20 July 2023

Luxe uit eten: geniet van een luxe diner bij Hendrik van Maurick!

Kasteel-Maurick-luxe-dineren-restaurant-hendrik-van-maurick

Fine dining, ofwel luxe uit eten. Iedereen verdient het om luxe uit eten te gaan en waar kan dat beter dan een historisch kasteel! Bij het chique restaurant Hendrik van Maurick waan jij je als ware vorst wanneer je uit eten gaat. Het luxe restaurant van Kasteel Maurick is een schouwspel van heerlijke gerechten, gepaard met een prachtige, vorstelijke uitstraling. In deze blog lees je hoe je bij Hendrik van Maurick een once in a lifetime fine dining experience beleeft, welke heerlijke gerechten onze chefs voor jou bereiden en wat je nog meer kan beleven bij Kasteel Maurick.

 

Luxe dineren bij restaurant Hendrik van Maurick in Vught

Bij restaurant Hendrik van Maurick voel jij je koninklijk tijdens jouw etentje. Het begint allemaal bij de oprit. Zodra je de afrit 24 hebt genomen bij Vught en richting het restaurant rijdt, zie je in de verte een prachtig kasteel, dit is de plek van jouw luxe diner! Wanneer je bent uitgestapt loop je over het prachtige, met kiezels belegde voetpad. Hier voel je de geschiedenis, die in 1257 al is begonnen, door je aderen stromen.

Terwijl je de brug bij de slotgracht overloopt, zie je het prachtige kasteelplein al voor je. Je loopt naar rechts en stapt het luxe restaurant Hendrik van Maurick binnen. Hier word je begeleid naar je tafel en sta je op het punt om te genieten van heerlijke gerechten, gemaakt door onze chefs. Een echte koning of koningin zijn is voor heel weinig mensen weggelegd, maar tijdens een diner bij restaurant Hendrik van Maurick komt de ervaring toch wel erg in de buurt.

Luxe-dineren-Hendrik-van-Maurick-in-Vught-eten
Luxe-dineren-kasteel-maurick-sterrengerechten-in-vught-chefs

Luxe dineren in Vught: geniet van sterrengerechten

In ons restaurant diner je niet alleen in een vorstelijke locatie. Onze gerechten zijn stuk voor stuk koningshuis waardig. De jarenlange ervaring in sterrenrestaurants van onze chef-kok proef je direct. Bij restaurant Hendrik van Maurick krijg je de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten die je à la carte of als gangendiner kan kiezen.

Als luxe restaurant nabij Den Bosch zijn onze ingrediënten van ons à la carte restaurant gebaseerd op het bourgondische Brabantse land. Bovendien zijn al onze gerechten gecreëerd met respect voor de jaargetijde. Hierdoor vind je altijd de verste en lekkerste producten van het seizoen. Benieuwd van welke gerechten je dit seizoen kan genieten? Bekijk dan onze menukaart!

Bekijk de menukaart

Bij luxe dineren hoort een luxe wijn

Een goed diner is niet compleet zonder de juiste wijn. Onze gerechten zijn allemaal gemaakt van seizoensgebonden streekproducten en hier hoort natuurlijk een heerlijke wijn bij. Bij Hendrik van Maurick helpen we dan ook graag met het adviseren van de perfecte wijn voor jouw luxe etentje. Onze sommelier Marieke de Louweren en onze Maître Erik Smulders staan voor je klaar om te adviseren over het selecteren van de juiste wijn. Wij vervaardigen onze wijnen uit verschillende gerenommeerde wijnhuizen uit onder andere Frankrijk, Nieuw Zeeland, Portugal en vele andere landen. Benieuwd van welke wijnen je kan genieten? Bekijk onze wijnkaart!

Bekijk de wijnkaart
Kasteel Maurick - Marieke
zakelijke-mogelijkheden-vergaderen-Kasteel-Maurick

Van luxe dineren naar workshops en festiviteiten

Kasteel Maurick leent zich voor verschillende activiteiten om en rond het kasteel. Luxe uit eten is een van de prachtige activiteiten die je op deze historische locatie kan doen, maar is zeker niet het enige. Zo hoeft het heerlijke diner niet het enige te zijn wat je binnen ons prachtige kasteel doet, maar kan het de perfecte afsluiting zijn van andere activiteiten binnen de kasteelmuren. Zo kun je bij ons verschillende zakelijke en feestelijke activiteiten plannen waaronder:

We verdienen allemaal weleens een luxe diner en bij Kasteel Maurick ben je hiervoor aan het juiste…. Kasteel. Als jij op zoek bent naar een unieke locatie om volledig te kunnen genieten onder het genot van een heerlijk hapje eten, zoek niet verder! Reserveer eenvoudig via onze website of neem contact op met een van onze collega’s!

Kom luxe dineren!