1 November 2018

5 teambuilding activiteiten voor een origineel teamuitje

Van drone vliegen tot schermen in de kasteeltuin.
Kasteel Maurick teamuitje

Het einde van het jaar nadert en dat is altijd de perfecte periode voor een gezellig, origineel teamuitje! Of het nu gaat op een dag vol teambuilding activiteiten of puur een gezellige netwerkborrel: Kasteel Maurick is de locatie bij uitstek voor groepsactiviteiten. Ons kasteel in Vught is centraal gelegen aan de A2 richting Den Bosch én beschikt over een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Maar het belangrijkste: we bieden volop originele teambuilding activiteiten! We zetten ter inspiratie een aantal op een rij.

1. Schermen in de kasteeltuin

Wat past er als teamuitje nu beter bij een kasteel dan een workshop schermen? Daag je collega’s uit tijdens een schermduel. Wist je dat de adrenaline die vrij komt tijdens actieve teamuitjes als deze ook heel goed is wanneer je met z’n allen wilt gaan brainstormen? Een creatieve vergadering bij Kasteel Maurick in combinatie met schermen is dus een heel goed idee. En garde!

2. Kanotocht over de Dommel

Kasteel Maurick ligt midden in de natuur, aan de rivier de Dommel. Vanuit hier kun je met goed weer heerlijke vaar- of kanotochten maken richting De Bossche Broek bijvoorbeeld, een prachtig natuurgebied onder de rook van Den Bosch. Combineer een vaartocht met luxueuze picknick uit de keuken van onze brasserie Catharina van Maurick of sluit het teamuitje af met een gezellige borrel in de Orangerie of een diner in een van onze 8 stijlkamers.

3. Wijnproeverij in de wijnkelder

Leer je collega’s (en wijnen) kennen tijdens een wijnproeverij in de kelder. Bij Kasteel Maurick is het aantal wijnen op de wijnkaart sowieso eindeloos. Het is niet helemaal bewezen, maar we denken dat brainstormen na een wijnproeverij ook voor de nodige creatieve ideeën kan zorgen. Uiteraard kunnen jullie aanvullend aan de wijnproeverij ook gewoon aanschuiven voor een heerlijk diner in het kasteel.

4. Solex rijden

Maak met z’n alleen een Solex tocht in de omgeving van Vught en Den Bosch. Met locaties als De Bossche Broek en de IJzeren Man een prachtig gebied voor een lekker tochtje. Onderweg kunnen jullie genieten van een heerlijke picknick of schuif eenmaal terug aan voor een luxueuze high tea.

5. Drone vliegen

Dat is weer eens wat anders: bekijk Kasteel Maurick vanuit de lucht met de workshop drone vliegen. Dat is nog best een uitdaging! Hoe snel heb jij het onder de knie? Voorafgaan of na de workshop zijn er op Kasteel Maurick volop  mogelijkheden voor bijvoorbeeld vergaderen in een van de stijlkamers of juist een etentje of borrel.

Op zoek naar een ander teamuitje?

Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden voor een origineel teamuitje? Bij Kasteel Maurick werken we graag op maat. Van combinaties met trainingen of een vergaderruimte of een zakelijke lunch of diner. Bekijk hier al onze workshops, in principe is vrijwel alles hier mogelijk! Ook voor overnachtingen hebben we verschillende opties. Neem dus gerust contact op via het contactformulier voor een pakket op maat of bel 073 204 80 28.