SUP clinic

Inspirerende SUP clinic nabij een prachtig historisch kasteel te Vught (omgeving Den Bosch). Ideaal voor teambuilding.
Haka workshop in kasteel Maurick

Zo ziet een SUP clinic eruit!

Wat is suppen nu eigenlijk? Stand up paddleboarding betekent dat je staand op een board, met een peddel in je handen, voortbeweegt over het water. In Nederland is dit momenteel de snelst groeiende watersport.

Wat is er nou zo leuk aan suppen? Je traint je lichaam en geest, zonder dat je het door hebt. Suppen vereist behoorlijk wat mentale focus en aandacht en fysieke stabiliteit. Omdat het water nooit helemaal vlak is zal je altijd je been- en core spieren aan moeten spannen om stabiel te blijven. Voor het bewegen van de peddel gebruik je buik-, arm-, rug-, been- en schouder spieren. Dus ben je helemaal klaar met zittend werk en toe aan een heerlijke buiten activiteit waarbij spieren en focus gebruikt worden, dan is suppen de perfecte oplossing. Het is een combinatie van lichamelijke inspanning en geestelijke ontspanning.

Daarnaast ziet alles er anders uit vanaf het water en ontdek je op deze manier de mooiste plekken.

Er zijn verschillende activiteiten mogelijk op een SUP, het kan zo eenvoudig zijn als het aanleveren van de planken en zelf op ontdekkingstocht gaan.

Maar wil je nu echt een stuk techniek leren dan is het beter om een SUP clinic aan te vragen zodat het suppen op de juiste manier aangeleerd kan worden.

Daarnaast kan er ook gedacht worden aan SUP & stretch, waarbij de focus ligt op de stabiliteit en het rekken en strekken van spieren onder voortdurende lichamelijke balans.

Op zoek naar iets meer competitie en actie? Dan kan SUP bal of SUP bootcamp ook een uitstekende optie zijn.

Een combinatie pakket is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Waarom je kiest voor een SUP clinic bij Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining mogelijk
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige locatie voor, tijdens en na de workshop

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Offerte aanvragen?