Workshop drone vliegen op het landgoed van Kasteel Maurick

Inspirerende workshop drone vliegen op landgoed Kasteel Maurick te Vught (omgeving Den Bosch). Ideaal voor teambuilding.
Workshop drone vliegen bij kasteel Maurick
Drone vliegen

Zo ziet een workshop drone vliegen eruit!

Drone vliegen is misschien wel dé teambuilding activiteit van de laatste tijd. Een drone is namelijk niet meer weg te denken uit de technische wereld. Tijdens deze workshop kun je het vliegen zelf ervaren. Dat is weer eens wat anders: bekijk Kasteel Maurick vanuit de lucht met de workshop drone vliegen. Dat is nog best een uitdaging! Hoe snel heb jij het onder de knie? Voorafgaan of na de workshop zijn er op Kasteel Maurick volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld vergaderen in een van de stijlkamers of juist een etentje of borrel. Deze workshop is te reserveren voor 15 tot 75 personen.

Laat je voor, tijdens of na de workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.

Cursus drone vliegen voor teambuilding

Tijdens de cursus drone vliegen leer je behendig te vliegen met de nieuwste drones en zorgt de drone instructeur ervoor dat jij en je collega’s van elkaars vliegkunsten leren. Drone vliegen voor teambuilding is een vermakelijke, leerzame en gezellige groepsactiviteit voor jou en je collega’s.

Maak van Virtual Reality het ultieme teamuitje!

Maak van Virtual Reality het ultieme teamuitje! Tijdens onze Virtual Reality Workshop bieden wij diverse meeslepende VR-ervaringen aan. Van het wandelen op de rand van een wolkenkrabber tot het ervaren van een razendsnelle achtbaanrit. Benieuwd naar hoe wij jouw Virtual Reality beleving onvergetelijk kunnen maken? Neem gerust contact op met Virtual Reality op locatie om de verschillende VR-ervaringen te bespreken.

Professionele begeleiding gegarandeerd Onze VR Workshop wordt altijd begeleid door ervaren VR-experts. Deze workshop kan ook gecombineerd worden met VR Teambuilding activiteiten. Ontdek verschillende ervaringen, variërend van skiën tot skydiven en van vliegen tot realistische operaties. Het is een unieke en bijzondere belevenis voor elke groep.

Kasteel-Maurick-zakelijk-workshop-Virtual-Reality

Waarom je kiest voor een cursus drone vliegen in Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining mogelijk
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige locatie voor, tijdens en na de workshop

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Offerte aanvragen?