Lunchen in Den Bosch

Lunchen in Den Bosch in een kasteel bij brasserie Catharina van Maurick of luxe restaurant Hendrik van Maurick? Wij verwelkomen je graag in ons Kasteel in een prachtige bosrijke omgeving met een heerlijke culinaire en smakelijke lunch. Kies voor rijk belegde boterhammen, een gezonde salade of een uitgebreid lunchmenu.
Lunchen in Den Bosch bij Kasteel Maurick

Genieten van een heerlijke lunch in de buurt van Den Bosch?

Heerlijk lunchen op een uitzonderlijke locatie, wie wil dat nou niet? Bij Kasteel Maurick, gelegen in een bosrijke omgeving nabij Den Bosch, ben je aan het juiste adres. Geniet eerst van de mooie omgeving die bestaat uit lommerrijke laantjes, schaduwwerpende bomen, mooie waterpartijen en het indrukwekkende kasteel. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen door een gastheer of -vrouwe en heb je de keuze uit lunchen in brasserie Catharina van Maurick of à la carte restaurant Hendrik van Maurick. Beiden staan garant voor een ware smaaksensatie.

Voor elke gelegenheid kun je zitting nemen in onze restaurants, van een zakelijke lunch in Hendrik van Maurick tot een laid-back lunch in brasserie Catherina van Maurick. Naast de mogelijkheid om te lunchen, is het natuurlijk ook mogelijk te brunchen, dineren of een high tea te nuttigen.

Vienna Kortland Wauw, wat een bijzondere plek om te lunchen. Het is een schitterende plek waar je op een zomerse dag heerlijk kunt vertoeven. De lunch was ontzettend lekker en zeker aan te raden op deze gave locatie.
Lunchen in Vught

Lunchen in Den Bosch bij brasserie Catharina van Maurick

Questo farmaco è disponibile in diverse dosi: 50 mg, 100 mg o 200 mg. A seconda della dose, prendi una pastiglia di avanafil senza ricetta circa 15 o 30 minuti prima dell’attività sessuale. Spedra è commercializzato ad un prezzo molto ragionevole di circa 45 euro per scatola.

Zin in een gezellige uitje waar je culinair aan je trekken komt? Bij brasserie Catherina van Maurick weten ze daar wel raad mee. Laaf van een heerlijk glas wijn of verse jus d’orange en geniet van heerlijke spijzen. Kies bijvoorbeeld uit natuurdesembrood met diverse soorten beleg, heerlijke lunch salades, soepen, verschillende warme en koude lunchgerechten en heerlijke bites en borrels. En het mooiste is de kinderen kunnen mee. Voor hun hebben we diverse lunchopties. Bekijk de lunchkaart van Catharina voor een impressie van al het lekkers dat je te wachten staat. Onze brasserie is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Menukaart Brasserie Catharina van Maurick

Met Hendrik lunchen?

Wie is Hendrik en schuift hij aan bij de lunch? Ik hoor het je al vragen bij het lezen van dit kopje. Om maar snel antwoord te geven. We hebben het hier over een Heerlijke Hendrik, ons eigen gebrouwen bier. Laat je zintuigen prikkelen met een Heerlijke Hendrik. Liever genieten van een goed glas wijn? Ook daarbij kunnen we je uitstekend helpen.

Bekijk de wijnkaart
Heerlijke Hendrik bier
Lunchen-in-Vught-bij-Hendrik-van-Maurick

Genieten van een hoogstaande lunch bij Hendrik van Maurick

Kasteel Maurick kent niet één, maar twee restaurants. À la carte restaurant Hendrik van Maurick biedt naast lunch ook een dinermenu aan. Het restaurant staat in de regio bekend voor het gebruik van verse streekproducten, culinaire hoogstandjes en een chique setting.

Kortom, bij restaurant Hendrik van Maurick word je vorstelijk bediend, ervaar je smaken die je nooit eerder hebt waargenomen en vorm je herinneringen voor een lange tijd.

Menukaart restaurant Hendrik van Maurick

Er gebeurt nog meer binnen de kasteelmuren!

Kasteel Maurick biedt meer dan lekker eten. Zo hebben we ook diverse opties voor het volgen van bijvoorbeeld workshops en hebben we verschillende zakelijke en vergaderopties. Ook is Kasteel Maurick dé meest romantische trouwlocatie van Vught en doet het kasteel perfect dienst als feestlocatie voor studentengala’s en bedrijfsfeesten. Wist je dat je zelfs in ons kasteel kunt overnachten? Overtuigd? Kom dan snel langs voor een leuk bezoekjes aan ons kasteel.

Lunchen in Vught

Tip:

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer. Lees haar recensie!

Heerlijk lunchen bij Kasteel Maurick?