Geniet van een groots schoolgala in een kasteel

Een schoolgala organiseren in een kasteel? Kasteel Maurick beschikt over alle mogelijkheden om jouw schoolgala of schoolfeest tot een succes te maken. Bekijk de diverse feestelijke opties voor een schoolgala op deze pagina!
Schoolgala organiseren in kasteel

Schoolgala organiseren in een kasteel?

Namens de feestcommissie heb je de nobele taak op je genomen om een unieke schoolgala, schoolfeest of schoolreünie te organiseren. Het moet een memorabele avond worden, waar men nog lang over zal praten. Natuurlijk wil je dat alles tot in de puntjes goed geregeld wordt: van rode lopers, twinkelend kaarslicht, sfeervolle muziek, een ongekend mooie locatie en smakelijk drinken en eten. Kortom, de bepalende factoren voor een geslaagd schoolgala.

Het historische karakter en de prachtige sfeervolle uitstraling maken van Kasteel Maurick dé perfecte feestlocatie voor jouw galafeest.

Offerte aanvragen?

Wensballon oplaten bij scholierenfeest in kasteel
Scholierengala organiseren in kasteel te Vught
Laury Pijnappel Het was een fantastische avond. Al mijn complimenten naar jullie personeel, we hebben heerlijk gegeten, zijn fantastisch geholpen en we kregen van iedereen complimenten dat ze het personeel zo vriendelijk vonden. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Hun eerste gala moet extra speciaal zijn

Het dragen van een lange galajurk tot over de knie voor de dames of een klassiek rokkostuums voor de heren en toegang tot rijkelijk gevulde open bar. Veel scholieren zijn hier nog niet bekend mee. Graag adviseren we je over de gala-etiquette en helpen we waar nodig invulling te geven aan de dresscode, het feestthema, de hapjes en drankjes en alle andere prettige randzaken. Ons team helpt graag bij het organiseren van jullie gala of lustrum bij Kasteel Maurick. Met een compleet programma verzorgen wij een compleet feest op onze schitterende locatie.

Onze schoolgala arrangementen zijn ‘tailor made’

Bij een schoolgala hoort natuurlijk een goed verzorgd arrangement. Wij stellen graag een speciaal schoolgala arrangement voor jullie samen, die past bij de wensen van jouw school, klas of jaargang. Immers, geen feest is hetzelfde. Wat dacht je van een sfeervol ontvangst in onze Orangerie, waar je getrakteerd word op een lekker glas Champagne en smaakvolle amuses? Hierna is het tijd geworden voor een uitgebreid 3-, 4-, of 5-gangen diner of een walking dinner. De avond is hierna pas net begonnen. Het feest begint nu en de voetjes gaan van de vloer. Geniet van passende muziek verzorgd door een dj of live muziekensemble en doe je tegoed aan de open bar en heerlijke hapjes.

Tip: Neem alvast een kijkje op onze menukaart om alle heerlijkheden te ‘proeven’.

Onbeperkt drinken bij scholierenfeest in kasteel
Studentengala-organiseren-Kasteel-Maurick

Galadiner organiseren of meerdere gangen aan hapjes?

De hele avond onbeperkt drinken van het Hollandse of buitenlandse drankenassortiment, gecomplimenteerd met luxe borrelhapjes of een gala diner voor aanvang van het schoolfeest? De invulling van jouw speciale avond is geheel naar wens in te delen.

We verzorgen een keur aan luxe amuses voor het galabal. Denk bijvoorbeeld aan een spiraallolly van tomaat, provençaalse groente tartelet of een quiche. Of geniet van koude hapjes als een vitello tomato, gamba’s of heerlijke oude brokkelkaas geserveerd met mosterd en vers roggebrood. Natuurlijk bieden we ook gefrituurde snacks aan zoals een ambachtelijke bitterballen of dimsum (diem sam).

Vanzelfsprekend kan je specifieke wensen, dieetvoorkeur of allergieën met ons bespreken en we zullen er dan rekening mee houden bij het samenstellen van de hapjes en gerechten.

De perfecte aankleding voor jullie schoolfeest

We kunnen ons goed voorstellen dat je hulp kan gebruiken bij het aankleden of opluisteren van het feest. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij de decoratie, het regelen van een fotograaf of wil je graag een optreden van een band organiseren? Dat is voor ons hospitality team geen enkel probleem. Wij zorgen voor de perfecte aankleding voor elk uniek feest, of het nou een schoolgala, afstudeerfeest of ander schoolfeest is.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. Wij stellen ook geheel vrijblijvend een offerte voor jullie op.

Zien we jullie binnenkort in ons sfeervolle kasteel?

Schoolfeest in kasteel Maurick
Sarah Fontaine - Gala Histos Ik vond het diner geweldig georganiseerd en ontzettend lekker en wilde dat nog graag even delen. Mijn complimenten aan alle medewerkers die hebben bijgedragen aan deze geweldige avond.

Studentenfeest Kasteel Maurick Vught
Studentengala-organiseren-Kasteel-Maurick
Studentengala Kasteel Maurick
Studentengala-organiseren-Kasteel-Maurick
TSV Plato Ik wil iedereen die geholpen heeft graag ontzettend bedanken voor de goede service afgelopen en de fantastische avond zaterdag. Alles was echt perfect geregeld en als er iets aan de hand was werd dit meteen opgelost. We hebben echt ontelbaar veel complimenten ontvangen over de prachtige locatie en over hoe goed alles geregeld was.

Een schoolgala organiseren bij Kasteel Maurick?