1 October 2023

Winterbruiloft Inspiratie avond op 16 oktober

Ontdek de Magie van Trouwen op Kasteel Maurick !
Kasteel Maurick Winter Sprookjes Huwelijk

Ontdek de Magie van Trouwen in de winter op Kasteel Maurick op 16 oktober

Trouwen in de wintermaanden? Kies voor een betoverende winterbruiloft bij Kasteel Maurick! Ontdek de ideale plek voor jullie winter droomhuwelijk en laat je inspireren.

Bovendien zullen we tijdens deze avond een selectie van onze beste leveranciers presenteren. Deze professionals zijn gespecialiseerd in huwelijksdiensten zoals fotografie, muziek, bruidstaarten en nog veel meer. Jullie krijgen de unieke kans om met hen in gesprek te gaan en hun werk te bewonderen. Zo kunnen jullie inspiratie opdoen voor jullie eigen bruiloftsstijl.

Inspiratie opdoen voor jullie eigen winterbruiloft

Oké, de kans dat je in Nederland kunt trouwen in de sneeuw is natuurlijk niet erg groot… maar hier op Kasteel Maurick zorgen wij voor sneeuwgarantie tijdens jullie winterbruiloft!

Trouwen in een kasteel is al ontzettend romantisch, maar wanneer je dit combineert met de knusse sfeer en charme van het winterseizoen, creëer je een onvergetelijke trouwdag! Met de winterse temperaturen is het natuurlijk fijn om zo min mogelijk van locatie te wisselen, zowel voor jullie als voor de gasten. Bij ons regelen we graag jullie bruiloft van begin tot eind, inclusief ceremonie en een spetterend feest. En daarna… binnen enkele seconden kunnen jullie neerploffen op een heerlijk zacht bed in één van onze bruidsuites.

Kerst vieren bij Kasteel Maurick

Schrijf je hieronder in

Schrijf je hieronder in voor deze inspiratie avond en zet 16 oktober van 17:00 tot 21:00 uur alvast in jullie agenda. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen de eerste stappen te zetten naar jullie Winter sprookjeshuwelijk op Kasteel Maurick !