24 November 2023

Aan welke eisen moet de locatie van jouw gala avond voldoen?

Eisen-locatie-gala-avond-Kasteel-Maurick

Het organiseren van galafeesten is natuurlijk iets enorm speciaals. Een prachtige avond vol glitter, glamour en muziek. Misschien wil je zelfs wel een gala themafeest organiseren, ongeacht wat voor soort galafeest je organiseert. De locatie is van enorm belang om er een magische avond van te maken. En wat is magischer dan een echt kasteel? In deze blog leggen we uit waarom jouw volgende galafeest magisch wordt dankzij Kasteel Maurick!

Een galafeest in een echt kasteel zorgt voor magische momenten

Natuurlijk kennen we allemaal de kastelen uit de Disney films met pratende kandelaars, bewegende trappen en wisselende deuren. Kasteel Maurick is helaas niet magisch op die manier, maar zorgt wel voor magische momenten tijdens je studentengala. Om te beginnen zorgt Kasteel Maurick voor een unieke en historische sfeer. Met een geschiedenis die teruggaat naar de 13e eeuw, en de prachtige historische architectuur, proef je de historie bij iedere stap.

Natuurlijk is Kasteel Maurick, ondanks het oude karakter, voorzien van alle moderne gemakken die je nodig hebt bij een studentengala, zoals een moderne zaal, inhuren van muziekinstallatie, geluid en licht en natuurlijk het beste personeel van Brabant!

Galafeest-echt-kasteel-magisch-Kasteel-Maurick
Fotogenieke-omgeving-galafeesten-Kasteel-Maurick

Een fotogenieke omgeving voor galafeesten

Naast de historische sfeer biedt Kasteel Maurick een ruime mogelijkheid aan prachtige fotomomenten. Hoe gaaf is het om strak in het pak of in een galajurk een foto te maken voor een echt kasteel. Een prachtige kasteeltuin, moderne balzalen of een foto op de loopbrug is geen probleem. Kasteel Maurick zit vol met prachtige fotolocaties voor jou en je gala partner.

Ben je nog op zoek naar een fotograaf die de herinneringen van je studentengala kan vastleggen? Bij Kasteel Maurick werken we met professionele partners en helpen wij graag met zoeken naar de juiste fotograaf voor jouw feest. Neem vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Diverse arrangementen voor galafeesten

Natuurlijk is een succesvol studentengala voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Ons personeel gaat graag samen met jou in gesprek over een speciaal arrangement voor jouw studentengala. Er kan gestart worden met een 3-, 4-, of 5-gangen diner voor alle feestgangers of een walking dinner. Ook tijdens het gala is het natuurlijk mogelijk om te genieten van diverse drankjes en amusehapjes.

Geniet van onbeperkte consumpties tijdens je galafeest en een ruim assortiment dranken uit binnen- en buitenland. Ook heb je de keuze uit een variëteit luxe hapjes, bittergarnituur en late night snacks zoals ambachtelijke bitterballen, dimsum, quiche en meer. Alvast wat inspiratie opdoen? Neem direct contact op met onze planners voor een gesprek op ons kasteel.

Bekijk ons menu!
Diverse-arrangementen-galafeesten-Kasteel-Maurick
Kasteel-Maurick-Aan welke eisen moet de locatie van jouw gala avond voldoen-bedrijfsgala-studentengala-netwerkgala

Zet de puntjes op de i met de perfecte aankleding bij je galafeest

Oke. De locatie is magisch mooi, het eten is geregeld en de drankjes zijn er in overvloed. Nu is het zaak om te zorgen voor een goede sfeer in de balzaal. Het gebruik van de juiste decoraties creëert sfeer.

Neem contact op!

Organiseer jouw galafeest bij Kasteel Maurick

Het regelen van een galafeest kan een hoop stress met zich meebrengen. Je wilt natuurlijk dat jouw studentengala een waar succes wordt waar herinneringen voor het leven worden gemaakt. Bij Kasteel Maurick helpen en ondersteunen wij om van deze droom een realiteit te maken. Een magisch galafeest in een magisch kasteel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op!

Neem contact op!