13 May 2022

3 Vaderdag cadeautips van Kasteel Maurick

Op 19 juni is het Vaderdag. Met deze cadeautips van Kasteel Maurick maak je elke vader blij!
Vaderdag kasteel maurick

Zondag 19 juni 2022 is het Vaderdag. Bij Kasteel Maurick denken we graag met je mee en hebben we meerdere cadeautips voor een geslaagde Vaderdag. Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau of een leuk uitje tijdens Vaderdag? Lees dan snel verder!

Boom-in-bloei-terras-Kasteel-Maurick-min

1. In het zonnetje bij Brasserie Catharina van Maurick

Op Vaderdag zetten we alle vaders figuurlijk in het zonnetje. Maar bij Kasteel Maurick kun je jouw vader, grootvader of man ook letterlijk in het zonnetje zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke lunch op ons zonnige terras bij Brasserie Catharina van Maurick? Onze vernieuwde lunchkaart biedt een ruime keuze aan vers belegd brood, frisse salades of een uitgebreide koude of warme lunch.

Ook mogelijk:

Zoek je een iets origineler uitje? Dan is onze high wine een echte aanrader! Tijdens de high wine geniet je van de beste wijnen, speciaal geselecteerd door onze sommelier. Natuurlijk mogen de lekkerste hapjes niet ontbreken voor de ultieme smaaksensatie.

Tip: geen liefhebber van wijn? Probeer dan de traditionele en populaire high tea bij Brasserie Catharina van Maurick

Goed weer is helaas niet gegarandeerd. Dus mocht de zon niet schijnen, dan zit je er ook binnen in de brasserie altijd warmpjes bij. Bij Brasserie Catharina van Maurick is een geslaagde Vaderdag wél gegarandeerd. Zowel binnen als buiten!

Ik wil reserveren

2. Het unieke Heerlijke Hendrik bierpakket

Het is alweer drie jaar geleden dat wij ons eigen Heerlijke Hendrik bier introduceerde. Het ambachtelijk gebrouwen kasteelbier is sindsdien onlosmakelijk verbonden aan Kasteel Maurick. En natuurlijk is een lekker biertje altijd een goed cadeau. Daarom kun je het Heerlijke Hendrik bier ook los aanschaffen in een feestelijke cadeauverpakking.

Bierpakket bestellen

Het Heerlijke Hendrik bierpakket bevat twee Heerlijke Hendrik bieren en twee unieke en bijpassende bierglazen. Ideaal om samen met je vader te proosten en kennis te maken met ons ambachtelijke bier. Je kunt een Heerlijke Hendrik bierpakket telefonisch of per mail bestellen. Proost!

Ik wil een bierpakket bestellen
Restaurant Den Bosch Hendrik van Maurick interieur.

3. Lunch- of dinerbon van Hendrik van Maurick

Restaurant Hendrik van Maurick is op zondag, en dus ook deze Vaderdag, gesloten. Maar een lunch of diner bij Hendrik van Maurick is daarmee nog niet afgeschreven als vaderdagcadeau. We hebben namelijk ook cadeaubonnen van ons restaurant. Zo kun je jouw vader alsnog trakteren op een heerlijke lunch of uitgebreid diner bij Restaurant Hendrik van Maurick. En als je geluk hebt, mag je zelf nog mee ook!

Eenvoudig te bestellen

Je kunt heel gemakkelijk via onze speciale bestelpagina jouw cadeaubon bestellen. Liever zelf de waarde bepalen? Dan kun je de cadeaubon ook per e-mail bestellen. We zien jullie dan alsnog snel bij Restaurant Hendrik van Maurick!

Cadeaubon bestellen

Vier Vaderdag met Kasteel Maurick

Of je Vaderdag nu thuis viert, op ons terras of gezellig binnen in de brasserie, met bovenstaande cadeautips heb je altijd een geschikt vaderdagcadeau. We hopen je dit jaar weer te mogen verwelkomen bij Kasteel Maurick en wensen alle vaders een hele mooie, gezellige en hopelijk zonnige Vaderdag toe!