6 October 2023

Een onvergetelijke kerst op een unieke locatie

Laat ons samen de geest van Kerstmis vieren in Kasteel Maurick. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring tijdens de mooiste tijd van het jaar.
kasteel maurick - kerstdiner-kerstbrunch 2023

Voel de magie van Kerstmis op Kasteel Maurick

Kom en vier de magie van Kerstmis met ons in de betoverende omgeving van Kasteel Maurick! Op 24 en 25 december nodigen wij je uit om de feestdagen te vieren met een onvergetelijke kerstlunch en een vorstelijk kerstdiner. Wij heten je van harte welkom om de feestdagen door te brengen in de prachtige ambiance van Kasteel Maurick. Reserveer jouw tafel voor de kerstlunch op 25 december of voor het kerstdiner op 24 of 25 december en laat ons je verwennen met culinaire hoogstandjes en gastvrijheid in een unieke setting.

kasteel maurick - kerstvieren - kerstbrunch - kerstborrel - kerstdiner openhaard

Kerstdiner

24 en 25 december

Kasteel geopend: 18.30 uur
Aanvang diner: 19.00 uur

We serveren een vast 5-gangen menu
inclusief water, koffie, thee en friandises (€96,- pp)
Voor kinderen tot 12 jaar serveren we een
vastgesteld 4-gangen kindermenu (€ 46,- pp)

Bekijk hier het Kerstdiner menu

Kerstlunch

25 december

Kasteel geopend: 11.30 uur
Aanvang brunch: 12.00 uur

Uiterlijk einde: 16.00 uur
We serveren een vast 4-gangen menu
inclusief water, koffie, thee en friandises (€ 74,50 pp)
Voor kinderen tot 12 jaar serveren we een
vastgesteld 4-gangen kindermenu (€ 46,- pp)

Bekijk hier het Kerstlunch menu
Studentenfeest Kasteel Maurick Vught

Alle tafels worden gelijktijdig geserveerd.

Twee weken voorafgaand aan kerst wordt er een betaalverzoek van de volledige menuprijs per e-mail verzonden naar het opgegeven e-mail adres. Nadat deze is voldaan is de reservering definitief.

Op de dag zelf betaalt men dus alleen nog de genuttigde drankjes.

Indien men een voorkeursruimte aangeeft kan deze genoteerd worden. We geven hierbij aan dat we het noteren maar NIET toe kunnen zeggen. De indeling wordt gemaakt op basis van “wie het eerst komt…” daarom noteren we ook de datum van reserveren bij de reservering.

Uiteraard houden we rekening met dieetwensen en/of allergieën

Reserveren kan nu al via onderstaand reserveringsformulier of

BEL: 073 204 8028

Vraag hier
jouw kerstreservering aan.

Vul het onderstaand reserveringsaanvraag zorgvuldig in.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
hapjes op borrel

Kerstborrel organiseren

Een kerstborrel staat natuurlijk in het teken van samen zijn. Ofwel om het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. Het is daarom belangrijk dat je kerstborrel speciaal is. Benieuwd hoe wij jouw kerstborrel net die extra wauw-factor meegeven?

But first, let’s eat! Een bedrijfsborrel is helemaal af met een goed verzorgd arrangement. Zo kun je kiezen voor een sfeervol ontvangst in onze Orangerie met onze ‘kasteelbubbel’ en lekkere amuses. Ook zijn er veel mogelijkheden voor het diner. Geniet bijvoorbeeld van een 3-, 4-, of 5-gangen diner of kies voor een walking diner als je het diner interactiever wilt houden. Organiseer je liever een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie zonder diner en wil je gewoon lekker feesten? Dan hebben wij het perfecte drankenarrangement voor je met bijpassende hapjes. Een luxe bittergarnituur, lekkere late night snacks of een avond vol luxe amuses. De mogelijkheden voor het organiseren van een kerstborrel bij Kasteel Maurick zijn eindeloos. En we staan te popelen om samen met jullie het perfecte plan samen te stellen!

Organiseer je een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick

Organiseer je een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick, dan ben je verzekerd van een magische borrel op een prachtige locatie met een volledig ontzorgde avond. Als we je nu nog niet overtuigd hebben… De feestdagen staan al om de hoek, dus wacht niet langer en vier jullie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick. Onze laatste tip? Wacht niet te lang met het versturen van de uitnodigingen. Breng al je collega’s alvast in de stemming zodat jullie borrel een grandioos succes wordt!

kerst-kasteel-maurick

Vier de feestdagen
bij Kasteel Maurick

Het jaar eindigen met een knaller? Maak van jullie jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie een avond om nooit te vergeten. Wij gaan aan de slag met jullie wensen en zorgen voor een onvergetelijke avond in sprookjesachtige sferen. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden binnen Kasteel Maurick. Vrijblijvend een offerte voor jullie nieuwjaarsreceptie of kerstborrel opvragen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Vier de feestdagen bij het magische Kasteel Maurick!

Reserveren kan nu al:

Bel: 073 204 80 28