Dineren in Den Bosch

Dineren in Den Bosch bij à la carte restaurant Hendrik van Maurick? Wij verwelkomen je graag in ons Kasteel in een prachtige bosrijke omgeving met een heerlijk meergangen diner.
Dineren in Den Bosch

Genieten van een heerlijk diner in de buurt van Den Bosch?

Heerlijk dineren in een prachtig, klassiek restaurant gesitueerd in een nog mooier kasteel. Dat wil toch iedereen! Kasteel Maurick ligt in het bosrijke Vught op slechts enkele minuten autorijden vanaf Den Bosch.

Bij het oprijden van de oprijlaan valt het kasteel al snel op. Naast het kasteel gelegen is een ruime parkeerplaats aanwezig waar je gratis kunt parkeren. Daarna loop je samen met je gezelschap binnen een minuutje richting het kasteel. En mooi dat het is! Geniet tijdens deze korte wandeltocht van de prachtige bosrijke natuur, het eeuwenoude kasteel en de neergehaalde brug over de kasteelgrachten. Hierna word word je bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door een gastheer of -vrouwe en neem je plaats in à la carte restaurant Hendrik van Maurick waar chef de cuisine Niek van Lieverloo de sterren van de hemel kookt.

Voor elke gelegenheid kun je zitting nemen in onze restaurants, van een zakelijke lunch in Hendrik van Maurick tot een laid-back lunch in brasserie Catherina van Maurick. Naast de mogelijkheid om te lunchen, is het natuurlijk ook mogelijk te brunchen, dineren of een high tea te nuttigen.

Vienna Kortland Wauw, wat een bijzondere plek om te lunchen. Het is een schitterende plek waar je op een zomerse dag heerlijk kunt vertoeven. De lunch was ontzettend lekker en zeker aan te raden op deze gave locatie.
Lunchen in Vught

Dineren in Den Bosch bij Hendrik van Maurick

Op hoog niveau dineren dat kan bij Hendrik van Maurick. Geniet van een 6-gangendiner of kies zelf uit het à la carte menu wat je vandaag wilt eten. Ongeacht wat je kiest zal het zeker smaken. De ingrediënten in de gerechten zijn in perfecte balans met elkaar afgestemd en worden op een prachtige wijze op het bord gepresenteerd. Elk gerecht is gemaakt van verse streekproducten en volgt het natuurlijke verloop van de jaargetijden, zo vind je tijdens het aspergeseizoen heerlijk verse asperges terug en nemen we ovenvers brood af van een lokale bakker.

Ons restaurant is op dinsdag t/m vrijdag open van 12:00 tot 21:30 uur en op zaterdag van 18:00 tot 21:30 uur. Om er van zeker te zijn dat er vanavond plaats is raden wij je een tafel te reserveren.

Menukaart Hendrik van Maurick

Komt Hendrik ook dineren?

Heb ik wat gemist? Wie is Hendrik en waarom zou hij komen dineren? Om hierop maar snel antwoord te geven. We hebben het hier over een Heerlijke Hendrik, ons eigen gebrouwen bier. Laat je zintuigen prikkelen met een Heerlijke Hendrik. Liever genieten van een goed glas wijn? Ook daarbij kunnen we je uitstekend helpen.

Bekijk de wijnkaart
Heerlijke Hendrik bier
Lunchen in Vught

Er gebeurt nog meer binnen de kasteelmuren!

Kasteel Maurick biedt meer dan lekker eten. Zo hebben we ook diverse opties voor het volgen van bijvoorbeeld workshops en hebben we verschillende zakelijke en vergaderopties. Ook is Kasteel Maurick dé meest romantische trouwlocatie van Vught en doet het kasteel perfect dienst als feestlocatie voor studentengala’s en bedrijfsfeesten. Wist je dat je zelfs in ons kasteel kunt overnachten? Overtuigd? Kom dan snel langs voor een leuk bezoekjes aan ons kasteel.

Tip:

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer. Lees haar recensie!

Heerlijk lunchen bij Kasteel Maurick?