17 July 2023

Kom de zomervakantie feestelijk inluiden bij Kasteel Maurick

zomervakantie vieren kasteel maurick

De zomervakantie is begonnen. Dat is op zich al een hele goede reden voor een feestje. Maar misschien ben je dit voorjaar geslaagd of heb je een hele andere reden om iets te vieren. Hoe dan ook: de zomervakantie feestelijk inluiden doe je natuurlijk bij Kasteel Maurick in Vught. In dit blog vertellen we je alles over de mogelijkheden binnen onze kasteelmuren.

 

Say 'Hi zomervakantie!’ met een High Wine of High Tea

Duizenden scholieren en studenten hangen deze zomer weer de vlag uit. Heb jij ook je zuurverdiende diploma in the pocket? Kom dit dan gezellig vieren met je vrienden, medestudenten of familie onder het genot van de High Tea bij Brasserie Catharina van Maurick. Tijdens de High Tea genieten jij en je vrienden van verschillende theesoorten gecombineerd met de lekkerste zoete en hartige gerechten. En dat in stijl binnen of lekker in het zonnetje op het terras. Wat wil je nog meer om de zomervakantie in te luiden?

Bekijk de High Tea

Voor de ‘oudere’ geslaagden hebben we ook een zeer smaakvolle High Wine die je zeker wilt proberen. Onze sommelier heeft de beste wijn-spijs combinaties uitgezocht die helemaal passen bij een goed begin van de zomervakantie. Dus wat je ook kiest, in onze brasserie weet je zeker dat je de zomervakantie in stijl begint.

Gezellig lunchen onder de rook van Den Bosch

Ben je zelf geslaagd of is een van jouw kinderen geslaagd? Dan is de lunch bij Brasserie Catharina van Maurick dé manier om de zomervakantie in te luiden. Ook tijdens de zomervakantie verwelkomen wij dagelijks tijdens de lunch studenten uit Den Bosch en de wijde omgeving. Onze lunchkaart is namelijk zeer gevarieerd en dus ook erg populair onder studenten. Deze zomervakantie hebben wij onze menukaart weer bomvol zomerse warme en koude lunchgerechten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een zonnige clubsandwich, een frisse couscous salade of huisgemaakte aspergesoep? Natuurlijk ontbreekt het traditionele broodje carpaccio en ons populaire 12-uurtje niet op de lunchkaart en we hebben verschillende vegetarische alternatieven. Kortom: de lunch bij Catharina van Maurick biedt voor ieder wat wils!

Bekijk de lunchkaart

BBB: Borrelen, bites en buiten genietend idee

Een terrasje pakken is een hele simpele, maar toch ook wel erg fijne manier om het hele schooljaar achter je te laten en de zomervakantie te vieren. En wat is er mooier dan genieten van de zon, midden in de natuur. Op ons gezellige terras bevind je je gezellig tussen de mensen, maar ook tussen de bomen, de velden en de wateren. En natuurlijk direct in ons indrukwekkende kasteel.

En niet alleen de locatie, maar ook de bites en borrel zelf zijn de moeite waard. Geniet van ons eigen Heerlijke Hendrik biertje, of kies voor het seizoensbier van de tap. Combineer je drankje met een heerlijk plateau aan Spaanse hamsoorten, een portie bitterballen of geniet van het beste van twee werelden met ons Catharina van Maurick plateau.

Een terrasje met vrienden of familie was nooit meer hetzelfde als je eenmaal in onze brasserie bent geweest.

Geslaagd de zomervakantie inluiden

Of je nu geslaagd bent of gewoon de zomervakantie wilt vieren: bij Kasteel Maurick zit je altijd goed. Loop gezellig binnen in onze brasserie, ons restaurant of schuif aan op het terras. Wil je zeker zijn dat we een tafeltje vrij hebben? Reserveer dan jouw plek eenvoudig online. Zien we jou deze zomer?

Vier de zomervakantie!