27 June 2024

5 redenen om luxe te dineren bij Kasteel Maurick!

Luxe dineren Kasteel Maurick blog

Heb je iets te vieren? Of wil je misschien iemand verrassen? Wat de reden ook is, een luxe diner is de ideale gelegenheid om gezellig samen te komen. Met Kasteel Maurick in Vught ben je gegarandeerd van een luxe diner ervaring bij een van de meest unieke locaties van Brabant. Je wilt natuurlijk zeker weten dat het restaurant waar je wilt gaan eten daadwerkelijk voldoet aan de luxe diner ervaring waar je op hoopt. Daarom lees je in dit blog vijf redenen om voor Kasteel Maurick te kiezen als je op zoek bent naar een plek om luxe te dineren.

Reserveer je diner!

1. Fine dining in een echt kasteel

Je hebt fine dining en je hebt fine dining. Een van de meest unieke diner ervaringen die je kunt hebben in Noord-Brabant, of zelfs Nederland, vind je in Vught. Restaurant Hendrik van Maurick is te vinden in een echt, 13de-eeuws kasteel. Bij Kasteel Maurick, gelegen in het dorp Vught naast Den Bosch, geniet je van een vorstelijk à la carte diner dat je nooit eerder hebt gehad. Geniet van een luxe diner op deze historische locatie.

Plan jouw fine dining ervaring!
Fine dining Kasteel Maurick Niek van Lieverloo

2. Een unieke culinaire ervaring van Brabantse bodem

Een bijzondere locatie is geweldig, maar je gaat dineren voor het lekkere eten. Gelukkig ben je dan bij Kasteel Maurick ook aan het juiste adres! Bij Kasteel Maurick zijn we trots op onze gerechten. Wanneer je uit eten gaat bij Kasteel Maurick geniet je van diverse gerechten die geïnspireerd zijn op de verre reizen van onze culinair directeur Niek van Lieverloo, in samenwerking met verse streekproducten uit het Brabantse landschap. Je geniet iedere 7 weken van een nieuwe menukaart met luxe diner gerechten gemaakt van ingrediënten uit het seizoen. We raden dan ook zeker aan om regelmatig eens te komen proeven in ons restaurant.

Bekijk onze menukaart

3. Een diner dat alle zintuigen stimuleert

Als je luxe uit eten wilt, verwacht je een onvergetelijke ervaring als geen ander en dit is precies ons streven bij Kasteel Maurick. We zijn van mening dat dineren meer is dan alleen het proeven van smaken. Natuurlijk is de samenstelling van de verschillende ingrediënten cruciaal, maar ook de gehele ervaring en complementaire dranken zijn minstens zo belangrijk.

Bij ons heb je dan ook de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreide wijnkaart die speciaal is afgestemd op de verschillende, seizoensgebonden gerechten die worden geserveerd. Niet helemaal zeker welke wijn goed past bij je gerecht? Vraag het na aan onze inhouse sommelier. Met de uitgebreide wijnkaart, gastvrij personeel en de prachtige locatie ervaar je niet alleen een ware smaaksensatie, maar slaan we geen zintuig over.

Bekijk onze wijnkaart!

4. Service van het hoogste niveau

Uit eten in een chic restaurant mag een hele ervaring zijn. Niet alleen het eten moet overheerlijk zijn, maar het moet van begin tot eind een unieke beleving worden. Het begint allemaal wanneer je, via de A2, aankomt bij het kasteel. Je parkeert je auto op de ruime parkeerplaats en wandelt over de slotgracht de binnentuin van Kasteel Maurick in. Hier wordt je ontvangen door onze gastvrouwen en gastheren en kun je plaatsnemen in het historische, doch moderne Restaurant Hendrik van Maurick.

Tijdens jullie diner doet ons team er alles aan om jullie de meest luxe diner ervaring te geven. Onze gastvrouwen en gastheren lopen rond om je bestellingen op te nemen, je vragen te beantwoorden en onze sommelier adviseert jullie indien gewenst met het uitkiezen van de lekkerste wijnen. Zijn er dieetwensen of allergieën? Laat het ons voorafgaand aan het diner weten of neem bij het reserveren contact met ons op.

5. Luxe dineren bij Kasteel Maurick zorgt voor onvergetelijke herinneringen

Een diner bij Kasteel Maurick is meer dan alleen lekker eten, het is samen geschiedenis schrijven. Verse gerechten gemaakt van streekproducten en een locatie waar je als ware vorst(in) wordt behandeld. Luxe uit eten kan nergens zo goed als bij Kasteel Maurick. Een gezellige avond vol lekker eten en het maken van herinneringen. De ideale locatie voor speciale gelegenheden die je nooit wilt vergeten.

Wanneer je het terrein van Kasteel Maurick betreedt, waan je jezelf in een indrukwekkende omgeving. Natuurlijk ben je vrij om prachtige foto’s te maken in en om het kasteel en ben je ook van harte welkom om gezellig te komen lunchen of te High Tea’en in onze Brasserie Catharina van Maurick! Wil jij een plekje reserveren in Restaurant Hendrik van Maurick? Neem dan contact met ons op en tot snel!

Reserveer nu!