Brasserie Catharina van Maurick

Lunchen bij Catharina van Maurick? Reserveren kan telefonisch of via het contactformulier.

Catharina van Maurick

In de brasserie ‘Catharina van Maurick’ kunt je terecht voor een smoothie, koffie met gebak of een heerlijke lunch. De brasserie is dagelijks geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Alle ruimtes in het kasteel zijn vernoemd naar bekende mannelijke bewoners in de geschiedenis van Kasteel Maurick, op één na. Los van de wetenschap dat achter elke succesvolle man een sterke vrouw staat, lezen wij in de geschiedenis van Kasteel Maurick terug dat een aantal dames bepalend waren voor de voortgang en het bestaansrecht van Kasteel Maurick. Een bijzondere reden om onze brasserie te vernoemen naar één van de belangrijke dames met vele naamgenoten: ‘Catharina’.

Namens het team van Kasteel Maurick heten wij je graag van harte welkom in brasserie ‘Catharina van Maurick’.

High Tea

Na een wandeling door de bosrijke omgeving van Den Bosch, relaxen onder het genot van een luxueuze High Tea? Of een gezellige middag uit met vrienden of familie in Vught? In brasserie Catharina van Maurick serveren wij zeven dagen per week tussen 12:00 en 16:00 uur een uitgebreide High Tea.

Meer informatie

Picknick

Een wandeling door de bosrijke omgeving van Kasteel Maurick, relaxen onder het genot van een luxueuze picknick? Of een gezellige middag uit met vrienden of familie in Vught? Op ons landgoed serveren wij zeven dagen per week tussen 12:00 en 16:00 uur een uitgebreide Picknick. Je kunt genieten van een gevarieerd aanbod aan hapjes. Alle lekkernijen worden dagelijks vers bereid. Je geniet van een schitterend uitzicht over de binnentuin, slotgracht of het bos, de picknick is een unieke belevenis.

Meer informatie?