Solex rijden in Brabant, met als start- en eindpunt Kasteel Maurick te Vught

Zin in een bedrijfsuitje in de vrije natuur? Ga Solex rijden in Brabant en geniet van het prachtige rurale landschap rondom Vught en Den Bosch.
Solex rijden in Brabant Kasteel Maurick

Zo ziet solex rijden eruit!

Solex rijden met je collega’s, leuker kan het niet! Jullie beginnen de dag bij Kasteel Maurick en stappen hier na een korte pitstop met koffie of thee op een authentieke Nederlandse Solex. Het genootschap start nu haar reis door een feeërieke West-Brabantse landschap langs weilanden, bossen en boerderijtjes. Ook rijden jullie door authentieke dorpjes in de buurt. Na een gezellige Solex tocht komen jullie weer aan in de binnenplaats van Kasteel Maurick.

Wees niet getreurd. De dag is hierna nog niet afgelopen. Jij en je collega’s vervolgen zich naar binnen om plaats te nemen aan de bar of aan te schuiven voor een smakelijke bedrijfsdiner. Je leest het goed, wat je wensen ook zijn, een dagje Solex rijden is bij Kasteel Maurick altijd een genot!

Laat je voor, tijdens of na de workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.
Kasteeltuin Kasteel Maurick

Solex tour voor teambuilding

Wellicht denk je bij Solex rijden niet direct aan teambuilding, maar het biedt een zeer toegankelijke manier om collega’s beter te leren kennen in een andere setting. De Solex bromfietsen gaan gedurende de rijtocht doorgaans niet al te hard, ideaal voor een gesprek met een collega of het bewonderen van het prachtige, Brabantse land.

Waarom je kiest voor Solex rijden bij Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining mogelijk
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige locatie voor, tijdens en na de tourtocht

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Offerte aanvragen?