5 juli 2018

Jan Timmer, oud-topman van Philips was te gast op BOB Zomerborrel

Wat een heerlijke BOB Zomerborrel was het gisteren bij Kasteel Maurick in Vught. Fantastische setting, goede sfeer, nog beter weer, heerlijke hapjes en drankjes en aangenaam gezelschap. Een BOB Talkshow met een gast waar je u tegen zegt (Jan Timmer, oud-topman van Philips) en een inspirerende masterclass van Cyriel Kortleven – International speaker. Wij kunnen met een goed gevoel de zomer in. We hopen dat jij het ook naar je zin hebt gehad!


Fotografie: Peter van Vugt

‘Ik had een eenvoudige administratieve baan. Vanaf dag 1 nam mijn baas alle tijd voor me en gaf antwoord op al mijn vragen. Die weetgierigheid, hoe het in elkaar zit, hoe het bedrijf werkt, dat heeft me gebracht waar ik ben gekomen’, vertelt Jan Timmer tijdens de BOBtalkshow