Schermworkshop in ons majestueuze kasteel

Inspirerende schermworkshop in een prachtig historisch kasteel te Vught (omgeving Den Bosch). Ideaal voor teambuilding. Laat de kasteelheer in je naar boven komen en kruis de degens in een epische duel met je collega's.
Schermworkshop in Kasteel Maurick Vught Den Bosch

Zo ziet een schermworkshop eruit!

Een nobele sport die leer je natuurlijk beoefenen op een landgoed. Bij deze workshop waan je jezelf een ridder in roemrijke, vergane tijden waar je eer werd verdedigd met een kruising van de degens. Onze scherminstructeur (maître) neemt je mee in de basisprincipes van deze prachtige sport en voorziet jou en je collega’s van de benodigde uitrusting.

We beginnen met het uitzoeken van een passende outfit, kiezen daarna voor een oefenwapen (degen met botte punt), en lopen de Franstalige terminologie door. Daarna volgt een uitleg van de basispassen en spelregels. Klaar om te beginnen? Allez!

Laat je voor, tijdens of na de workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.
Schermen leren kasteel Maurick

Workshop schermen voor teambuilding

Bij teambuilding is het belangrijk dat je collega’s in een andere setting meemaakt, waarin je anders leert denken en beter op elkaar weet in te spelen. Natuurlijk mag dit gecombineerd worden met een stukje gezonde rivaliteit. Wat is dan niet beter dan een intensief zwaardgevecht met één van je collega’s. Jouw familie-eer moet immers verdedigd worden en van oudsher is een duel daarbij gepast.

Waarom je kiest voor een potje schermen in Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining mogelijk
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige locatie voor, tijdens en na de workshop

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Offerte aanvragen?