22 April 2021

Kasteel Maurick gaat weer open!

Goed nieuws! Vanaf 28 april 2021 mogen we weer gasten verwelkomen op ons terras! Lees hier alles over de mogelijkheden bij Kasteel Maurick!
Entree Kasteel Maurick en terras

Het is eindelijk aangekondigd: er komen versoepelingen van de corona maatregelen. Dat betekent dat wij vanaf 28 april onze terrassen weer mogen openen. Dat is geweldig nieuws. In dit blog vertellen wij wat er weer mogelijk is en hoe jullie weer kunnen genieten van bijzondere momenten bij ons op Kasteel Maurick. Van harte welkom!

Terrassen van Kasteel Maurick gaan weer open

Vanaf 28 april mogen wij de buitenterrassen weer openen. Ondanks de versoepelingen, moeten we nog steeds rekening houden met een aantal maatregelen. Er zijn twee mogelijkheden om te genieten van een heerlijke lunch, een bijzondere high tea of borrel. Wij leggen ze hieronder aan je uit:

Geniet van de lentezon op ons terras!
Kasteel Maurick terras zijkant

Openingstijden brasserie Catherina van Maurick

Op het terras van Catherina van Maurick kun je genieten van een lunch, high tea of borrel. Liever een kop koffie met een taartje? Ook dat is weer mogelijk vanaf 28 april. Doordeweeks kun je reserveren tussen 12.00 – 18.00 uur.

Liever in het weekend op het terras? Dan kun je jouw bezoek in een van de twee verschillende tijdsvakken reserveren: 12.00 – 15.00 uur of van 15.00 – 18.00 uur.

Ik wil reserveren voor brasserie Catherina van Maurick

Openingstijden restaurant Hendrik van Maurick

Ook is het terras van Hendrik van Maurick weer geopend. Wil je komen lunchen in ons restaurant? Dan is het wel belangrijk dat je een plek op het terras reserveert. Hieronder vind je onze openingstijden voor de komende weken:

Maandag en dinsdag gesloten.
Woensdag tot en met zondag open voor lunch v.a. 12:00 uur. 

 

Ik wil reserveren voor Hendrik van Maurick
Kasteel Maurick Terras overzicht

Geniet van de lente in de middagzon

Je kunt met maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens aanschuiven op het terras. Komen jullie uit één huishouden? Dan mogen jullie met meer personen op het terras plaatsnemen. In ieder geval is het weer mogelijk om te genieten van de rust en natuurlijk de heerlijke lentezon in de middag.

Take Away blijft ook mogelijk

Ondanks het feit dat wij weer gedeeltelijk open mogen, zullen wij onze Take Away blijven aanbieden. Want thuis genieten met Kasteel Maurick blijft een geweldige beleving. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit onze bekende High Tea of Kasteel Maurick picknick Take Away opties. Zo breng je Kasteel Maurick gewoon met je mee naar huis!

Ik ga het Take Away menu van Kasteel Maurick reserveren

Vier moederdag 2021 bij Kasteel Maurick

Zoek je nog een uniek idee voor moederdag? Reserveer dan nu ons Moederdagtraiteur menu. Dit is een 5-gangen menu voor thuis die je in een handomdraai zelf op tafel zet. Daarmee zet je jouw moeder zeker in het zonnetje. Een geweldige unieke beleving voor moederdag beleef je samen met Kasteel Maurick.

Naast ons speciale moederdagmenu kun je jouw moeder ook verrassen met een heerlijke High Tea. De moederdag High Tea bestaat uit verschillende hartige hapjes en zoetigheden en natuurlijk heerlijke thee. Zo vier je moederdag op een unieke locatie in de geweldige omgeving van Vught.

Moederdag take away: een bijzondere verrassing

Net zoals onze andere take away opties kun je ook voor moederdag het traiteur menu of high tea reserveren. Reserveer onze moederdag take away en vier moederdag gewoon thuis. Zo maak je van moederdag 2021 een speciaal moment en hoef je alleen even langs te komen om het menu op te komen halen.

Ik wil mijn moeder verrassen!
Moederdag 2021 vier je samen met Kasteel Maurick!

Van harte welkom op het terras van Kasteel Maurick

Vanaf 28 april is het weer mogelijk om te komen genieten van een lunch, high tea, borrel of een kop koffie met taart. Geniet in de middag uurtjes van de lentezon, de natuur en natuurlijk van elkaar! Onze terrassen zijn weer geopend en wij kijken uit naar jullie komst. Van harte welkom op Kasteel Maurick!

Reserveer nu een plek op het terras of bestel het Take Away menu