18 January 2024

Een effectieve vergadering organiseren doe je bij Kasteel Maurick nabij Den Bosch

effectieve-vergadering-organiseren-Kasteel-Maurick-Den-Bosch

Welkom bij Kasteel Maurick. Een kasteel dat zijn oorsprong vindt in 1257 en vandaag de dag onder andere moderne zakelijke vergaderingen en evenementen organiseert met een historisch jasje. Ben jij op zoek naar een moderne, exclusieve en uitzonderlijke locatie om effectief te vergaderen en professionele zakelijke events te organiseren? Dan is Kasteel Maurick nabij Den Bosch dé locatie voor jouw vergadering of zakelijk evenement.

Een historisch kasteel met moderne mogelijkheden voor vergaderingen

Bij Kasteel Maurick heb je de mogelijkheid om diverse zakelijke evenementen en vergaderingen te organiseren. We hebben namelijk 8 verschillende vergaderzalen voor een gezelschap van minimaal 2 tot maximaal 750 personen. Onze vergaderzalen zijn de perfecte mix tussen historie en de moderne tijd. Alle kamers zijn voorzien van moderne apparatuur zodat je een effectieve vergadering kunt houden, maar hebben ook genoeg karakter voor een creatieve omgeving.

Dankzij de gunstige ligging direct aan de A2 kan iedere deelnemer aan het zakelijke evenement of de vergadering eenvoudig aanrijden bij Kasteel Maurick. Gelokaliseerd tussen Vught, Den Bosch en Tilburg, is Kasteel Maurick de ideale ontmoetingslocatie voor jouw volgende vergadering.

Kasteel-Maurick-vergaderarrangementen-kok

Diverse arrangementen voor vergaderen bij Kasteel Maurick

Naast de speelse mix van historie en moderniteit, zorgen we er in ons kasteel voor dat al onze zakelijke gasten niets tekortkomen tijdens een zakelijk evenement. Bij Kasteel Maurick hebben we diverse arrangementen gemaakt zodat jij en je gezelschap over alles kunnen beschikken tijdens het vergaderen. Wat moet je je voorstellen bij onze arrangementen?

Onze arrangementen worden aangepast op de grootte van het gezelschap en jullie wensen. Zo hebben wij een 4-uurs vergaderarrangement, 8-uurs vergaderarrangement met lunch en een 8-uurs vergaderarrangement met lunch en 3-gangen diner in het restaurant Hendrik van Maurick. Natuurlijk is iedere vergadering voorzien van een ontvangst met onbeperkt koffie, thee, frisdranken en roomboterkoekjes.

Boek een vergaderarrangement

De voordelen van vergaderen bij Kasteel Maurick

Het boeken van een vergadering bij Kasteel Maurick brengt een hoop voordelen met zich mee. Door je volgende vergadering te organiseren bij Kasteel Maurick genieten jij en je gezelschap van de volgende voordelen:

  • Een unieke en inspirerende vergaderlocatie in een écht kasteel
  • Diverse vergaderarrangementen vanaf €17,50 per persoon
  • Meer dan 200 gratis parkeerplekken
  • Centrale ligging aan de A2 nabij Den Bosch en Eindhoven
  • Ruimte voor een gezelschap van 2 tot 750 personen
  • Diverse overnachtingsmogelijkheden
  • Te combineren met andere zakelijke evenementen als workshops en borrels
Bekijk de zakelijke mogelijkheden
voordelen-vergaderen-Kasteel-Maurick

Organiseer de beste vergaderingen eenvoudig bij Kasteel Maurick

Het organiseren van een efficiënte, maar toch leuke vergadering is eenvoudig te realiseren bij Kasteel Maurick. Dankzij het speelse en historische doch moderne karakter van Kasteel Maurick kunnen jij en je gezelschap een enorm efficiënte en creatieve vergadering organiseren. Meer weten over onze mogelijkheden of gelijk reserveren? Neem dan vooral contact op!

Neem contact op!