18 September 2023

Sluit je vergadering goed af en kom luxe dineren bij Kasteel Maurick!

Vergadering-afsluiten-luxe-dineren-Kasteel-Maurick

Je hebt net een lange en productieve vergadering achter de rug aan het eind van de dag of je hebt zojuist een grote deal gesloten tijdens de vergadering en wilt dit vieren met een luxe diner. Ongeacht wat de reden is, bij Kasteel Maurick kun je eenvoudig aansluitend op je vergadering, luxe komen dineren samen met je relaties en klanten.

Kasteel Maurick is een unieke locatie om niet alleen te vergaderen, maar aansluitend ook te genieten van een heerlijk diner. Net als bij de vergadering, geniet je bij Kasteel Maurick van volledige ontzorging wanneer je komt dineren met je vergader partners. Bij restaurant Hendrik van Maurick, geniet je van een onbezorgde, luxe en ongeëvenaarde culinaire ervaring.

Chique dineren als royalty in een kasteel

Wanneer je bij Kasteel Maurick hebt vergaderd, heb je al kunnen proeven van de chique en vorstelijke uitstraling van Kasteel Maurick. Nadat de laatste notulen zijn geschreven, nodigen we jou en je gezelschap uit voor een onvergetelijke eetervaring. Bij ons restaurant Hendrik van Maurick staan onze sterrenchefs klaar om een heerlijke smaaksensatie te creëren voor jou en je gasten.

Met een ervaren chef-kok die de gerechten afstemt op de juiste streek- en seizoensproducten, zorgt hij ervoor dat jij en je gasten alleen gerechten op tafel krijgen met de verste producten. In combinatie met onze culinair directeur worden er regelmatig de nieuwste gerechten gecreëerd met als inspiratiebron, de verre reizen van de culinair directeur. Klaar voor een culinaire ontdekkingsreis? Reserveer dan hier een luxe diner voor na je vergadering!

Chique-diner-Kasteel-Maurick

Luxe wijnen die passen bij een luxe diner

Bij restaurant Hendrik van Maurick geniet je van verscheidene overheerlijke à la carte gerechten geïnspireerd door verre wereldreizen, maar vervaardigd met streekeigen producten. Toch heeft ieder gerecht baat bij de juiste wijn om je smaakpapillen aan te wakkeren en de ideale balans te bieden tussen de culinaire ontdekkingsreis. Gelukkig vind je bij Kasteel Maurick niet alleen geweldige gerechten, maar ook smakelijke en luxe wijnen die perfect passen bij jouw luxe diner.

Met onze ervaren sommelier Marieke de Louweren en onze Maître Erik Smulders bieden we graag advies over onze verschillende wijnen. Zo worden onze wijnen vervaardigd uit de meest gerenommeerde wijnhuizen uit Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Chili en meer. Benieuwd welke wijnen wij hebben? Neem dan een kijkje op onze wijnkaart of vraag tijdens het dineren om advies!

Bekijk de wijnkaart

Kasteel Maurick: dé plek om luxe te dineren

Bij Kasteel Maurick vind je verschillende zakelijke arrangementen. Met mogelijkheden voor vergaderenworkshops en borrels ben je bij Kasteel Maurick aan het juiste adres om jouw zakelijke bijeenkomsten te plannen. Met restaurant Hendrik van Maurick hebben we de ideale locatie om jouw zakelijke dag goed af te sluiten met een luxe diner.

Een locatie nodig voor een luxe diner? Zoek niet verder en kom dineren bij Kasteel Maurick. Je kunt Kasteel Maurick vinden in Vught, gelegen naast de A2. Meer weten over onze zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact op en een van onze medewerkers helpt je graag verder.

Meer weten?
Kasteel-Maurick-de-plek-luxe-dineren

Reserveer nu je plek!