van verschillende luncharrangementen.

Bij restaurant Hendrik van Maurick kun je ook kiezen uit diverse gangen voor je lunch. Zo hebben we een overheerlijk 3-, 4- of 5-gangen lunch speciaal voor Moederdag. Houden jullie van een lekker wijntje? Kijk dan ook naar het 5-gangen wijnarrangement of voor onze alcoholvrije lunch, naar het 5-gangen bob arrangement.

Bekijk onze lunch mogelijkheden

Uit eten voor Moederdag doe je bij Kasteel Maurick

Hebben jij en je moeder het druk overdag, maar wil je toch wat speciaals doen voor Moederdag? Geef je moeder dan een diner cadeaubon om op een andere dag te komen genieten van een diner bij restaurant Hendrik van Maurick. Ideaal wanneer jullie al wat te doen hebben op Moederdag, maar je nog wel een leuk cadeau zoekt voor je moeder.

Met de LieverGoed diner cadeaubon kun je eenvoudig van maandag tot en met zaterdag komen dineren bij restaurant Hendrik van Maurick. Een ideaal cadeau om voor of na Moederdag nog eens lekker uit eten te gaan!

Bekijk onze cadeaubon!

Verwen je moeder en vier Moederdag bij Kasteel Maurick

Het moge wel duidelijk zijn dat Kasteel Maurick een van de meest unieke locaties is om je moeder in het zonnetje te zetten. Of je nu een middag wilt genieten van lekker eten met een high tea of lunch of je moeder mee uit eten wilt nemen, bij ons ben je altijd welkom! Wil jij een high tea, lunch of diner plannen voor Moederdag? Doe dit dan vandaag nog en reserveer snel een plekje bij ons restaurant of onze brasserie.

Reserveer vandaag nog!