Lunchen bij restaurant Hendrik van Maurick

Op zoek naar een lekkere lunch op een sprookjesachtige locatie? Voel je een prins of prinses en kom lunchen bij Kasteel Maurick in ons restaurant Hendrik van Maurick in Vught en geniet van een bijzondere middag!
Lunchen in Vught bij Hendrik van Maurick in Kasteel Maurick

Bij restaurant Hendrik van Maurick waan je je een echte prins of prinses op ons prachtige landgoed te Vught (nabij Den Bosch). Je geniet van lekkere lunch gerechten als oesters, kalfshaas en kaasplankjes. Bekijk hieronder de heerlijke menukaart met diverse lunch opties.

Uitgebreid lunchen in Vught in heus kasteel?
Ook voor een heerlijk 3-gangen lunch, 4-gangen, 5-gangen of zelfs een 6-gangen lunch menu ben je bij Hendrik van Maurick aan het juiste adres. De heerlijke lunchgerechten combineer je natuurlijk met de beste wijnen. Benieuwd? Bekijk alvast onze zeer uitgebreide wijnkaart.

Vanaf 1 juni is ons restaurant zeven dagen per week geopend. U kunt op maandag, dinsdag en woensdag de lunch reserveren tussen 12.00 en 15.00 uur en het diner tussen 18.00 en 21.30 uur.

Op donderdag t/m zondag kunt u de lunch reserveren om 11.30 of 14.00 uur. Het diner is te reserveren om 17.00, 17.30 of 18.00 uur (let op: de tafel is 2,5 uur voor u gereserveerd, u kunt max. 4 gangen dineren). Wilt u later reserveren? dan bent u van harte welkom vanaf 19.30 uur.  

 

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om uw reservering en wensen door te nemen. U kunt ons bereiken op 073 204 80 28.

Lunchen bij restaurant Hendrik van Maurick

Wil je lunchen in Den Bosch of Vught? Bij restaurant Hendrik van Maurick is het heerlijk vertoeven op een prachtige locatie. Met keuze uit diverse lekkere lunchgerechten is er voor ieder wat wils!

We voelden ons echt te gast mede door de aangename bediening van Jennifer. Dit samen met de prachtige ambiance van het kasteel zorgt ervoor dat we dit restaurant van harte kunnen aanbevelen en zeker terug komen.

Lunchen in Vught in een kasteel

Restaurant Hendrik van Maurick is dé locatie voor een bijzondere lunch! Het landgoed van Kasteel Maurick is prachtig en de lunchgerechten in het restaurant zorgen voor een ware culinaire reis. Lunchen in Vught was nog nooit zo sprookjesachtig.

Reserveer eenvoudig jouw tafel online en geniet van een heerlijke lunch!