27 mei 2019

Wint ons prachtige terras de Terras Top 100 prijs van 2019?

Kasteel Maurick terras

Op 8 juli 2019 wordt tijdens een feestelijk event de winnaar van de Terras Top 100 2019 bekendgemaakt.  Deze jaarlijkse wedstrijd kroont het beste terras van Nederland. Met ons prachtige terras aan het water hopen wij een goede kans te maken! In dit blog vertellen we je over het traject van de Terras Top 100 én natuurlijk over ons prachtige terras.

Misset Horeca Terras Top 100

De Misset Horeca Terras Top 100 is een wedstrijd die ieder jaar wordt gehouden. Door middel van mystery visits en een onafhankelijke, deskundige vak- en hoofdjury wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. De wedstrijd bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde komt de vakjury en de mystery guest op bezoek. Zij bepalen of je door bent naar de volgende ronde. In de tweede ronde komt de hoofdvakjury op bezoek bij de top 5 of 6 gedurende een uur.

Door mee te doen, tonen we onze ambitie en kunnen we ons terras op basis van de feedback van de jury nóg beter maken! Maar ons hoofddoel is natuurlijk de winst van deze mooie prijs.

Ons heerlijke terras aan het water

Ons prachtige terras bevindt zich aan het water. Het is een intiem terras met een boom die prachtige roze bloemen geeft wanneer deze in bloei staat! Af en toe geniet je van meerkoetjes die een nestje bouwen en regelmatig vliegt er een indrukwekkende reiger over het water. Kortom: een heerlijk terras midden in de natuur.

Boom-in-bloei-terras-Kasteel-Maurick-min

“Een prachtige ambiance met voortreffelijk eten; de bediening is vlot en met kennis van zaken.”

Onze gast is koning

Op ons terras aan ons prachtige kasteel voel je je een echte koning of koningin. Onze bediening met top service heeft alles wat je nodig hebt. We hebben zelfs zonnebrillen en zonnebrand mocht de zon te fel zijn. Onder het genot van de geweldige service geniet je van een heerlijke high tea, lunch of diner.

Terras Top 100 Kasteel Maurick high tea-min

De service op ons prachtige intieme terras aan het water gecombineerd met de sprookjesachtige sfeer van het kasteel garanderen een onvergetelijke ervaring!

Stem jij op ons mooie terras?

Jij kunt ons helpen om de felbegeerde prijs te winnen. Naast het feit dat we met ons terras een plek in de Misset Horeca Terras Top 100 kunnen behalen, kunnen we namelijk óók de Publieksprijs in de wacht slepen. Daar hebben we jou hulp bij nodig!

Terras-Top-100-Kasteel-Maurick

Kom genieten op ons intieme terras

Wil jij heerlijk komen genieten van ons intieme en sfeervolle terras? Maak dan snel een reservering door te bellen naar 073 – 204 80 28 of maak eenvoudig online een reservering!