24 september 2018

Kasteel Maurick: dé vergaderlocatie voor een onbezorgde meeting

Van een informele 2-persoons zakenlunch tot een seminar voor meer dan 150 personen. Kasteel Maurick is de ideale locatie voor allerlei zakelijke doeleinden. Als vergaderlocatie bieden we diverse vergaderarrangementen aan of we maken desgewenst een arrangement op maat. De plek midden in de natuur, de moderne faciliteiten en de centrale ligging… Klinkt goed toch? We zetten 6 redenen op een rij waarom Kasteel Maurick de perfecte locatie is voor een inspirerende vergadering!

1. Een inspirerende vergaderlocatie

Waarom vergaderen in een sfeerloze, zakelijke vergaderruimte met tl-verlichting als dat ook in een kasteel kan? Kasteel Maurick is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, maar ligt verscholen midden in de natuur, tussen de bossen. Om het kasteel heen ligt een slotgracht en we kijken uit op de Dommel. We hebben acht verschillende stijlkamers beschikbaar die ieder hun unieke kenmerken hebben. De Beresteyn is bijvoorbeeld stijlvol aangekleed met goud, zwart en blauw en heeft ruimte voor groepen van 30 tot wel 50 personen. Maar ook het sfeervolle á la carte restaurant Hendrik van Maurick kan een perfecte plek zijn voor een zakelijk overleg. Dan worden jullie ook nog eens voorzien van de mooiste, heerlijke gerechten uit onze keuken: win-win!

2. Centrale ligging

Vergaderlocaties in hartje centrum of juist ergens helemaal buitenaf: voor een zakelijke bijeenkomst is dit niet handig. Gelukkig is Kasteel Maurick goed bereikbaar met de auto. Vanaf de snelweg de A2 richting Den Bosch of Eindhoven pak je afslag 24 bij Vught en rijdt je binnen enkele minuten onze mooie oprijlaan door. Dit maakt Kasteel Maurick de ideale vergaderlocatie wanneer je plek zoekt tussen steden als Breda, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Eindhoven. Bovendien hebben we maar liefst 220 gratis parkeerplaatsen. Ideaal wanneer je een groot congres wilt organiseren!

3. Workshops en teambuilding

Wil je eens op een andere manier vergaderen? Combineer het vergaderarrangement dan met een van onze workshops of teambuilding activiteiten. Door een vergadering af te wisselen met een leuke activiteit bevorder je de creativiteit en zo kan er gelijk gewerkt worden aan de teamspirit. Bij Kasteel Maurick kun je bijvoorbeeld drone vliegen, schermen in de kasteeltuin, kanovaren over de Dommel of ga voor een wijnproeverij in de wijnkelder: creativiteit (en dus effectief vergaderen) gegarandeerd!

4. Vergaderarrangement op maat

Bij Kasteel Maurick bieden we verschillende 4- en 8-uurs vergaderarrangementen aan. Daarbij word je ontvangen met koffie, thee en ambachtelijke koek. Maar ook onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdranken en heerlijke roomboterkoekjes gedurende de vergadering is inbegrepen. Net als een blocnote, pen en flipover. Afhankelijk van het arrangement krijg je ook nog een heerlijke lunch of een lunch én een 3-gangen diner. Natuurlijk kun je ook een vergadering op maat samen stellen. Heb je bijvoorbeeld een beamer, LCD-scherm, microfoon of podiumdelen nodig? Het is er allemaal!

5. Heerlijk eten bij restaurant Hendrik van Maurick

Na een lange dag vergaderen, is er toch niets lekkerder dan een culinaire afsluiting op topniveau? Patron-cuisinier Niek van Lieverloo en zijn team bereiden dagelijks de lekkerste gerechten in onze eigen keuken. Een heel goed excuus om die ‘vergadering’ nog met een paar uurtjes te verlengen. Het is bovendien een uitstekende manier om alle indrukken van de dag nog even door te spreken. Of juist om het even over andere dingen dan werk te hebben. Een zakelijke lunch is trouwens ook mogelijk: de ideale break na een productieve ochtend. Benieuwd wat er op het menu staat? Bekijk dan onze lunch- of dinerkaart.

Interrieur Hendrik van Maurick

6. Vergaderen en overnachten in en rondom Vught

Staat er meerdaagse vergadering op de planning of wil je na een lange dag alles nog even in luxe voor jezelf op een rijtje zetten? Boek dan een van de kasteelsuites in de voormalige duiventil naast het kasteel. Wordt het de Tuinsuite, de Dommelsuite of misschien wel de Bruidssuite? Eén ding is zeker: na een overnachting op Kasteel Maurick kom je volledig uitgerust thuis van je vergaderavontuur.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor vergaderen bij Kasteel Maurick? Bel voor meer informatie met 073 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend direct hieronder een offerte aan.  Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!