6 januari 2021

Coronaproof trouwen op Kasteel Maurick

Een coronaproof wedding en trouwen tijdens de corona periode? Jazeker, dat kan! Wij vertellen je er alles over!

Een coronaproof wedding en trouwen tijdens de corona periode? Jazeker, dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat trouwen tijdens de corona pandemie een uitdaging lijkt. Daarnaast kan het zijn dat het lijkt alsof een bruiloft niet meer mogelijk is. Niks is minder waar, want bij Kasteel Maurick verzorgen wij ‘coronaproof’ bruiloften. We denken graag mee en vertellen alles in dit blog over hoe een coronaproof wedding eruit kan zien. Lees onze tips voor een bruiloft die bijzonder is en helemaal veilig en gezond georganiseerd kan worden. 

 

 

Intieme coronaproof bruiloft

Maak je ‘corona bruiloft’ intiem

De maatregelen voor huwelijken zijn aangepast en hierdoor mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn tijdens een bruiloft. Dit is inclusief kinderen en exclusief personeel. Dit is misschien een teleurstelling. Maar bedenk dat een kleine groep gasten zorgt voor een intiem gevoel en een bijzondere beleving. Daarnaast kunnen jullie met een kleine groep mensen de bruiloft nog bewuster meemaken.Ook worden jullie ‘minder geleefd’ tijdens jullie bijzondere dag.

Wist je dat het zelfs mogelijk is om bij Kasteel Maurick sneltesten van tevoren af te nemen? Gezondheid en veiligheid staat namelijk op voorop bij het organiseren van een coronaproof bruiloft. 

 

Een bijzondere lunch, overnachting en ontbijt

Een kleine groep gasten zorgt er ook voor dat er andere keuzes gemaakt kunnen worden. Wij denken graag met jullie mee. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vooraf aan het huwelijk met een kleine groep te lunchen. Na de lunch kunnen de overige gasten aansluiten voor de ceremonie en het feest. Daarnaast is het mogelijk om gasten uit te nodigen om te overnachten bij ons op het kasteel om de volgende dag de bruiloft af te sluiten met een luxe ontbijt en lunch.

 

 

Diner Dansant: een unieke combinatie van dineren en entertainment

Een bruiloft die bijzonder is tijdens de corona periode? Dan is een diner dansant een geweldige optie om toe te voegen. Dit is de nieuwste trend die tijdens corona zijn terugkeer heeft gemaakt. Maak het diner bijzonder en kies voor een diner dansant waarbij entertainment en muziek een speciale rol spelen. Het is ook mogelijk om het diner uit te breiden met extra gangen. In ieder geval zorgt een diner dansant ervoor dat een bruiloft een echte beleving wordt.

Feliciteren vanuit de auto

Het concept van een drive thru is op zich niks nieuws, maar een drive thru wedding is in de afgelopen periode erg populair geworden. Vanuit de auto kunnen vrienden, familie en andere belangrijke personen alsnog langskomen om onderdeel te zijn van de bruiloft. Daarbij verzorgen wij een hapje en een bubbel om zo een feestelijke drive thru wedding te organiseren. Dat is net even anders, maar ook bijzonder en uniek. 

 

Twee dagen feest

Is het moeilijk om een keuze te maken tussen de gasten die mogen komen? Dan is het altijd mogelijk de bruiloft op te splitsen in twee dagen. Op deze manier kunnen jullie op beide dagen dertig gasten ontvangen. Daarnaast is het ook mogelijk om te overnachten, zodat de volgende dag het feest gelijk voortgezet kan worden. Niet een dag, maar twee dagen feest vieren.

Een digitale bruiloft

Om iedereen mee te kunnen laten genieten van een coronaproof wedding is het ook mogelijk om een live verbinding uit te zenden. Op die manier is de bruiloft ook te volgen, thuis vanaf de bank. Daarnaast kunnen we gasten ook vanuit thuis mee laten genieten door bijvoorbeeld een klein taartje of andere zoetigheden bij gasten thuis af te leveren. Zo wordt de live verbinding en de bruiloft een echte beleving, en dat op een veilige coronaproof manier. Naast het live uitzenden van de bruiloft is er ook de mogelijkheid om videoboodschappen met felicitaties op te nemen en deze aan het bruidspaar te laten zien.

 

 

In de praktijk: onze ervaring met coronaproof bruiloften

Afgelopen zomer en najaar hebben er verschillende bruiloften plaatsgevonden bij Kasteel Maurick die ondanks corona gewoon door konden gaan. Wij durven met trots te zeggen dat de kersverse bruidsparen ondanks noodzakelijke aanpassingen en maatregelen de dag van hun leven hebben beleefd bij Kasteel Maurick. De invulling van de dag mag er dan iets anders uitzien, maar de boodschap, de ervaring en het gevoel van een romantische bruiloft waren zeker aanwezig. Alleen als wij ergens 100% achter staan zullen wij 200% geven om er het mooiste van te maken. En wat ons betreft is de coronaproof bruiloft een hele mooie oplossing in deze tijden waar we veel positiviteit uit putten!

Vier een coronaproof bruiloft op Kasteel Maurick

Er zijn genoeg opties om een bruiloft te organiseren tijdens de corona periode. Maak jullie bruiloft bijzonder, intiem en uniek. Meer weten over een coronaproof bruiloft? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met jullie mee. Een coronaproof bruiloft op Kasteel Maurick is een beleving om nooit meer te vergeten.


Video via www.detrouwfilm.nl