4 mei 2023

5 manieren om je moeder te verrassen met de lekkerste gerechten van Kasteel Maurick

Moederdag is dé dag waarop we onze moeders in het zonnetje zetten en extra waardering tonen voor alles wat zij voor ons doen. Maar eigenlijk verdienen onze moeders altijd wel die extra waardering. Wil je jouw moeder verrassen met een onvergetelijke ervaring? Dan is Kasteel Maurick de perfecte setting! Wij geven je daarom vijf opties om je moeder te verrassen binnen onze sprookjesachtige kasteelmuren.

Direct reserveren
moederdag lunch

1. Een heerlijke Moederdag lunch

Begin Moederdag goed met een heerlijke lunch in de sfeervolle ambiance van Brasserie Catharina van Maurick. Onze klassieke brasserie biedt een uitgebreide menukaart met diverse gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten en een creatieve touch. Van lichte salades tot rijk belegde broodjes en verrassende warme gerechten, er is voor iedere moeder wat wils. Geniet samen van de smaakvolle gerechten terwijl je uitkijkt over de prachtige binnentuin of ons kleinschalige terras tussen het groen.

Bekijk onze lunchkaart

2. Theeleuten met ons mam

Naast lunchen ben je in de brasserie van harte welkom voor een uitgebreide High Tea. Dit heerlijke arrangement bestaat uit een uitgebreide selectie van zoete en hartige lekkernijen. Natuurlijk wordt dit alles vergezeld door een assortiment van de fijnste theesoorten, zorgvuldig geselecteerd om de smaken van de gerechten te complementeren. Een High Tea bij Kasteel Maurick is de ideale manier om Moederdag te vieren in stijl en gezellig bij te kletsen met je moeder.

Bekijk de high tea

3. Een High Wine is altijd een goed idee

Geen zoetekauw of toe aan wat pittigers? Kies dan voor een High Wine tijdens Moederdag. Deze unieke ervaring biedt de uitgelezen mogelijkheid om echt even heerlijk te genieten en samen nergens aan te hoeven denken. Wij hebben overal aan gedacht! Onze sommeliers hebben namelijk de beste wijnen geselecteerd terwijl in onze keuken bijpassende culinaire gerechtjes worden bereid die de smaakervaring compleet maken. Een High Wine bij Kasteel Maurick is altijd een goed idee, zeker tijdens Moederdag!

Bekijk de High Wine

4. Een culinair diner tijdens Moederdag

Als je jouw moeder (en jezelf natuurlijk) echt wilt verwennen, trakteer haar dan op een culinair diner bij Kasteel Maurick. Restaurant Hendrik van Maurick staat bekend om zijn verfijnde keuken en uitmuntende service, waardoor je verzekerd bent van een onvergetelijke avond uit. De chef-kok en zijn team bereiden verrassende en smaakvolle gerechten met een moderne twist, geïnspireerd op de klassieke Franse keuken. Maak de avond compleet met een bijpassend wijnarrangement, zorgvuldig geselecteerd door de sommelier om de smaken van de gerechten te versterken. Dineren bij Kasteel Maurick is dé manier om je moeder in het zonnetje te zetten. Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag!

Bekijk de dinerkaart

5. Verras je moeder op elk gewenst moment met een cadeaubon

Heb je al plannen met Moederdag, maar ben je nog wel op zoek naar een geschikt moederdagcadeau? Of is er een andere gelegenheid waarop je jouw moeder wilt verrassen? Ook dan biedt Kasteel Maurick de uitkomst. Met een cadeaubon kun je Moederdag op elk gewenst moment nog eens uitgebreid inhalen. De cadeaubon van Kasteel Maurick is in te wisselen voor een lunch, diner, high tea of high wine. Laat je moeder het lekker zelf uitzoeken met de cadeaubon van Kasteel Maurick.

Cadeaubon bestellen

Moederdag vieren bij Kasteel Maurick in Vught

Kasteel Maurick biedt verschillende manieren om Moederdag te vieren in een prachtige en historische setting. Of je nu kiest voor een uitgebreide lunch, een uitgebreide High Tea of High Wine of een culinair diner, je bent verzekerd van een onvergetelijke dag samen met je moeder. Geniet samen van de heerlijke gerechten, de verfijnde sfeer en het adembenemende landschap van ons unieke kasteel. Reserveer snel jouw tafel en maak Moederdag dit jaar extra bijzonder!