27 June 2024

Luxe uit eten doe je bij Kasteel Maurick in Vught!

luxe uit eten kasteel maurick blog

Bij Kasteel Maurick ben je aan het juiste adres wanneer je luxe wilt dineren, gezellig wilt lunchen of een heerlijke High Tea wilt organiseren. In dit blog nemen we je mee in de overheerlijke wereld van ons luxe restaurant Hendrik van Maurick en onze gezellige brasserie Catharina van Maurick. Als jij op zoek bent naar dé locatie om te lunchen of dineren in Brabant, lees dan hier waarom Kasteel Maurick de juiste locatie is voor jou!

Reserveer je lunch of diner!

Fine dining in restaurant Hendrik van Maurick

Als jij wilt genieten van luxe gerechten, dan ben je van harte welkom bij ons restaurant. Het restaurant, gelegen in Vught nabij Den Bosch, heeft een uitgebreide menukaart van overheerlijke gerechten voor iedereen die houdt van een chique diner. Je geniet bij ons restaurant van luxe gerechten gemaakt van verse streekproducten en passen bij het bourgondische Brabant.

De luxe gerechten van ons à la carte restaurant zijn een creatieve mix van onze chef-kok Jop Scheurs en onze culinair directeur Niek van Lieverloo. Door deze samenwerking geniet je van geweldige combinaties en vernieuwende gerechten. Natuurlijk hoort er bij een heerlijke menukaart ook een passende wijnkaart. Onze wijnkaart bestaat dan ook uit een variëteit van wijnen uit landen als Chili, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. Weet je niet welke wijn het beste bij de gerechten past? Vraag onze Sommelier Erik Smulders om een heerlijke wijn te selecteren.

Plan jouw luxe diner!
kasteel maurick restaurant Hendrick
lunchen catharina van maurick

De beste lunchlocatie in Vught vind je bij Catharina van Maurick

Niet alleen voor een luxe diner ben je bij ons aan het juiste adres. Wil jij gezellig lunchen op een unieke locatie in de buurt van Den Bosch? Kom dan gezellig langs bij onze sprookjesachtige brasserie. Tijdens een lunch in onze brasserie heb je de keuze uit diverse belegde broodjes, salades, soepen en meer. Wil je lunchen met het gezin? Kies dan voor onze diverse lunchgerechten voor kinderen.

Je bent van maandag tot en met zondag van harte welkom bij Brasserie Catharina van Maurick. Reserveer eenvoudig een tafeltje bij de leukste lunchlocatie in Vught en geniet van een smaakvolle lunch in een echt kasteel!

Bekijk onze lunch mogelijkheden

Organiseer een High Tea vol gezelligheid

‘s Middags genieten van het zonnetje met vriendinnen en genieten van hapjes? Dat kan met ons High Tea arrangement. Naast een luxe diner en gezellige lunch, kun je ook een luxe High Tea organiseren bij Kasteel Maurick. Met drie verschillende rondes waar je kan genieten van zoete, hartige, warme en koude hapjes, weet je zeker dat je een onvergetelijke middag tegemoet gaat en dat voor maar €34,50 per persoon.

Een High Tea met heerlijke gerechten is erg gezellig, maar onze High Tea is ook eenvoudig om te toveren tot babyborrel of babyshower. Wil jij een toekomstige moeder in het zonnetje zetten en laten genieten van heerlijke hapjes en (non-alcoholische) drankjes? Organiseer dan een babyborrel of babyshower bij Kasteel Maurick en neem contact met ons op!

Bekijk onze luxe High Tea mogelijkheden!
babyshower kasteel maurick