7 juni 2021

Uniek restaurant in Den Bosch? Kom uit eten bij Kasteel Maurick!

Uit eten bij een uniek restaurant in Den Bosch? Wij vertellen je alles over Kasteel Maurick in dit blog!
Vooraanzicht en entree van uniek restaurant in Den Bosch.

Heerlijk uit eten bij een uniek restaurant in Den Bosch. Wat dacht je van uit eten in een echt kasteel? Bij Kasteel Maurick zijn er verschillende mogelijkheden om te genieten van een heerlijke lunch, een gezellige high tea of een uitgebreid diner in de bosrijke omgeving van Den Bosch. Of wat dacht je van een wijnproeverij in Den Bosch met de beste wijnen? Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelpoorten voor een echt unieke restaurantervaring in den Bosch!

Uit eten in Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van Brabant, de meest bourgondische en gezellige provincie van Nederland als je het ons vraagt. Hier weten we absoluut wat genieten is. Ook op het gebied van culinair genieten weten we in Den Bosch onze status waar te maken. En als het gaat om een echt uniek restaurant in Den Bosch, moet je natuurlijk bij Kasteel Maurick zijn. Want hier wordt uit eten gaan wel heel speciaal.

Bij Kasteel Maurick lunch, diner of borrel je in een echt authentiek kasteel in het groenste gebied van Den Bosch. Zowel in ons Restaurant Hendrik van Maurick als in Brasserie Catharina van Maurick beleef je een unieke restaurantervaring. En met goed weer geniet je ook nog eens van de bosrijke en groene omgeving op een van onze ruim opgezette terrassen. Uit eten in Den Bosch wordt pas echt bijzonder bij Kasteel Maurick!

Restaurant Den Bosch Hendrik van Maurick interieur.

Restaurant in den Bosch? Maak kennis met Hendrik van Maurick

Wie uit eten zegt, zegt ook uitgebreid lunchen of dineren. Dat doe je het liefst op een plek waar niet alleen het eten lekker smaakt, maar waar je ook de sfeer echt goed kunt proeven. Restaurant Hendrik van Maurick bevindt zich op slechts enkele minuten rijden van Den Bosch in het prachtige Kasteel Maurick. Hier wordt het diner altijd op hoog niveau geserveerd. Zo geniet je van een 6-gangendiner of kies je zelf eenvoudig uit het à la carte menu wat je wilt eten. Ook voor een uitgebreide lunch in meerdere gangen ben je bij Hendrik van Maurick aan het juiste adres. In het restaurant worden de gerechten gemaakt van streekproducten. Je proeft dus het echte Den Bosch en de prachtige omgeving in iedere hap terug. En dat op een unieke locatie. Bekijk alvast de lunchkaart, dinerkaart of wijnkaart van restaurant Hendrik van Maurick. Wij ontvangen je graag binnenkort voor een unieke restaurantervaring in Den Bosch!

Reserveren voor Hendrik van Maurick?

‘’Wij maken gebruik van verse streekproducten. Zo proef je Den Bosch en de prachtige omgeving in elke hap!’’

Lunchen, borrelen of high tea bij Catharina van Maurick

Naast lunchen en dineren kun je ook gezellig komen borrelen of genieten van een smaakvolle high tea in de buurt van Den Bosch. In het kasteel bevindt zich namelijk ook Brasserie Catharina van Maurick, waar je in een ongedwongen sfeer geniet van al het lekkers uit de streek. Ook bij Brasserie Catharina van Maurick geniet je van een lekkere lunch, maar voor een spontaan kopje koffie of borrel na een wandeling door de groene omgeving van Den Bosch ben je ook altijd welkom.

En wat dacht je van een uitgebreide high tea met zowel zoete als hartige lekkernijen? Veel van onze gasten geven aan dat de high tea bij Catharina van Maurick de beste high tea is van Den Bosch en omstreken. Dat komt volgens ons vooral door het gebruik van verse en lokale ingrediënten uit de omgeving en ons oog voor detail. Er is altijd een reden voor een gezellige high tea. Bekijk dus alvast de menukaart en geniet van al het lekkers dat Den Bosch te bieden heeft!

Restaurant in Den Bosch Catharina van Maurick interieur

Reserveren voor een lunch, borrel of high tea?

Uit eten op de meest unieke locatie van Den Bosch

Wie klaar is om culinair te genieten, van de lekkerste gerechten uit de streek op de meest unieke locatie van Den Bosch, mag Kasteel Maurick niet overslaan. En dat hoeft ook niet, want zowel Restaurant Hendrik van Maurick en Brasserie Catharina van Maurick zijn weer geopend. Reserveer nu en kom gezellig uit eten op onze geweldige unieke locatie en laat je verrassen door onze smaakspecialisten en al het lekkers uit de Bossche omgeving!

Entree Kasteel Maurick en terras

Ik wil uit eten bij een uniek restaurant!